Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok canım totem yaptım daha 4 gün var bakalım hayırlısı...:26::26:

benimde 4 - 5 gün war uff stres bastı hiç bi belirtide yok suratım hafif hafif sivilcelenmeye başladı kasık ağrısı falan hiç bişey yok :18::18::18::18:

benim olmuştu canım, daha adetim geçmeden ağzımda metalik bir tat, yediğimden içtiğimden tad alamama başlamıştı. Bir de göğüslerim aşırı derecede acımaya başlamıştı

kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
hoşgeldinnn iyilik sen nasılsın?

uğur getirsin inşallah tatlım

ufff çok stresliyim kızlar ya hamiş değilim sanırm ben gene olmadı gittim keçi boynuzu aldım olmadı kesin gene offf eşime başlayım kürü anca etki gösterir heralde

merhaba canlarrrr

mahkemeden geldim şimdi

gene ertelendi. ne zaman bitecek bakalım ya... sürekli ertele ertele nere kadar yaaa

benim olmuştu canım, daha adetim geçmeden ağzımda metalik bir tat, yediğimden içtiğimden tad alamama başlamıştı. Bir de göğüslerim aşırı derecede acımaya başlamıştı

Ayy canım inşallah bu da bi belirtidir yaa goguslerde bi hassasiyet yok henüz reglime de bikac gun kaldi test alip yapmamak icin zor tutuyorum kendimi

Pazartesiye kadar beklicem inşallah regl olmam yaa

cok mutsuzum cok streslyım napcam yaaaa yumurtam ıstenlen boyuta geldyse cat ıgnesı vurursa onumuz cmrtesı pazar nasıl 36 saat ıcnde asılama olcam kı bu ayımdamı boşa gtcek offfffffffffffffffff:2::2::2:

BEBEK GEL ARTIK...

NERDESİN SEN YAVRUCUĞUM YAAA?

OYSA YANIMDA,KOLLARIMDA OLMALIYDIN ÇOKTANDIR...NEDEN RANDEVULARINA GEÇ GELENLERDEN

OLUYORSUN BEBEĞİM?

SOKAKTA KADINLARIN BİRİ ELİNDE DİĞERİ KARNINDA...YOLDA KOŞUYOR DİĞERİ..ANNELERİ FAZLA ÇOCUKTAN BIKMIŞ OLMALI Kİ KEDİ

YAVRUSU GİBİ ENSESİNDEN ÇEKİYOR ÖZENSİZCE ONLARI..DÜNYANIN EN ÖNEMSİZ ŞEYİ GİBİ..OYSA SEN ÖYLE Mİ OLACAKSIN?

SEBEPSİZ MESNETSİZ SIKINTILARLA BOĞUŞUYOR YÜREĞİM..KABUSLARA YENİK DÜŞÜYOR RÜYALARIM...OYSA GÜLÜCÜKLERİNLE

GÜLÜMSEMEKTİ HAYALİM.GEL BE

BEBEĞİM

SEN BANA ÖZLEMİ, HASRETİ TATTIRDIN DAHA GELMEDEN.DAHA GELMEDEN HAKKIMA GİRDİN.AMA BENİM SENİN ÜZERİNDE ANALIK HAKKIM

OLMAYACAK.GEL(Kİ EĞER GELİRSEN)YAŞANTIMIZA KATACAĞIN NEŞE İLE ASIL SEN BENİ BORÇLU KILACAKSIN VARLIĞINA KARŞI

BİLİYOR MUSUN BEBEĞİM YENİ DOĞAN BEBEKLERİN KULAĞINA "GELDİĞİNYERLERDE BENİM BEBİŞİMİ GÖRDÜNMÜ NE ZAMAN DÜNYAYA

GELİŞ BİLETİNİ ALIP GELECEK?"DİYE FISILDIYORUM

HİÇ KONUŞAMIYORUM BİLSEN..OYSA DUDAKLARIM SICAKLIĞINA VE YAVRUM UYANDIN MI BEBEĞİM DEMEYE MUHTAÇ.

RÜYALARIMDA SENLE BİRLİKTE OLUP UYANINCA KAYBEDİYORUM.NE ZAMAN SENİN SESİNLE UYANACAĞIM VE NE ZAMAN UYANINCA SENİ KAYBETMEYECEĞİM?

PEKİ..BUNCA SÖZDEN SONRA DA HALEN GELMEYE İKNA OLMADIYSAN SEN BİLİRSİN.AMA BİL Kİ BEN İYİ BİR ANNE OLURUM SEÇİM SENİN.

UMARIM ANLARSIN BİR GÜN BENİ VE UMARIM O ZAMAN İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLMAZ.İNATÇI BEBEK AHHH BEBEK...HAYALLERİME BİLE YASAK KOYUYOR BABAN . HER AY ÜMİTLENİP HER REGL DÖNEMİNDE YIKILDIĞIM İÇİN BANA SENİ DÜŞÜNMEYİ BİLE YASAKLADI.HAYALLERİ İNSANI HAYALKIRIKLIĞINA SÜRÜKLERMİŞ DİYOR...

HAYALLERİMİ DE KAYBEDERSEM yAŞAYAMAM Kİ..BİR GELSEN DE BABANI DA ŞAŞIRTSAN...SANA SEVGİLERİMİ ÖPÜCÜKLERİMİ GÖNDERİYORUM BEBEĞM..VE AĞLIYORUM GEL DE DİNDİR GÖZYAŞLARIMI

canım ya yapma böyle lütfen.. canına yazık.. biliyorum bunu söylemek kolay... benim de yok bebişim ama hayırlısı rabbimden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…