selam topraaamm, hoşgeldinnnselammmm nasılsınızzzz
zeycan hamilemisin cnm takvim koymuşsun?
yok canım totem yaptım daha 4 gün var bakalım hayırlısı...:26::26:
zeycan hamilemisin cnm takvim koymuşsun?
benim olmuştu canım, daha adetim geçmeden ağzımda metalik bir tat, yediğimden içtiğimden tad alamama başlamıştı. Bir de göğüslerim aşırı derecede acımaya başlamıştıSelam kızlar
ya bikac gündür agzimin hic tadi yok sanki agzimin icini jelatinle kaplamislar gibi yedigimden içtiğimden hic tat almıyorum. Annem kardesime hamileyken boyle oldugunu 3 ay.yemek.yemek.istemedigini soylerdi. Sizin de böyle bi durumunuz oldu mu hiç?
hoşgeldinnnkızlar ben geldim nasılsınız bakalım
uğur getirsin inşallah tatlımyok canım totem yaptım daha 4 gün var bakalım hayırlısı...:26::26:
benim olmuştu canım, daha adetim geçmeden ağzımda metalik bir tat, yediğimden içtiğimden tad alamama başlamıştı. Bir de göğüslerim aşırı derecede acımaya başlamıştı
hoşgeldinnniyilik sen nasılsın?
uğur getirsin inşallah tatlım
merhaba canlarrrr
mahkemeden geldim şimdi
gene ertelendi.ne zaman bitecek bakalım ya... sürekli ertele ertele nere kadar yaaa
benim olmuştu canım, daha adetim geçmeden ağzımda metalik bir tat, yediğimden içtiğimden tad alamama başlamıştı. Bir de göğüslerim aşırı derecede acımaya başlamıştı
yok canım totem yaptım daha 4 gün var bakalım hayırlısı...:26::26:
kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
selam topraaamm, hoşgeldinnniyilik sen nasılsın?
iyiyim cnm sen nasılsın işim vardı bitirdim geldim bendee
İyivyapmissin hayatim bendede fena stres basmaya basladi :-(
BEBEK GEL ARTIK...
NERDESİN SEN YAVRUCUĞUM YAAA?
OYSA YANIMDA,KOLLARIMDA OLMALIYDIN ÇOKTANDIR...NEDEN RANDEVULARINA GEÇ GELENLERDEN
OLUYORSUN BEBEĞİM?
SOKAKTA KADINLARIN BİRİ ELİNDE DİĞERİ KARNINDA...YOLDA KOŞUYOR DİĞERİ..ANNELERİ FAZLA ÇOCUKTAN BIKMIŞ OLMALI Kİ KEDİ
YAVRUSU GİBİ ENSESİNDEN ÇEKİYOR ÖZENSİZCE ONLARI..DÜNYANIN EN ÖNEMSİZ ŞEYİ GİBİ..OYSA SEN ÖYLE Mİ OLACAKSIN?
SEBEPSİZ MESNETSİZ SIKINTILARLA BOĞUŞUYOR YÜREĞİM..KABUSLARA YENİK DÜŞÜYOR RÜYALARIM...OYSA GÜLÜCÜKLERİNLE
GÜLÜMSEMEKTİ HAYALİM.GEL BE
BEBEĞİM
SEN BANA ÖZLEMİ, HASRETİ TATTIRDIN DAHA GELMEDEN.DAHA GELMEDEN HAKKIMA GİRDİN.AMA BENİM SENİN ÜZERİNDE ANALIK HAKKIM
OLMAYACAK.GEL(Kİ EĞER GELİRSEN)YAŞANTIMIZA KATACAĞIN NEŞE İLE ASIL SEN BENİ BORÇLU KILACAKSIN VARLIĞINA KARŞI
BİLİYOR MUSUN BEBEĞİM YENİ DOĞAN BEBEKLERİN KULAĞINA "GELDİĞİNYERLERDE BENİM BEBİŞİMİ GÖRDÜNMÜ NE ZAMAN DÜNYAYA
GELİŞ BİLETİNİ ALIP GELECEK?"DİYE FISILDIYORUM
HİÇ KONUŞAMIYORUM BİLSEN..OYSA DUDAKLARIM SICAKLIĞINA VE YAVRUM UYANDIN MI BEBEĞİM DEMEYE MUHTAÇ.
RÜYALARIMDA SENLE BİRLİKTE OLUP UYANINCA KAYBEDİYORUM.NE ZAMAN SENİN SESİNLE UYANACAĞIM VE NE ZAMAN UYANINCA SENİ KAYBETMEYECEĞİM?
PEKİ..BUNCA SÖZDEN SONRA DA HALEN GELMEYE İKNA OLMADIYSAN SEN BİLİRSİN.AMA BİL Kİ BEN İYİ BİR ANNE OLURUM SEÇİM SENİN.
UMARIM ANLARSIN BİR GÜN BENİ VE UMARIM O ZAMAN İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLMAZ.İNATÇI BEBEK AHHH BEBEK...HAYALLERİME BİLE YASAK KOYUYOR BABAN . HER AY ÜMİTLENİP HER REGL DÖNEMİNDE YIKILDIĞIM İÇİN BANA SENİ DÜŞÜNMEYİ BİLE YASAKLADI.HAYALLERİ İNSANI HAYALKIRIKLIĞINA SÜRÜKLERMİŞ DİYOR...
HAYALLERİMİ DE KAYBEDERSEM yAŞAYAMAM Kİ..BİR GELSEN DE BABANI DA ŞAŞIRTSAN...SANA SEVGİLERİMİ ÖPÜCÜKLERİMİ GÖNDERİYORUM BEBEĞM..VE AĞLIYORUM GEL DE DİNDİR GÖZYAŞLARIMI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?