bat ne zamandı ki canım?ufff çok stresliyim kızlar ya hamiş değilim sanırm ben gene olmadı gittim keçi boynuzu aldım olmadı kesin gene offfeşime başlayım kürü anca etki gösterir heralde
hala bitmedi mi şu dava ya? ne can sıkıcı bi durum, git gel git gel yorulmuşsundur sen de:26: Allah bi an önce kurtarsın canım yamerhaba canlarrrr
mahkemeden geldim şimdi
gene ertelendi.ne zaman bitecek bakalım ya... sürekli ertele ertele nere kadar yaaa
inşallah canım inşallah, ama değilse de üzülmeAyy canım inşallah bu da bi belirtidir yaagoguslerde bi hassasiyet yok henüz reglime de bikac gun kaldi test alip yapmamak icin zor tutuyorum kendimi
Pazartesiye kadar beklicem inşallah regl olmam yaa
çok geçmiş olsun canım yaa, ben de iş güç uğraşıyorum. tam buraya geldim boşluk var diye, hasta üzerine hasta yağdıhosbulduk topraam ıyı dıyelım ıyı olayım canım grıple uğraşıyorum sen nasılsın canım
ağlama ama yaaaaaa
BEBEK GEL ARTIK...
NERDESİN SEN YAVRUCUĞUM YAAA?
OYSA YANIMDA,KOLLARIMDA OLMALIYDIN ÇOKTANDIR...NEDEN RANDEVULARINA GEÇ GELENLERDEN
OLUYORSUN BEBEĞİM?
SOKAKTA KADINLARIN BİRİ ELİNDE DİĞERİ KARNINDA...YOLDA KOŞUYOR DİĞERİ..ANNELERİ FAZLA ÇOCUKTAN BIKMIŞ OLMALI Kİ KEDİ
YAVRUSU GİBİ ENSESİNDEN ÇEKİYOR ÖZENSİZCE ONLARI..DÜNYANIN EN ÖNEMSİZ ŞEYİ GİBİ..OYSA SEN ÖYLE Mİ OLACAKSIN?
SEBEPSİZ MESNETSİZ SIKINTILARLA BOĞUŞUYOR YÜREĞİM..KABUSLARA YENİK DÜŞÜYOR RÜYALARIM...OYSA GÜLÜCÜKLERİNLE
GÜLÜMSEMEKTİ HAYALİM.GEL BE
BEBEĞİM
SEN BANA ÖZLEMİ, HASRETİ TATTIRDIN DAHA GELMEDEN.DAHA GELMEDEN HAKKIMA GİRDİN.AMA BENİM SENİN ÜZERİNDE ANALIK HAKKIM
OLMAYACAK.GEL(Kİ EĞER GELİRSEN)YAŞANTIMIZA KATACAĞIN NEŞE İLE ASIL SEN BENİ BORÇLU KILACAKSIN VARLIĞINA KARŞI
BİLİYOR MUSUN BEBEĞİM YENİ DOĞAN BEBEKLERİN KULAĞINA "GELDİĞİNYERLERDE BENİM BEBİŞİMİ GÖRDÜNMÜ NE ZAMAN DÜNYAYA
GELİŞ BİLETİNİ ALIP GELECEK?"DİYE FISILDIYORUM
HİÇ KONUŞAMIYORUM BİLSEN..OYSA DUDAKLARIM SICAKLIĞINA VE YAVRUM UYANDIN MI BEBEĞİM DEMEYE MUHTAÇ.
RÜYALARIMDA SENLE BİRLİKTE OLUP UYANINCA KAYBEDİYORUM.NE ZAMAN SENİN SESİNLE UYANACAĞIM VE NE ZAMAN UYANINCA SENİ KAYBETMEYECEĞİM?
PEKİ..BUNCA SÖZDEN SONRA DA HALEN GELMEYE İKNA OLMADIYSAN SEN BİLİRSİN.AMA BİL Kİ BEN İYİ BİR ANNE OLURUM SEÇİM SENİN.
UMARIM ANLARSIN BİR GÜN BENİ VE UMARIM O ZAMAN İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLMAZ.İNATÇI BEBEK AHHH BEBEK...HAYALLERİME BİLE YASAK KOYUYOR BABAN . HER AY ÜMİTLENİP HER REGL DÖNEMİNDE YIKILDIĞIM İÇİN BANA SENİ DÜŞÜNMEYİ BİLE YASAKLADI.HAYALLERİ İNSANI HAYALKIRIKLIĞINA SÜRÜKLERMİŞ DİYOR...
HAYALLERİMİ DE KAYBEDERSEM yAŞAYAMAM Kİ..BİR GELSEN DE BABANI DA ŞAŞIRTSAN...SANA SEVGİLERİMİ ÖPÜCÜKLERİMİ GÖNDERİYORUM BEBEĞM..VE AĞLIYORUM GEL DE DİNDİR GÖZYAŞLARIMI
bat ne zamandı ki canım?
hala bitmedi mi şu dava ya? ne can sıkıcı bi durum, git gel git gel yorulmuşsundur sen de:26: Allah bi an önce kurtarsın canım ya
inşallah canım inşallah, ama değilse de üzülme
çok geçmiş olsun canım yaa, ben de iş güç uğraşıyorum. tam buraya geldim boşluk var diye, hasta üzerine hasta yağdıcevap veremedim o yüzden...
ağlama ama yaaaaaa
Ama ya bu cok guzelmis. Gozlerim doldu okirken hemencik offf bee offffff nerde bu bebekler nerde :'(BEBEK GEL ARTIK...
NERDESİN SEN YAVRUCUĞUM YAAA?
OYSA YANIMDA,KOLLARIMDA OLMALIYDIN ÇOKTANDIR...NEDEN RANDEVULARINA GEÇ GELENLERDEN
OLUYORSUN BEBEĞİM?
SOKAKTA KADINLARIN BİRİ ELİNDE DİĞERİ KARNINDA...YOLDA KOŞUYOR DİĞERİ..ANNELERİ FAZLA ÇOCUKTAN BIKMIŞ OLMALI Kİ KEDİ
YAVRUSU GİBİ ENSESİNDEN ÇEKİYOR ÖZENSİZCE ONLARI..DÜNYANIN EN ÖNEMSİZ ŞEYİ GİBİ..OYSA SEN ÖYLE Mİ OLACAKSIN?
SEBEPSİZ MESNETSİZ SIKINTILARLA BOĞUŞUYOR YÜREĞİM..KABUSLARA YENİK DÜŞÜYOR RÜYALARIM...OYSA GÜLÜCÜKLERİNLE
GÜLÜMSEMEKTİ HAYALİM.GEL BE
BEBEĞİM
SEN BANA ÖZLEMİ, HASRETİ TATTIRDIN DAHA GELMEDEN.DAHA GELMEDEN HAKKIMA GİRDİN.AMA BENİM SENİN ÜZERİNDE ANALIK HAKKIM
OLMAYACAK.GEL(Kİ EĞER GELİRSEN)YAŞANTIMIZA KATACAĞIN NEŞE İLE ASIL SEN BENİ BORÇLU KILACAKSIN VARLIĞINA KARŞI
BİLİYOR MUSUN BEBEĞİM YENİ DOĞAN BEBEKLERİN KULAĞINA "GELDİĞİNYERLERDE BENİM BEBİŞİMİ GÖRDÜNMÜ NE ZAMAN DÜNYAYA
GELİŞ BİLETİNİ ALIP GELECEK?"DİYE FISILDIYORUM
HİÇ KONUŞAMIYORUM BİLSEN..OYSA DUDAKLARIM SICAKLIĞINA VE YAVRUM UYANDIN MI BEBEĞİM DEMEYE MUHTAÇ.
RÜYALARIMDA SENLE BİRLİKTE OLUP UYANINCA KAYBEDİYORUM.NE ZAMAN SENİN SESİNLE UYANACAĞIM VE NE ZAMAN UYANINCA SENİ KAYBETMEYECEĞİM?
PEKİ..BUNCA SÖZDEN SONRA DA HALEN GELMEYE İKNA OLMADIYSAN SEN BİLİRSİN.AMA BİL Kİ BEN İYİ BİR ANNE OLURUM SEÇİM SENİN.
UMARIM ANLARSIN BİR GÜN BENİ VE UMARIM O ZAMAN İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLMAZ.İNATÇI BEBEK AHHH BEBEK...HAYALLERİME BİLE YASAK KOYUYOR BABAN . HER AY ÜMİTLENİP HER REGL DÖNEMİNDE YIKILDIĞIM İÇİN BANA SENİ DÜŞÜNMEYİ BİLE YASAKLADI.HAYALLERİ İNSANI HAYALKIRIKLIĞINA SÜRÜKLERMİŞ DİYOR...
HAYALLERİMİ DE KAYBEDERSEM yAŞAYAMAM Kİ..BİR GELSEN DE BABANI DA ŞAŞIRTSAN...SANA SEVGİLERİMİ ÖPÜCÜKLERİMİ GÖNDERİYORUM BEBEĞM..VE AĞLIYORUM GEL DE DİNDİR GÖZYAŞLARIMI
Bende ayni senin ghi dusunuyorum hic bi belirti yoki bendede kesin olmadi. :'(bende de içimden bir ses yok boşuna umutlanma diyor inan bir tek belirtim bile yok sanrım önümüzdeki aya bakcaz
bat ne zamandı ki canım?
hala bitmedi mi şu dava ya? ne can sıkıcı bi durum, git gel git gel yorulmuşsundur sen de:26: Allah bi an önce kurtarsın canım ya
inşallah canım inşallah, ama değilse de üzülme
çok geçmiş olsun canım yaa, ben de iş güç uğraşıyorum. tam buraya geldim boşluk var diye, hasta üzerine hasta yağdıcevap veremedim o yüzden...
ağlama ama yaaaaaa
Rabbim daha fazla evlat hasretiyle sinamasin bizi cennet kokulu meleklerimiz olsun
Rabbim daha fazla evlat hasretiyle sinamasin bizi cennet kokulu meleklerimiz olsun
s.a bacılarrrrr
Ayyy icranım yaaa nerden buldun bunu yaa...
canım eşimin iş mahkemesi. benimde tazminat davam var.:26:ne mahkemesi kız bu benim haberim yok hayır olsun inşallah..
hala bitmedi mi şu dava ya? ne can sıkıcı bi durum, git gel git gel yorulmuşsundur sen de:26: Allah bi an önce kurtarsın canım:
Ama ya bu cok guzelmis. Gozlerim doldu okirken hemencik offf bee offffff nerde bu bebekler nerde :'(
Bende ayni senin ghi dusunuyorum hic bi belirti yoki bendede kesin olmadi. :'(
nerde yanlış yapıoruz acaba tatlım neyse varlığında da yokluğunda da vardır bir hayır napalımm
cok mutsuzum cok streslyım napcam yaaaa yumurtam ıstenlen boyuta geldyse cat ıgnesı vurursa onumuz cmrtesı pazar nasıl 36 saat ıcnde asılama olcam kı bu ayımdamı boşa gtcek offfffffffffffffffff:2::2::2:
Test yapmamak icin zor duruyorum ama yapmicam biliyorum ki negatif cikacak:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?