Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ufff çok stresliyim kızlar ya hamiş değilim sanırm ben gene olmadı gittim keçi boynuzu aldım olmadı kesin gene offf eşime başlayım kürü anca etki gösterir heralde
bat ne zamandı ki canım?

merhaba canlarrrr

mahkemeden geldim şimdi

gene ertelendi. ne zaman bitecek bakalım ya... sürekli ertele ertele nere kadar yaaa
hala bitmedi mi şu dava ya? ne can sıkıcı bi durum, git gel git gel yorulmuşsundur sen de:26: Allah bi an önce kurtarsın canım ya

Ayy canım inşallah bu da bi belirtidir yaa goguslerde bi hassasiyet yok henüz reglime de bikac gun kaldi test alip yapmamak icin zor tutuyorum kendimi

Pazartesiye kadar beklicem inşallah regl olmam yaa
inşallah canım inşallah, ama değilse de üzülme

hosbulduk topraam ıyı dıyelım ıyı olayım canım grıple uğraşıyorum sen nasılsın canım
çok geçmiş olsun canım yaa, ben de iş güç uğraşıyorum. tam buraya geldim boşluk var diye, hasta üzerine hasta yağdı cevap veremedim o yüzden...

ağlama ama yaaaaaa

canımm yaaaa

saol canım benım nerde çalışıyorsun sen canım

Ama ya bu cok guzelmis. Gozlerim doldu okirken hemencik offf bee offffff nerde bu bebekler nerde :'(
bende de içimden bir ses yok boşuna umutlanma diyor inan bir tek belirtim bile yok sanrım önümüzdeki aya bakcaz
Bende ayni senin ghi dusunuyorum hic bi belirti yoki bendede kesin olmadi. :'(

17si ve 19arasi doktorum olnazsan 18inde gel dedi ama hi umudum yok :'(

Rabbim daha fazla evlat hasretiyle sinamasin bizi cennet kokulu meleklerimiz olsun

cnm bsey dcem gecen pazartesı doktora gttgmde yumurtan bırı 3 brı 12ydı persembe tekrar gel ınş ozmnaa buyur ddı yarın gdnce eger byumusse ve cat ıgne vrursa 36 saat snrada asılma olursa onumuz cmrtsı pazar napcmmmmm

Ayyy icranım yaaa nerden buldun bunu yaa... iş yerinde ne kadar kötü oldum biliyomusun gözlerim dolu dolu oldu yaaa.. zor tutuyorum kendimi

ne mahkemesi kız bu benim haberim yok hayır olsun inşallah..
canım eşimin iş mahkemesi. benimde tazminat davam var.:26:
var oğlu var .. ama birde biran ewel bitse diyorum hani.. git gel geberdik yaaa
hala bitmedi mi şu dava ya? ne can sıkıcı bi durum, git gel git gel yorulmuşsundur sen de:26: Allah bi an önce kurtarsın canım:

yok deryam benimki sonuçlanmıştı. tazminat rakamını bekliyoruz. eşiminde bugün iş mahkemesi görüldü. bidahakine kesinleşir diyolar. bakalım nasip artık :26: biz elimizden geleni yaptık. gerisi Rabbimin takdiri

Ama ya bu cok guzelmis. Gozlerim doldu okirken hemencik offf bee offffff nerde bu bebekler nerde :'(

Bende ayni senin ghi dusunuyorum hic bi belirti yoki bendede kesin olmadi. :'(

nerde yanlış yapıoruz acaba tatlım neyse varlığında da yokluğunda da vardır bir hayır napalımm

kızlar loyalsu günü gelmeden test yapmıştı negatif cıkmıstı sonradan gununde yapıp pozitifi görmüştü demi ben mı yanlıs hatırlıyorum acaba

cok mutsuzum cok streslyım napcam yaaaa yumurtam ıstenlen boyuta geldyse cat ıgnesı vurursa onumuz cmrtesı pazar nasıl 36 saat ıcnde asılama olcam kı bu ayımdamı boşa gtcek offfffffffffffffffff:2::2::2:

canım üzme kendini Rabbim gönlünü incitmez inşallah...Rabbine sığın ondan iste ve bol dua et aşura haftası dualarında kabul olacağı günlerdeyiz inşallah dilediğin gibi geçer günlerin...:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…