korkuyorum ama elbet war yada yok sonucundan kaçamıcam çıkacak ortaya
ay canım benim inşallah hadi bakalım...darısı sana senin totemden yaptım bende bide test asla yapmıycam dedim bakalım totem tutar ne dersin_??
kuzum senle batlar aynı ben daha adet belirtisi bile yaşamaıyorum ama yum yumzamanı gelen akıntı geliyo yapışkan ve saydam hadi hayırlısı artık...
Gunaydinn) bnmki de sinir oluyo ona yaa bnde ilgimi ceken bi konu olursa bakiyorum söyleee bi
ben stresliyim braz canım bat a 3 gün war ama kocişin doğum günü bgün test yapayım diyorum denizaskerde yap diyoama korkuyorum da
ay canım benim inşallah hadi bakalım...darısı sana senin totemden yaptım bende bide test asla yapmıycam dedim bakalım totem tutar ne dersin_??
kuzum senle batlar aynı ben daha adet belirtisi bile yaşamaıyorum ama yum yumzamanı gelen akıntı geliyo yapışkan ve saydam hadi hayırlısı artık...
tabi ki kuşum inşallah yüzümüzü güldürcek sonuçlar olurr halay çekeriz roman oynarızzz
benimki de bu ne ya diyodu az önce şimdi soruyo kadının kocası bu mu? Kim yapmış bu mu :))))))))
kızlar ben çok heyecanlanıyorum doktora gitmemize 2 gün kaldııı :) inşallah bebeğim gözükür dua edin bol bol :)
günaydın cnm, bugün öteki televizyonumuzu gelip kuracak servis onu bekliyo hatta diyo ki dur arayayım da hemen gelsinler :))) şaşkın yaa izliyo izliyo sonra bunu nasıl izliyosun diyo :)
oynayalım ya walla çok istiyorum inşallah olur dua edin bana kızlar çıksın
Canimm insallah cikar ama daha da uc gun varmiss negatif cikarsa kesin hamile deilim de deme yani
kızlar ben çok heyecanlanıyorum doktora gitmemize 2 gün kaldııı :) inşallah bebeğim gözükür dua edin bol bol :)
inşallah inşallahhh, ayyy benim 1 ay önceki halim, gün sayıyodum doktor için keseyi görebileyim diye :)
şuan bütün kalbimle sana dua ediyorumm canım inşallahhh hamilesindirrr allahım kapısından boş döndürmesin senii
ama çıkma olasılığıda war dımı canım ben regl olcağım zaman ağrım olurdu ama hiç bişey yok şuan
evt cnm benimkide sorar dı hep şimdi bende izleyemiyorum ilk evlendıgımız zamanlar ilk baslarda kızıyodu sonradan ağzı açık izliyodu :)))))))))))))))))
Hep ayni bunlar galibaa) bnmki de en ince detayina kadar soruyo olaylari sonra da hasta eder bu insani ya degstr diyo )
Kanimca muge bagmlisi olmaktan korkuyolaar
ama idrar bi kaç saatlik olması gerekiyomuş ben 45 dk once falan ec gittim hemen yapmayım mı testi alıncaTabiki cikma olasiligi da var. Ayy mrak ettim hadi yap da haber ver bzeeee
Sooooonnnn 1
Sooonnnn 1
soooonnnn 1
SOOOOOOOOOOOOOOOON 1 :124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?