Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sende de mi regl belirtileri yok bende de sancı falan yok canım akıntım var sarı şekilde bazen yogun oluyo bazen az oluyo anlamadım gitti hepimiz için hayırlısı artık

Gunaydinn ) bnmki de sinir oluyo ona yaa bnde ilgimi ceken bi konu olursa bakiyorum söyleee bi

günaydın cnm, bugün öteki televizyonumuzu gelip kuracak servis onu bekliyo hatta diyo ki dur arayayım da hemen gelsinler :))) şaşkın yaa izliyo izliyo sonra bunu nasıl izliyosun diyo :)

hayırlısı bidenemmmm senin mutluluğunlaaa mutlu olcam inşallahh bütün kalbimle senin yanındayım allahım yüzünü güldürsün ve rüyana bayıldımm inşallah gerçek olurr

kızlar ben çok heyecanlanıyorum doktora gitmemize 2 gün kaldııı :) inşallah bebeğim gözükür dua edin bol bol :)

benimki de bu ne ya diyodu az önce şimdi soruyo kadının kocası bu mu? Kim yapmış bu mu :))))))))

evt cnm benimkide sorar dı hep şimdi bende izleyemiyorum ilk evlendıgımız zamanlar ilk baslarda kızıyodu sonradan ağzı açık izliyodu :)))))))))))))))))

günaydın cnm, bugün öteki televizyonumuzu gelip kuracak servis onu bekliyo hatta diyo ki dur arayayım da hemen gelsinler :))) şaşkın yaa izliyo izliyo sonra bunu nasıl izliyosun diyo :)

Hep ayni bunlar galibaa ) bnmki de en ince detayina kadar soruyo olaylari sonra da hasta eder bu insani ya degstr diyo )

Kanimca muge bagmlisi olmaktan korkuyolaar

şuan bütün kalbimle sana dua ediyorumm canım inşallahhh hamilesindirrr allahım kapısından boş döndürmesin senii

amin bitanem aminnn inşallah kocişime sürpriz olsun en güzel hediye olsun zaten silik bile çizgi çıkarsa direk hastaneye hemenh giderim kan tahlili için

evt cnm benimkide sorar dı hep şimdi bende izleyemiyorum ilk evlendıgımız zamanlar ilk baslarda kızıyodu sonradan ağzı açık izliyodu :)))))))))))))))))

Hep ayni bunlar galibaa ) bnmki de en ince detayina kadar soruyo olaylari sonra da hasta eder bu insani ya degstr diyo )

Kanimca muge bagmlisi olmaktan korkuyolaar

sormayın kızlar yaaa, şimdi de diyo ki sen bunu nasıl izliyosun insanın psikolojisini bozar bu, artık olayları normal karşılamaya başlarsın falan...Dövecem seni haa tamam değiştir dedim, diyo ki gel aşkım magazin izleyelim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…