Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

akdeniz univ gidin canim ya bi gununuzu ayirin 7yil gecmis bi gununuzu ayirmissiniz cok mu yani niye yaz tatilini bekleyesin ki

antalyaa da memorıal da prof . var götürse oraya gideceğim ama durumları biliyorsun anca 3 4 ay sonra gidebilirim !!!!!!!!!!
şuan burada yapılması gerekeni yapan buradaki doktor sonra oraya giderimm

bence dr ile konussaniz ozel olduğu için biseyler yapar...bence zamaniniz bosa gidiyo yazık yani

canım benim bu özel durumumu bilen doktorum antalyada bana en son aşılama yapılması gerekiyor demişti onun çalıştığı hastanede yapmıyorlardı şimdi oradn ayrıldı memorıala geçti orada yapıyor !!!!!! anca ona gitmem lazım yaparsa o yaparrr!!!!!!!!!!!

ya bende sen bi profa git ve sadece neyin olduğunu öğren bebek istediği deme diğer durumuda söyleme...önce tanı konsun yani... Sonra gider özelde istedigini yaptirsin

yaa bilmiyorum iyice kafam karıştı açıkçası !!!!!!!!!! ne yaacağımı kestiremiyorum artık !!!!!!dediğin matıklı ama çok zor!!! eşimin çalışmadığı zaman yok sadece ocağın ortadında bir ara boşta kalıyor anca o zaman gidebiliriz maleseff hala da hastalanmadım söktürücü mü kullansam önümüzdeki hafta buradaki yeni doktra mı gitsem karar veremedimm

aaaa kimsecikler yoookkk

intikamı mı izliyorsunuz yoksa

önemli bir sorum olacaktı, şimdi ben derse gittim akşam bir arkadasım senin gözlerin mi sarardı bir garip bakıyorsun dedi, eve geldim eşim sen çok mu yorgunsun gözlerin bir tuhaf olmuş dedi.
yazın bizim apartmanda birine bakan emekli bir hemşire vardı, o demişti ki, ben hamileleri gözünden anlarım, gözlerine baktıgında belli olur demişti, benimde kafamda bir anda bu cümleler canlandı acaba dedim.

gerci adetim düzensiz bana göre bata 3, takvime göre 7 gün var ama saçmalıyor muyum???

hiç belirti takip etmemiştim ama acaba, hani, mümkünatı var mıdır ki?????

Ben izliyordum bebegim :) hayirlisi olsun. Belki de hamilesindir

günaydın kızçelerrrr

Gunaydin tatliiiiiis

Son düzenleme:
Günaydin kızlar

ise gelirken gebelik testi aldim simdi karsimda duruyo o bana bakıyo ben ona bata daha 4 gun var yapsam mi ki testi?? :18:

günaydın kızçelerrrr

günaydın canım ya geçmişi okuyamadım yine dersim var.. 1112 ye nolmuş yumoşu mu yerleşmemiş nolmuş.. bişeyler gördüm ama anlamadım ??

Ben izliyordum bebegim :) hayirlisi olsun. Belki de hamilesindir

Gunaydin tatliiiiiis

Günaydin kızlar

ise gelirken gebelik testi aldim simdi karsimda duruyo o bana bakıyo ben ona bata daha 4 gun var yapsam mi ki testi?? :18:

günaydın şekerler nasılsınız bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…