bu sabah cift çizgiyi gördüm canım kan testi yaptirmadim daha
bu sabah cift çizgiyi gördüm canım kan testi yaptirmadim daha
onceki sayfalarda var canim foto..du bi daha atim
onceki sayfalarda var canim foto..du bi daha atim
batim dundu canim... Burda acilde kan testi yapmiyorlar canim mecbur pzt beklicem
batim dundu canim... Burda acilde kan testi yapmiyorlar canim mecbur pzt beklicem
laboquik canim genelde hep doğru çıkıyor bu testte... Birde elimde bebetime var onuda yapcam ama bu marka çok güvenilir değil.. Birde belki çizgi daha koyu cikardi gece cok su ictim yattim oruc tutucam diye o yuzdende biraz umutluyum dahaa koyu çıkabilir
laboquik canim genelde hep doğru çıkıyor bu testte... Birde elimde bebetime var onuda yapcam ama bu marka çok güvenilir değil.. Birde belki çizgi daha koyu cikardi gece cok su ictim yattim oruc tutucam diye o yuzdende biraz umutluyum dahaa koyu çıkabilir
bence suyu bu kadar icmeseydim daha koyu cikardi... 18aydir bekliyorum canim ben bu sürü tedavi ilaç kullandım zamanı varmış demek ki... Ilk bebegim olacak ins
Canımmmmmmmmmmm tebrik ederim maşallah ayyyy nasıl sevindim anlatamammmmmm bitanem yaaaaaaaaaaaaa hayırlısı olsun inşallah nasıl sevindim anlatamam...onceki sayfalarda var canim foto..du bi daha atim
bence suyu bu kadar icmeseydim daha koyu cikardi... 18aydir bekliyorum canim ben bu sürü tedavi ilaç kullandım zamanı varmış demek ki... Ilk bebegim olacak ins
canim rabbim sizede yasatsin inss bak bende aylarca bekledim...sogan kurunude yaptim adetin yedinci günü sabah aksam yemekten 15dk once 15gun iciyorsun... Hazir suya bir orta boy sogani atip agzi kapali 5dk kaynatiyosun iliyinca iciyorsun
sagol bebegimmmm
tmm canim ben hep bu topikteyim yaxarim
canim rabbim sizede yasatsin inss bak bende aylarca bekledim...sogan kurunude yaptim adetin yedinci günü sabah aksam yemekten 15dk once 15gun iciyorsun... Hazir suya bir orta boy sogani atip agzi kapali 5dk kaynatiyosun iliyinca iciyorsun
hayir canim bu yontemden sonra hamile kalmadim bunu aylar önce yapmistim... ben aylardır ilaç tedavisi görüyorum
Saol bitanem çok dikkat et kendine, Yemene içmene herşeye dikkat et.... Ayyyy kuzucum kendi gebeliğimdeki kadar sevindim ya :)))sagol bebegimmmmrabbim sanada en kisa zamanda en sagliklisindan bi gebelik nasip etsin ins
tesekkur ederum canim yaa bi tanesiniz hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum iyiki varsiniz
Canım sizin desteğiniz olmasa yataktan kalkamazdım ben önce eşimden sonra sizden Allah 1000 kere 100000000... Kere razı olsun... Bu ara işler çok yoğun yorgun geliyorum bakamıyorum hiç ama kalbim hep sizinle...tesekkur ederum canim yaa bi tanesiniz hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum iyiki varsiniz:13::13:
Senin kararinada sevindim canim hemen bebek gelecek gibi tekrar... Geçmiş olsun rabbim bi daha yasatmasin ins canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?