Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

laboquik canim genelde hep doğru çıkıyor bu testte... Birde elimde bebetime var onuda yapcam ama bu marka çok güvenilir değil.. Birde belki çizgi daha koyu cikardi gece cok su ictim yattim oruc tutucam diye o yuzdende biraz umutluyum dahaa koyu çıkabilir

suyu az içince daha koyu u olurki.kaç aydır beklıyodun ilk bebek mi

arkadaslar merhaba hamilelik haberi alanlar için çok sevindim gözünüz aydın insan bi buruk oluyor inş bizde yasarız o güzel duyguyu.
ben dün aksam yine test yaptım bata 2 gün var negatif artık umudumu kestim. ve sogan kürüne baslamak istiyorum aranızda deneyen yararını gören var mı. nasıl uygulandıgını bana yazarsanız sevinirim.

bence suyu bu kadar icmeseydim daha koyu cikardi... 18aydir bekliyorum canim ben bu sürü tedavi ilaç kullandım zamanı varmış demek ki... Ilk bebegim olacak ins

kan testının sonucunu mutlaka söyle bekliyorum inşş

canim rabbim sizede yasatsin inss bak bende aylarca bekledim...sogan kurunude yaptim adetin yedinci günü sabah aksam yemekten 15dk once 15gun iciyorsun... Hazir suya bir orta boy sogani atip agzi kapali 5dk kaynatiyosun iliyinca iciyorsun

bu yöntemden sonra mı gebe kaldın kesin ilaçsız ?

sagol bebegimmmm rabbim sanada en kisa zamanda en sagliklisindan bi gebelik nasip etsin ins
Saol bitanem çok dikkat et kendine, Yemene içmene herşeye dikkat et.... Ayyyy kuzucum kendi gebeliğimdeki kadar sevindim ya :)))
bende dün kontrolüme gittim içeride kanama ve pıhtılar gözüküyor dedi yani kanamam devam edecek bir kaç ilaç verdi rahimin kasılmasını arttırmak için torch ve pıhtılaşma testlerini yazdı 28 inde çıkıcak hepsinin sonucu cuma tekrar kontrolüm var rahmim düzene girsin kesinlikle bende çalışmalara başlayacağım :))

tesekkur ederum canim yaa bi tanesiniz hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum iyiki varsiniz :13::13:

Senin kararinada sevindim canim hemen bebek gelecek gibi tekrar... Geçmiş olsun rabbim bi daha yasatmasin ins canim
Canım sizin desteğiniz olmasa yataktan kalkamazdım ben önce eşimden sonra sizden Allah 1000 kere 100000000... Kere razı olsun... Bu ara işler çok yoğun yorgun geliyorum bakamıyorum hiç ama kalbim hep sizinle...

Loyasun online gözüküyorsun iyi misin kuşum :) nasıl gidiyor hamilelik..

ayyyyyy çok özledim hepinizi be diğer kızlar nasıllar var mı başka gelişmeler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…