Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sevgilisinden hamile kalan Pamukkale Üniversitesi 3. sınıf öğrencisi Ü.T. (21), kaldığı devlet yurdunun tuvaletinde doğum yaptı. Ü.T daha sonra bebeğinin kafasını kopartıp buzdolabında sakladı. Ü.T.’nin askerde olan sevgilisi F.C.(20) olayı öğrendiğinde, Ü.T.’nin polise yaşananları anlatıp teslim olmasını sağladı.
Ü.T. ifadesinde bebeğin ölü doğduğunu, ne yapacağını bilmediği için paniğe kapılarak bebeğin başını koparttığını söyledi. Ü.T.’nin bu ifadesini ise savcılar inandırıcı bulmadı. Savcılık tarafından yapılan açıklamada, bebeği Ü.T’nin kesici bir alet ile öldürdüğü belirtildi. Olayla ilgili Denizli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Muhammet Savran da yazılı bir açıklama yaptı. Yazılı açıklamada ise olayın 11 Kasım tarihinde saat 03.00 sularında gerçekleştiği, 15 Kasım tarihinde ise F.C ile birlikte polis karakoluna gittiği ve soruşturma başlatıldığı belirtildi.

yuhhhhhhhhhhhh ne adiler ne serefsizler varyaaa RABBİM islah etsinn bunları sokak ortasında sallandıracan sinirlendim

Bis geldiiiikkk ilk cicilerimizi aldim pek istedigim gibi bisey bulamadim ama olsun sonra cok.cok alicam nasilsa...

hicraaaaan tebrik ederim tatlım okuduklarım doğrumu kıss
ayy ne sevindim senin adına anlatsana biraz adetin geciktimi:26::26:
Allah kucağına aldığın günüde göstersin darısı başımıza olsun

inşallah canımmmmmmmmmm siz hep beraber evrene pozitif enerji gönderelim bakjalımmmmm

inş darızı biz isteyenlerin basınaa bacımmm evettttttttttt evren duysun sesimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii BEBEK istiyozz saglıklı ca

ayy sendemi hamilesin, gözün aydın cnm, temmuzda doğum yapacaklar bayağı çoğaldık, bebeklerimizi birlikte büyütürüz inşallah

Alıntı HICRAN4242 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Lilim resim istemisti.... Hep pembe mavi var ya guzel seyler..bende sari aldim artik
oyyy oyyy yerim ben onları yaaa RABBİM içini doldursun inş hicranımmmmm
bebişene aldın seyleri gördüm sevindim içim bi tuhaf oldu bnde RABBİM içini doldursun dedim görmedinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…