vajinal mi bakti canim benimm
ne yazdin canim gormedin balim sayfalar hızlı ilerliyor
gelmiyecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkistemiyozzz okadarrr böle ol inş canım
yuhhhhhhhhhhhh ne adiler ne serefsizler varyaaa RABBİM islah etsinn bunları sokak ortasında sallandıracan sinirlendimSevgilisinden hamile kalan Pamukkale Üniversitesi 3. sınıf öğrencisi Ü.T. (21), kaldığı devlet yurdunun tuvaletinde doğum yaptı. Ü.T daha sonra bebeğinin kafasını kopartıp buzdolabında sakladı. Ü.T.nin askerde olan sevgilisi F.C.(20) olayı öğrendiğinde, Ü.T.nin polise yaşananları anlatıp teslim olmasını sağladı.
Ü.T. ifadesinde bebeğin ölü doğduğunu, ne yapacağını bilmediği için paniğe kapılarak bebeğin başını koparttığını söyledi. Ü.T.nin bu ifadesini ise savcılar inandırıcı bulmadı. Savcılık tarafından yapılan açıklamada, bebeği Ü.Tnin kesici bir alet ile öldürdüğü belirtildi. Olayla ilgili Denizli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Muhammet Savran da yazılı bir açıklama yaptı. Yazılı açıklamada ise olayın 11 Kasım tarihinde saat 03.00 sularında gerçekleştiği, 15 Kasım tarihinde ise F.C ile birlikte polis karakoluna gittiği ve soruşturma başlatıldığı belirtildi.
Bis geldiiiikkkilk cicilerimizi aldim pek istedigim gibi bisey bulamadim ama olsun sonra cok.cok alicam nasilsa...
canim sabah 7de test yaptim esim saat 10da gitti ise zor tuttum söylememek icin... Surekli karpuz kabugu görmüş eşek gibi siritiyordum... Gece gelince aldiklarimi ve testleri bi kutuya koyup vericrm eline
Bis geldiiiikkkilk cicilerimizi aldim pek istedigim gibi bisey bulamadim ama olsun sonra cok.cok alicam nasilsa...
ne yazdin canim gormedin balim sayfalar hızlı ilerliyor
yuhhhhhhhhhhhh ne adiler ne serefsizler varyaaa RABBİM islah etsinn bunları sokak ortasında sallandıracan sinirlendim
inşallah canımmmmmmmmmm siz hep beraber evrene pozitif enerji gönderelim bakjalımmmmm
batim dundu canim... Nasip diyorum darisi basina insss rabbim sanada gostersin en kisa zamanda melegimm
bende sinirlendim yüce allahım onunda canını öyle alsın kafasını ayırsın gövdesinden o meleğe nasıl kıymış
yok canım karından baktı vajinal baksaydı büyük ihtimalle gözükcekti ama bende o vajinal bakılması taraftarı değilim enfeksiyon oluşabilir diye hiç istemiyordumm.. biraz daha sabredicez 10 gün sonra gidicez...
vajinal bakmadigi ii olmus canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?