Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Lilim resim istemisti.... Hep pembe mavi var ya guzel seyler..bende sari aldim artik
oyyy oyyy yerim ben onları yaaa RABBİM içini doldursun inş hicranımmmmm

ohhh hadi gözün aydın ne güzel haberler bunlar bu gün yaa inş hep güzel haberler alırız

vajinal mi bakti canim benimm

inşallahhhhhhhhhh amin bitanemmmmmm mercimek fırında nasılsa pişer o

mide bulantimda hic yok sukurler olsun ki... Agrilarda normalmis ohh

bulantı için erken bebeğim :)

işte bu beni korkutuyo bende hiç ağrı yok arada azcık bişey ağrı giriyo çıkıyo kimi hamiş görsem illa adet sancısı gibi oluyo diyo o yüzden hiç umudum yok benim..

hiç alakası yok cnm, herkese göre belirtiler farklı...herkes kabız olmaz, herkes ağrı çekmez, herkesin göğüs sızısı falan olmaz yani...gelmedi di mi hala kırmızılar? İnşallah sen de testteki kırmızıyı görürsün yalnızca...

cnm bulantı değişiyo ama ya kişiden kişiye hatta hamilelikten hamileliğe...Allahın izniyle her şey yolunda gidecek. benim başlarda yoktu bulantım pek, yeni yeni yoğunlaştı...

Lilim resim istemisti.... Hep pembe mavi var ya guzel seyler..bende sari aldim artik

beyaz, sarı, yeşil, bebe mavisi bence alternatif çok :) ama çok çok şekerler Rabbim giydirmeyi de nasip etsin

hicrannn daha kocana söylemedin mi, sabah işe mi gitti sen söylemeden?
aldıklarınla süpriz mi yapacaksın?

ben hayatta tutamam kendimi elime megafon alıp duyururum herkese :)

hicrannn daha kocana söylemedin mi, sabah işe mi gitti sen söylemeden?
aldıklarınla süpriz mi yapacaksın?

ben hayatta tutamam kendimi elime megafon alıp duyururum herkese :)

inşşşşşşşşşşşş bacım hayalin gercek olur da bas bas bagrın sende anayım artık diye inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…