:))) lilim sanada dicem ama ilk cumlem sana sende bu ay alcan inşallah o haberi:)))
oyyy oyyy yerim ben onları yaaa RABBİM içini doldursun inş hicranımmmmmLilim resim istemisti.... Hep pembe mavi var ya guzel seyler..bende sari aldim artik
Kizlar selam biz geldik... dr'um cok tatli bir bayan... kesemiz henuz gozukmedi daha cok minik olabilir yerini yapmis ama olculemeyecek kadar da kucuk dedi 10 gun sonra kontrole gidicez tekrar umarim o zaman minnosum bana merhaba der insallahhhh.... aminnnn.....
vajinal mi bakti canim benimmKizlar selam biz geldik... dr'um cok tatli bir bayan... kesemiz henuz gozukmedi daha cok minik olabilir yerini yapmis ama olculemeyecek kadar da kucuk dedi 10 gun sonra kontrole gidicez tekrar umarim o zaman minnosum bana merhaba der insallahhhh.... aminnnn.....
Lilim resim istemisti.... Hep pembe mavi var ya guzel seyler..bende sari aldim artik
rabbim giydirmeyi nasip etsin
Kizlar selam biz geldik... dr'um cok tatli bir bayan... kesemiz henuz gozukmedi daha cok minik olabilir yerini yapmis ama olculemeyecek kadar da kucuk dedi 10 gun sonra kontrole gidicez tekrar umarim o zaman minnosum bana merhaba der insallahhhh.... aminnnn.....
aminnn canim çok teşekkür edrim canimsin.... Sen tecrubeli bi annesin bol bol akil danisicam sana canim
kuzum telden mi girion senn pc yok mu :26:
Lilim resim istemisti.... Hep pembe mavi var ya guzel seyler..bende sari aldim artik
masallah super zevkli bacim benim duana kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnrabbim giydirmeyi nasip etsin
rabbim giydirmeyi nasip etsin
hadi bakalım inşallah sen bana hep de hamilesin die
Tmam lilim:) bat ne zmndi snin
mide bulantimda hic yok sukurler olsun ki... Agrilarda normalmis ohh
işte bu beni korkutuyo bende hiç ağrı yok arada azcık bişey ağrı giriyo çıkıyo kimi hamiş görsem illa adet sancısı gibi oluyo diyo o yüzden hiç umudum yok benim..
Canım midem kötü oluyor halsiz oluyorum o yüzden pek gelemiyorum 3 ay diyorlar inşallah geçer ama bulantım olunca da moralim yerinde oluyor bebeğimi hissediyorum burada diyorumhic olmazsa bu seferde bişey mi var diye kuruntu yaparım öyle de olmuyor böyle de :)
bugün canım 16 kasımbekliyorum inşallah gelmez
hicrannn daha kocana söylemedin mi, sabah işe mi gitti sen söylemeden?
aldıklarınla süpriz mi yapacaksın?
ben hayatta tutamam kendimi elime megafon alıp duyururum herkese :)
Tesekkur ettik teyseleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?