Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar..

ben de sabah 08.30 gibi pembe bir leke gördüm sonra bu saat oldu bir sey yok hatta o saatte hicrana sordum yazık yavrum sevinç içinde yerleşme kanaması olabilir dedi.
ayyy eger kırmızılar gelirse çok üzülücem bu ay

Herhangi bir belirtin varmı cnmm

Test yapsanaaaa bebeğim bekleme yap hemen. Adetin g3ciktimi

hayır işte gecikmedi, yani benim adet düzensiz, hissettiğim yum yuma göre yarın, gecen ayki döngüde olursam haftaya adet olmam gerekiyor
test yapsam %100 negatif çıkmaz mı? bir de sabah idrarı da değil

yoksa yapsam mı???

Dha gecikmediyse bekle bebeğim. .. Eğer haftaya olman gerekiyorsa tahminin olmazsa haftaya yaparsin. .

Bis geldiiiikkk ilk cicilerimizi aldim pek istedigim gibi bisey bulamadim ama olsun sonra cok.cok alicam nasilsa...

Bis geldiiiikkk ilk cicilerimizi aldim pek istedigim gibi bisey bulamadim ama olsun sonra cok.cok alicam nasilsa...

Ben daha 2. çizgiyi görmeden tonla şey aldım kuzum sen geç bile kalmışsın

ben istanbuldayim Eminönü ne her gidişimde havuzlu hana girmeden çıkmıyorum

Lilim resim istemisti.... Hep pembe mavi var ya guzel seyler..bende sari aldim artik

Eklentiler

• $2013-11-16 14.25.31.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 22
Kizlar selam biz geldik... dr'um cok tatli bir bayan... kesemiz henuz gozukmedi daha cok minik olabilir yerini yapmis ama olculemeyecek kadar da kucuk dedi 10 gun sonra kontrole gidicez tekrar umarim o zaman minnosum bana merhaba der insallahhhh.... aminnnn.....

Inşallah cnmm . Senin adına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…