Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bnmde en acılınden hamile kıyafetlerı gymm ıçin hamile kalmam lazm

Pozisyon belli sorun sposlarin yon bulma probleminde
Yolda bunlari sekerlen mi kandiriyolar ne .bu taraftan gel diye

Hahaha olabilir muhakkak bisi yapiyorlar haklısın bizim sposlarinda yon kabiliyetleri cok zayıf henüz yolu bulamadilar :)) yarisida baba diyo ölüyo sonuc elde var 0

bnmde en acılınden hamile kıyafetlerı gymm ıçin hamile kalmam lazm

Aynennn aynenn
Dun burda burc muhabbeti donmustuya istede bi arkadas takmis burca

Yaw hangi burctan olursa olsun gelsinnn kabulum .ben onu baska burclara bilem transfer ederimm
Yok hamilelik kilolariii.amaaaaaan kilo dedigin ne kiii diyom
Yeterki bebislerimiz gelsinnn

warya ne burc ne kılo hccccccccccccc umrumun kosesnde degl bebek için hersey yaparm nolcak sen cocugu kndn yetstrceksn burca gore dgl sacma sapan seyler yaaaaaa

merhaba arkadaşlar,
ben de hamile olmak isteyenlerinizdenim. inşallah Allah hepimizze nasip eder.
bu ay çok şüphelendim, bir ara midem bulanıyordu hafiften, sinirlerim çok gergin zaten.
karnımda da şişlik olunca bugün kan testi yaptırdım, sonucu bekliyorum, adetime 8 gün var
ne kadar güvenilir bir test olacak bilmiyorum...

Çıkma ihtimali cok düşük canim ama belki çıkar

Bende koc burcu istiyorum diye basladim hemen olur diye ikizlere geldim ne çıkarsa kabulum olsunda :)) kiloda umrumda degil

cok gzel beste yapyorum sanrsam mik mik te mik mik mik miiiiiik mik miksizde olmaz minik. mik mikte mik mik mik mikkk silk diksizde olmaz minikkkkkkkkkkkkk.:76::76:

süper yaaaa bayıldım ben de bu şarkıya. yalnız inşallah mikmik yaparken bu şarkı aklıma gelmez yoksa bütün konsantrem gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…