Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba kızlar sızden rıcam bılgılerınızı benımle paylaşmanız ben duzensız adet goruyorum ve adetım bıtelı 11 gun oldu ama sankı adet olucakmısım gıbı belımde siddetlı ağrı oluyo vajınamda ara sıra baskı oluyo sankı ıc organlarım cıkıcak gıbı çok şiddetli baş ağrısı cekıyorum kaşlarımın yanından damarlarım çekılıyor gıbı oluyor bırde gözlerımı acamıyorum akşam erkenden uyudum uyandam saaha kadar bole gectı wc gırdımde akıntıyla beraber pembe kan suruldu az bırsey peceteye bır kere geldı bırdaha gelmedı ara rara kasıklarda sancı benım bu yasadıklarımı yasıyan varsa bana cvp yassın ne olur bılgılerınızı beklıyorum iki gundur soğan suyuna başladım

cnm yumurtluyo olblırsn

En cok senle beni konusmuslar mkkmikte mkkmik mkkmik yoksa gelmez minik heheheh bayıldım buna gece bile aklıma geldi

cok gzel beste yapyorum sanrsam mik mik te mik mik mik miiiiiik mik miksizde olmaz minik. mik mikte mik mik mik mikkk silk diksizde olmaz minikkkkkkkkkkkkk.:76::76:

Selammm kissslarr.yaw ben isyerinde yogunum bu ara bi bakim dedim sizee
Ay oglen arasinda bebek burda bebek .evde misafirlikte hep bebek muhabbetiii
Hamile kalinca ne giyecegimizden tutt doguma kadar
En acilindennn bi bebek lazim .benim hamilee kalmam dogurmam lazim
Bu boyle olmayacakkk
Te Allahim yaaa

Onlari konusmak icin zaman var biz daha pozisyon aşamasındayiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…