Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kıııslaaar ben geldim, kocacıkım öğle yemeğine geldi de çıktım birazcık, o gitti bende geri geldimmm

bnmde en acılınden hamile kıyafetlerı gymm ıçin hamile kalmam lazm

ya benim de öyle can atıyorum göbeğim kocaman olsun da hamile kıyafeti giyeyim diye.. acaba o gün geldiğinde de bu kadar mutlu olacak mıyım? eltim şuan 6 aylık hamile. kendi görüntüsünü hiç beğenmiyormuş. hatta vitrin camlarından falan kaçıyormuş. kocaman göbek bu ben miyim falan oluyormuş. ben de öyle olur muyum ki?? :44:

muhabbetlerinizde pek hoş mikmik sipoş yumyum falan :90::90:

Son düzenleme:

hc ole olurmyuz sence icinde bı bebek oluyo snucta oda bı gurur hamile kıyaftlrı gymk faln mkemmel bnce

hhhiiiiiiiiiiiiiiiiii '' bırak beni imdaaaatt ben tuğçenin yumoşuna gidiceeemmmm'' hihih

kocişim kocişim spermn varmı. var var . kalıtelımi. evet . yumosla bulussun mu. buluşşn bulussun. heycanlmsn.hemde nasl. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne druyosun mik mik yapsana mik mik yasana vay vay mik mik yapsana

pencereden bakan kociş yuregmi yakan kociş çagrdmda gelmedı :1 çagrmadan gelen kociş mik mikte mik mik mik mikte mik tey tey lilililllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiii ahey ahey

kız bir şöyle yapamadın uğrştırdın bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…