- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Çıkma ihtimali cok düşük canim ama belki çıkar
Heyyy kizlar dilketun monbebe nerdesiniz yaa diger kizlarda yok poff
Gecmis cok yaa sabahtan okuyayım dedim sayfa hizli ilerliyor bıraktım gitti
süper yaaaabayıldım ben de bu şarkıya. yalnız inşallah mikmik yaparken bu şarkı aklıma gelmez yoksa bütün konsantrem gider
bnmde en acılınden hamile kıyafetlerı gymm ıçin hamile kalmam lazm
bebegm 2 tane daha bestemvar onlarada baksana gecmste onlar daaaaa gzel:76:
Benim mikmik bitikten sonra aklıma geldi mirildaniyodum ki cenemi kapattjmsüper yaaaabayıldım ben de bu şarkıya. yalnız inşallah mikmik yaparken bu şarkı aklıma gelmez yoksa bütün konsantrem gider
ya benim de öyle can atıyorum göbeğim kocaman olsun da hamile kıyafeti giyeyim diye.. acaba o gün geldiğinde de bu kadar mutlu olacak mıyım? eltim şuan 6 aylık hamile. kendi görüntüsünü hiç beğenmiyormuş. hatta vitrin camlarından falan kaçıyormuş. kocaman göbek bu ben miyim falan oluyormuş. ben de öyle olur muyum ki?? :44:
evet brı bnm spoşumu kandryo olablr
inşallah gamse... profilimde ilk bebeğimin doğum tarihi yazıyor...
maalesef karnımda kaybettim onu
hhhiiiiiiiiiiiiiiiiii'' bırak beni imdaaaatt ben tuğçenin yumoşuna gidiceeemmmm'' hihih
muhabbetlerinizde pek hoş mikmik sipoş yumyum falan :90::90:
hhhiiiiiiiiiiiiiiiiii'' bırak beni imdaaaatt ben tuğçenin yumoşuna gidiceeemmmm'' hihih
bakın smdı yenı bestem::: kocişim kocişim spermn varmı var var . kalıtelımı .evet yumosla buluşsunmu . bulşsun blşsun heycanlımsın evet . eeeeeeeee ne duruyosun mik mik yapsana mik mik yapsana vay vay mik mik yapsana tey tey
pencereden bakan kocişyuregmi yakan kociş çagrdmda gelmedı :1 çagrmadan gelen kociş mik mikte mik mik mik mikte mik tey tey lilililllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiii ahey ahey
Benim ateş arttigina göre bu ayda yumurtlama doneminin sonuna gelmis bulunmaktayim şimdi bekleme zamani)
kız bir şöyle yapamadın uğrştırdın bizi
Desede yoldan çıkıyo sposlar dunki mikmikte ons birlesmistir ovu tesyi yaptinmi bugun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?