et et canim arsizlik rabbim.isteyene verir hazinesinde coookkk bizede sana verir
senin agzindan rabbimin kulagina canim ...insssssss[/QUOTE
aminnnnnnnnn
kizlar adetim 3 gun gecikti dun yaptigim testte cizgi baya belirgindi hamilemiyim sizce hicbir belirti yok ama
evet geldi kirmizilar bugun evlilik yildonumum birde hediyem elimde patladi yedim kirmizi karti ssbah test yapcaktim guya
hahaha sorma yorulduk zaargeç geldik. yok canım ya pazara gittim geldim ben o yüzden
evet geldi kirmizilar bugun evlilik yildonumum birde hediyem elimde patladi yedim kirmizi karti ssbah test yapcaktim guya
iyi hos canim da niye sen haric sen dahiiiilll hepimize ikiz ucuz ikiz ucuz
vuhuuuu neden olmasııınn :) hemen kan testi yaptırsana canımm
Bizim hakkımızda baya kaynatmislar gelinceye kadar boru degil heralde efor sarfediyoruz :)) neler aldin pazardan
kizlar adetim 3 gun gecikti dun yaptigim testte cizgi baya belirgindi hamilemiyim sizce hicbir belirti yok ama
bugun yaptirdim 1 saat sonra alacam sonucu kimyasal gebelikten korkuyorum ya cok yaygin sonucta
iyi diyelim canım iki gun gecikmeli regl oldum bugun uzgunum biraz..
Evet biliyorim canim esin kullanmaya baslasin canim keciboynuzu pekmezini bi kac kasık yeter spermlere cok faydasi var
gitmeden tebrik edeyim seni canım sağlıkla al kucağına darısı basimiza
korkma canım inşallah hamilesindir allahımmmmm
gitmeden tebrik edeyim seni canım sağlıkla al kucağına darısı basimiza
Bizim hakkımızda baya kaynatmislar gelinceye kadar boru degil heralde efor sarfediyoruz :)) neler aldin pazardan
:) hadiii bakalımmmm kan testi yaptırsanaaa umarım pozitiftir hepimiz sevineliimmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?