Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kizlar adetim 3 gun gecikti dun yaptigim testte cizgi baya belirgindi hamilemiyim sizce hicbir belirti yok ama

evet geldi kirmizilar bugun evlilik yildonumum birde hediyem elimde patladi yedim kirmizi karti ssbah test yapcaktim guya

hicranım testi yapsana bi biliyom hastalandın ama belki üstüne görme oluyo ya benim bi arkadasta hastalandı ertesi gün yaptı hamişti böle bişi oldu ama senbilirsin

evet geldi kirmizilar bugun evlilik yildonumum birde hediyem elimde patladi yedim kirmizi karti ssbah test yapcaktim guya

olsun beklediğin iyi olmuş tek çizgiyi görünce daha kötü olurdun biran önce bitsin de çalışmalara başla bakalım tam gaz yola devam olucak bi gün inşşşşşşşşşşşşşş

Bizim hakkımızda baya kaynatmislar gelinceye kadar boru degil heralde efor sarfediyoruz :)) neler aldin pazardan

evet ya rezil olduk buzluğum için son bişeyler almam lazımdı onları aldım canım fasülye bamya falan. hatta şu an fasülye kırıyorum :) bide meyve sebze falan :)

iyi diyelim canım iki gun gecikmeli regl oldum bugun uzgunum biraz..

Evet biliyorim canim esin kullanmaya baslasin canim keciboynuzu pekmezini bi kac kasık yeter spermlere cok faydasi var

canim doktor ona ilac verdi 5 tane hap spermeleri güclendiriyormus doktor onu verdi bize canim...

üzülme canim bundada vardir bir hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…