Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım iyi geceler nasılsın benim bat yarın bende batma yok canım ya sanırım bu ay yok bende bişi ama akıntım var çok yogun ve sarı
Bende arada akinti arada sanci giriyo hic umudim yok o yuzsen olmadi sanirim :-(

Kesinlikle bende bu bebek olayindan sonra ogrendim vucudumu dinlemeyi ondan once bilmiyodum

Canlaaarr esim heyecanla geldi sana bi sürprizim var diye msj atmistim... Gec otur önce değim oturdu verdim kutuyu eline şaşırdı acti sonra mektup elleri nasıl titriyor sonra gözleri doldu hem ağladı hem okudu bitince sarıldı bana birilikte ağladık tek kelime edemedik allahima şükürler olsun dedi sonra kahkahayla gülmeye başladı gözü yaşlı güldü güldü saka değil dimi dedi tekrar tekrar sarıldık...

Yaaaaa Allahim bozmasin mutlulugunzu canim kendimi senin yerine koyuyorum esim delirir sewincten aglardik bizde diye dusunuyorum ne guzel canim yaa

Canım tekrar tebrik ederim ne mutlu size darısı bize inşallah..belirtilerden bahsetmek ister misin merak ettim

Masallah sizeeeee Rabbim sevincinizi sonuna kadar daim etsin canimm. Dogunca da ucunuz beraber aglarsiniz artik

Çok teşekkür edrim canlar....

Zeycanim yumurtlamadan sonra hep kasik agrim vardı hafif cicislerin uclari aciyordu bata yakin içleri acimaya başladı felaket bi gaz şişkinlik kabiz oldum... Bata yakin sari akinti başladı canım başka bisey yoook

hicrancım senin adına çok sevindim canım şimdi güzel bir oooh çek maşallah.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...:)

Bugun anneme dr kontrolunu anlatiyorum. O da bana bsey anlatti hosuma gitti. Kayinvalidem esime hamile oldugundan suphelendiginde annemle birlkte yaptrmislar testini. annem esimin bebekligini biliyo hatta ultrason goruntulerini biliyo yani kayinvaldemde bnm her evremi biliyo.

benimde 1 hafta gecikmelide olsa kırmızılar geldi sonunda.ya madem hamile değilim bari zamanında kırmızılar gelse.birde nazlanıyorlar.şimdi birde gel adet düzensizliğiyle uğraş.üf yaa.benim bat oldu 8 den 15 e çıktı:)

Sarı ve çok mu canım sanki adet oluyo gibi mi geldi akıntın

cooooooooooooooook guzel Allah mutlulugunuzu daim etsin insallahhhhhhhhhhhhhh
bizede boyle eslerimize supriz yapmak nasib olsun bebegimizin suprizini bizde yapalim insallahhhhhhhhhhhh

Canım iyi geceler nasılsın benim bat yarın bende batma yok canım ya sanırım bu ay yok bende bişi ama akıntım var çok yogun ve sarı

iyi geceler canim. belirtiler biliyorsun ki kisiden kisiye degisiyor. umarim senin belirtinde akintilarin olur canim. bugun kirmizilarin gelmez insallah canim...

Rabbim mutlulugunuzu daim etsin canim.. 9 ay sonra bu mutlulugun tamamini yasarsiniz insallah.. seni ruyamda goruyodum uyandim gecenin bu saatinde ki artik seninde boyle gece kalkmalarin olacak bol bol wc :)uykusuz gecelere hosgeldin..

Kızlar nerdesinz siz ya 7 den beri giriyorum yoksunuz. Bugün kocam ise gitti pazar pazar kalktım 6da bide hicranimn dedgi gibi diyimde vücudum bana oyun oynuyor:)) ateş basio belim agrio arada kasıklarıma iğne batmasi gibi bse oluo gecio ama bu çok arada oluo bel ağrısı sürekli var (

günaydın kuzum... bizde kocişle pazar keyfi yapıoduk.. bence herkes öyle ondan yalnız kalmışsın.. bu arada belirtilere ne olur takılma.. evet bu söylediklerin gebelik olabiliyo ama.. bazen bunları yaşadıgımız halde hamile olmuyoruz batın yakınsa test yap kurtul :)

Hamişleeeeeerrrrrrrrrrrrr size sesleniyorum. bende hamile kalana kadar hiç kimse bi yere gitmiyor tamam mı psikopata baglatmayın beni ben sizin yumoşları mik mikleri batları testleri dört gözle bekledim ve mutlu sooooonnn :119: SİZDE BENİ BEKLİİİİCCCCCEEEEEEEEEKKKKKKSSSSSSİİİİİİİİNNNNNİİİİİİİZZZZZ..

Slmmmmmmm canlarimmmmmmm

Hala ruyada gibiyimmmm....

Bu sabah ilk mide bulantimizi ve kusmamizi yasadik....:120::120: YAŞASINNNNNNNNNN

Slmmmmmmm canlarimmmmmmm

Hala ruyada gibiyimmmm....

Bu sabah ilk mide bulantimizi ve kusmamizi yasadik....:120::120: YAŞASINNNNNNNNNN

Bu yolda cekilen her cile bile guzel yasasinnn hicranim bebisin artik belli ediyo annesine kendisini :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…