Bende arada akinti arada sanci giriyo hic umudim yok o yuzsen olmadi sanirim :-(Canım iyi geceler nasılsın benim bat yarın bende batma yok canım ya sanırım bu ay yok bende bişi ama akıntım var çok yogun ve sarı
Tatlışlar ağzınızdan bal damlıyor. Bu ay pek ümidim yok salında öyle aman aman çalışmadıkAma rabbim dilerse olur tabi ki. Kendimi dinlemem konusunda çok haklısın. Bebek düşünmeden önce hiç bilmezdim vücudumda neler oluyor diye. Şimdi yavaş yavaş anlamaya başladım.
Canlaaarr esim heyecanla geldi sana bi sürprizim var diye msj atmistim... Gec otur önce değim oturdu verdim kutuyu eline şaşırdı acti sonra mektup elleri nasıl titriyor sonra gözleri doldu hem ağladı hem okudu bitince sarıldı bana birilikte ağladık tek kelime edemedik allahima şükürler olsun dedi sonra kahkahayla gülmeye başladı gözü yaşlı güldü güldü saka değil dimi dedi tekrar tekrar sarıldık...
Canlaaarr esim heyecanla geldi sana bi sürprizim var diye msj atmistim... Gec otur önce değim oturdu verdim kutuyu eline şaşırdı acti sonra mektup elleri nasıl titriyor sonra gözleri doldu hem ağladı hem okudu bitince sarıldı bana birilikte ağladık tek kelime edemedik allahima şükürler olsun dedi sonra kahkahayla gülmeye başladı gözü yaşlı güldü güldü saka değil dimi dedi tekrar tekrar sarıldık...
Sarı ve çok mu canım sanki adet oluyo gibi mi geldi akıntınÇok teşekkür edrim canlar....
Zeycanim yumurtlamadan sonra hep kasik agrim vardı hafif cicislerin uclari aciyordu bata yakin içleri acimaya başladı felaket bi gaz şişkinlik kabiz oldum... Bata yakin sari akinti başladı canım başka bisey yoook
cooooooooooooooook guzel Allah mutlulugunuzu daim etsin insallahhhhhhhhhhhhhhCanlaaarr esim heyecanla geldi sana bi sürprizim var diye msj atmistim... Gec otur önce değim oturdu verdim kutuyu eline şaşırdı acti sonra mektup elleri nasıl titriyor sonra gözleri doldu hem ağladı hem okudu bitince sarıldı bana birilikte ağladık tek kelime edemedik allahima şükürler olsun dedi sonra kahkahayla gülmeye başladı gözü yaşlı güldü güldü saka değil dimi dedi tekrar tekrar sarıldık...
Canım iyi geceler nasılsın benim bat yarın bende batma yok canım ya sanırım bu ay yok bende bişi ama akıntım var çok yogun ve sarı
Çok teşekkür edrim canlar....
Zeycanim yumurtlamadan sonra hep kasik agrim vardı hafif cicislerin uclari aciyordu bata yakin içleri acimaya başladı felaket bi gaz şişkinlik kabiz oldum... Bata yakin sari akinti başladı canım başka bisey yoook
Kızlar nerdesinz siz ya7 den beri giriyorum yoksunuz. Bugün kocam ise gitti pazar pazar kalktım 6da bide hicranimn dedgi gibi diyimde vücudum bana oyun oynuyor:)) ateş basio belim agrio arada kasıklarıma iğne batmasi gibi bse oluo gecio ama bu çok arada oluo bel ağrısı sürekli var (
Slmmmmmmm canlarimmmmmmm
Hala ruyada gibiyimmmm....
Bu sabah ilk mide bulantimizi ve kusmamizi yasadik....:120::120: YAŞASINNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?