ama herkesin belitrtisi farklı olurmus canımCanim listemiz yok grup annemiz bi zaman girmicek o yuzden listemizde yok benimde hic sancim yok kizlar korkuyorum o yuzden yerlesirken sanci olurmus
benim de negatifti canım bende cok agladımben de dün pembe lekelenmeyi yerleşme kanamasına yorup bugün dayanamayıp test yaptım
cok net bir NEGATİF
oturdum ağladım, ders çalışmam lazım yarın sınavım var eşim de evde yok, ona söylemesem mi testi..
çok mutsuzum çooookkk
benim de negatifti canım bende cok agladım
kimseler yokmu buralardaaaaaaaaaaaaaa...........
Selam canım nasılsın bebiş nasıl
a.slm canımm iyiyim bende sen nasılsınnn... bugun baya geç kalktım son 3 gundur acaıp gec kalkıyorum dun yegenlerim teyzelerini ziyarete geldii... güzel bi akşam geçirdikk..ben ıyıyım bişeler atıştırıyorum işte bebişimde iyi 11. haftamıza girdik.. 1 hafta sonrada 2li tesim var beni heyecan bastııı bebişimi daha buyumus görcem diye.. inşallah problemsiz geçer testimizde belki topikteki teyzelerine supriz yaparız... cinsiyetimiz belli olurr... ay çookk heyecanlıyımmmm.........
a.slm canımm iyiyim bende sen nasılsınnn... bugun baya geç kalktım son 3 gundur acaıp gec kalkıyorum dun yegenlerim teyzelerini ziyarete geldii... güzel bi akşam geçirdikk..ben ıyıyım bişeler atıştırıyorum işte bebişimde iyi 11. haftamıza girdik.. 1 hafta sonrada 2li tesim var beni heyecan bastııı bebişimi daha buyumus görcem diye.. inşallah problemsiz geçer testimizde belki topikteki teyzelerine supriz yaparız... cinsiyetimiz belli olurr... ay çookk heyecanlıyımmmm.........
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ne mutlu sana benim bat sözde bugün ama bişi yok daha çok sarı akıntım var su gibi çok geliyo
merhaba cnm...ayyy büyüyo tontişler...ben de heyecan yaptım 2 hafta sonra benim de ikili test var...inşallahhh hayırlısıyla güzel haberler alacaz cnm...12+5'te erkekse gösteriyo cinsiyetini diyolardı ama...bakalım senin miniş erkek mi?
masallah size canim yaaa
slmmmmmmmm sıkıldım kızlar ya vakit geçmedi
aminn canımm..........hayırlısı inşallah sarılar kırmızıya dönüşmez sende mutlu annişlerin arasına katılırsınn...
masallah size canim yaaa
valla yatiyorum sabahtan beri karnim agriyo adet olucam gibi... Öyle ağrı var
Tabi canım hayırlısı inşallah geçen ay kimyasal gebelik den önce de böyle olmuştu ama bu farklı olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?