Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben de dün pembe lekelenmeyi yerleşme kanamasına yorup bugün dayanamayıp test yaptım

cok net bir NEGATİF

oturdum ağladım, ders çalışmam lazım yarın sınavım var eşim de evde yok, ona söylemesem mi testi..

çok mutsuzum çooookkk

benim de negatifti canım bende cok agladım

benim de negatifti canım bende cok agladım

her defasında test yapmicam diyorum sonrada nasıl olsa yoktur aman yapayım bişe olmaz takmam diyorum sonra yapıyorum negatifi görünce oturup ağlıyorum sonra yine diyorum ki bi dahaki ay yapmicam merak işte öldürüyo insanı :)

Selam canım nasılsın bebiş nasıl

a.slm canımm iyiyim bende sen nasılsınnn... bugun baya geç kalktım son 3 gundur acaıp gec kalkıyorum dun yegenlerim teyzelerini ziyarete geldii... güzel bi akşam geçirdikk.. ben ıyıyım bişeler atıştırıyorum işte bebişimde iyi 11. haftamıza girdik.. 1 hafta sonrada 2li tesim var beni heyecan bastııı bebişimi daha buyumus görcem diye.. inşallah problemsiz geçer testimizde belki topikteki teyzelerine supriz yaparız... cinsiyetimiz belli olurr... ay çookk heyecanlıyımmmm.........

Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ne mutlu sana benim bat sözde bugün ama bişi yok daha çok sarı akıntım var su gibi çok geliyo

merhaba cnm...ayyy büyüyo tontişler...ben de heyecan yaptım 2 hafta sonra benim de ikili test var...inşallahhh hayırlısıyla güzel haberler alacaz cnm...12+5'te erkekse gösteriyo cinsiyetini diyolardı ama...bakalım senin miniş erkek mi?

Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ne mutlu sana benim bat sözde bugün ama bişi yok daha çok sarı akıntım var su gibi çok geliyo

aminn canımm..........hayırlısı inşallah sarılar kırmızıya dönüşmez sende mutlu annişlerin arasına katılırsınn...

bilmiyom ama öle hissediyorum bende erkekler hemen 3. ayda belli ediyomuş kızlar 4ten sonra gosterıyomuş galıba kızlarda pek nazlı canımmmm.... ben12+4 te gıdıcem belkı torpıl yapar bana bebişimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…