Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sağol canımm, teşekkür ederim bilgiler için :) adet olmadan yakalar mıyım bilmiyorum şimdiki mikmikler hep karambolee olacak, serbest mikmik

şeffaf akıntının yumurtlama belirtisi olduğunu bilmiyodum hiç

Burasi insani icine cekiyo walla cok gülüyorum burda su aralar ins ekimdede devam ederiz gulmelere klomen nasil kullaniliyo doktor mu veriyo kullab diye benimde hedefim ikiz dogurmak ins

Burasi insani icine cekiyo walla cok gülüyorum burda su aralar ins ekimdede devam ederiz gulmelere klomen nasil kullaniliyo doktor mu veriyo kullab diye benimde hedefim ikiz dogurmak ins

Evet ben Eylul topiğinden sonra
Kendimi calıskan sınıftan genelde A sunesi oluya
Cıkmıs tembel sınıfa gelmiş gibi hissediyorum
Eylulde cok stres yapmıstım
Simdi koy poposuna rahman modundayım
Bu ay dr a yaptırcam ben biz yapamıyoz anladım
Klomen adetin 5. Gunu baslanıyo 5 gun kulanılıyo

kızlar sohbetler super enerjınıze yetısemıyrm =)
ama banada bı akıl verın korundukdan sonra ılk defa adet tarıhım gecıktı normalde dun olmam gerekıyodu ara ara adet sancısı vuruyo sonra gıdıyo hıc bı agrı olmuyo kızlar akıl verın kan testı ıcınde artk yuzum kalmadı e dun test yaptm markası labaquık dı saatler sonra cızgı cıkmıstı sonra aksam bebe tıme dıye bı test le yaptm hıc bısey cıkmadı cok tedırgınım umıdım yok ama nıye adet olmuyorumkı baska turlu hıcmı anlıyamam kızlar

kızlar asılamada ikiz oluyomu

Allahim dualarıni kabul etsin ins denemekten zarar gelmez bende haftaya başlayayım okumaya yusuf suresini insbu ayi nos gevirmeyiz

hem Yusufu hem Meryemi mi okuyacaksın??

Evet olmusken tam olsun :)) deneyebilecegkm herseyi deniyeyim bu ay

Ne kaybetcezki deneyelim a dan z nye ne varsa :))

ne oldu bu sözlerrrr?? sen anca mikmik yap neyse Allahtan o var

Sen mikmik yapmican yaa bikac gun ozamana unutursjn tabi ela yine dokturmezse :))

valla benimki grip mi ne olmuş ufaktan yan çizmeye çalışıyor. ne diyeceğimi bilmiyorum artık. bir yanım hemen gitsin de testi yapsın diyor bir yanım amaaan yumyuma falan denk gelir boşver adet olursam o zaman gitsin diyor... falan filan... yani bu akşamki durum henüz belli değil

Isler cok yogun.. ozledim sohbetinizi.. bu aksam basliyorum mikmiklere.. ozlemisim yaww kocisi.. oda hastalanmis.. ama olsun siposlar lazim..

Canım sen nie korundun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…