Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bilmiyom ama öle hissediyorum bende erkekler hemen 3. ayda belli ediyomuş kızlar 4ten sonra gosterıyomuş galıba kızlarda pek nazlı canımmmm.... ben12+4 te gıdıcem belkı torpıl yapar bana bebişimm...

inşallahhh gösterir tontiş :) ben de senin bebişe erkek diyorum ama bakalım

Ben yarin gittigimde muayene olsam kese gorunur mu ki :26:

daha çok minik ama gözükebilir de kesen...kan testi niye yapmıyolar acilde? ben acilden giriş alıp kan testi yaptırdım 2-3 kez

inşallahhh gösterir tontiş :) ben de senin bebişe erkek diyorum ama bakalım

daha çok minik ama gözükebilir de kesen...kan testi niye yapmıyolar acilde? ben acilden giriş alıp kan testi yaptırdım 2-3 kez

etrafımdakı herkes erkek bebek totemi yapıyooo.... erkek olursa kocişin sevincini düşünemiyorummm... herkes erkek derken cimcime geliyomuşş hahahahaaaaaaa....

kızlarr ben çıkıyorum şimdilik kociş gelcek birazdan benim hazırlanayımm dışarı çıkıcazzzz.. hepinizi öptüümmmmmmmmmmmmm..........54:

bilmiyorum canim yarin gittigimde sorucam tekrar kadin dogumda sira yoksa acile dicem durumu böyle böyle diye belki yaparlar... Cunku kendi dr.gitmem gerk

Ya yoğun kasık ağrım var şikayetiyle giriş al, hamilelik şüphem var de yapıyolar o zaman...

etrafımdakı herkes erkek bebek totemi yapıyooo.... erkek olursa kocişin sevincini düşünemiyorummm... herkes erkek derken cimcime geliyomuşş hahahahaaaaaaa....

bana başta bikaç kişi erkek dedi, şimdi yoğunluk kızdan yana...

yarin bu testi yaptirmam lazim bi sekilde yoksa catlarim meraktaaan

yaptır tabi cnm, beta hcg 1000'i geçti mi tamamdır hele de kese gözükür ve düzgünse Allahın izniyle çok rahatlıcaksın...

Aynen sanki adet oluyo gibi hissediyorum hayırlısı tatlım sen nasılsın bugün

Hayırlısı tatlım Şuan bişi yok kısmet bakalım sen nasılsın

Zeycan senin bebişin de gelmesi yakındır, içime doguyo...

Aynen sanki adet oluyo gibi hissediyorum hayırlısı tatlım sen nasılsın bugün

Hayırlısı tatlım Şuan bişi yok kısmet bakalım sen nasılsın

yorulma canim ve bol bol dinlen. agir filan kaldirma. test yapma. panikde yapma olur mu? aklim sendeydi. kirmizilar gelmedi yazinca sevindim. bebis tutunur insallah..bende iyiyim sukur. dun temizlik misafir derken epey yoruldum. 1 saatligine disari ciktik kizimla eve geldik yemek yedik. yattik uyuduk :)

Bende adetimin bitmesini bekliyorum hamile kalmak için :) dua edin kızlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…