canim benim sapsari akintim vardı hala devam ediyor yoğun bi şekilde iltihap gibi aynı
bilmiyom ama öle hissediyorum bende erkekler hemen 3. ayda belli ediyomuş kızlar 4ten sonra gosterıyomuş galıba kızlarda pek nazlı canımmmm....ben12+4 te gıdıcem belkı torpıl yapar bana bebişimm...
Ben yarin gittigimde muayene olsam kese gorunur mu ki :26:
valla yatiyorum sabahtan beri karnim agriyo adet olucam gibi... Öyle ağrı var
bilmiyorum canim yarin gittigimde sorucam tekrar kadin dogumda sira yoksa acile dicem durumu böyle böyle diye belki yaparlar... Cunku kendi dr.gitmem gerk
inşallahhh gösterir tontiş :) ben de senin bebişe erkek diyorum ama bakalım
daha çok minik ama gözükebilir de kesen...kan testi niye yapmıyolar acilde? ben acilden giriş alıp kan testi yaptırdım 2-3 kez
kötü düşünmüyorum canım biliyorum bu sefer bebişim benimle hissediyorum
güle güle canım dikkat edin kendinize
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ne mutlu sana benim bat sözde bugün ama bişi yok daha çok sarı akıntım var su gibi çok geliyo
bilmiyorum canim yarin gittigimde sorucam tekrar kadin dogumda sira yoksa acile dicem durumu böyle böyle diye belki yaparlar... Cunku kendi dr.gitmem gerk
etrafımdakı herkes erkek bebek totemi yapıyooo.... erkek olursa kocişin sevincini düşünemiyorummm...herkes erkek derken cimcime geliyomuşş hahahahaaaaaaa....
Aynen sanki adet oluyo gibi hissediyorum hayırlısı tatlım sen nasılsın bugüncanim benim sapsari akintim vardı hala devam ediyor yoğun bi şekilde iltihap gibi aynı
insallah kirmizilar gelmez canim..
yarin bu testi yaptirmam lazim bi sekilde yoksa catlarim meraktaaan
insss bebisin gelmistir canim ... Ben yatiyorum karnim agriyo
yarin bu testi yaptirmam lazim bi sekilde yoksa catlarim meraktaaan
Aynen sanki adet oluyo gibi hissediyorum hayırlısı tatlım sen nasılsın bugün
Hayırlısı tatlım Şuan bişi yok kısmet bakalım sen nasılsın
Aynen sanki adet oluyo gibi hissediyorum hayırlısı tatlım sen nasılsın bugün
Hayırlısı tatlım Şuan bişi yok kısmet bakalım sen nasılsın
yaptır tabi cnm, beta hcg 1000'i geçti mi tamamdır hele de kese gözükür ve düzgünse Allahın izniyle çok rahatlıcaksın...
Zeycan senin bebişin de gelmesi yakındır, içime doguyo...
merhaba canim nasilsin? bebis nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?