pedim hep islak islak oluyordu hemen hemen değiştiriyordum cnn
pedim hep islak islak oluyordu hemen hemen değiştiriyordum cnn
bi dus aldim yarin muayenede okurum belki
Canlaaarr esim heyecanla geldi sana bi sürprizim var diye msj atmistim... Gec otur önce değim oturdu verdim kutuyu eline şaşırdı acti sonra mektup elleri nasıl titriyor sonra gözleri doldu hem ağladı hem okudu bitince sarıldı bana birilikte ağladık tek kelime edemedik allahima şükürler olsun dedi sonra kahkahayla gülmeye başladı gözü yaşlı güldü güldü saka değil dimi dedi tekrar tekrar sarıldık...
Bugun anneme dr kontrolunu anlatiyorum. O da bana bsey anlatti hosuma gitti. Kayinvalidem esime hamile oldugundan suphelendiginde annemle birlkte yaptrmislar testini.annem esimin bebekligini biliyo hatta ultrason goruntulerini biliyo yani kayinvaldemde bnm her evremi biliyo.
Hamişleeeeeerrrrrrrrrrrrrsize sesleniyorum. bende hamile kalana kadar hiç kimse bi yere gitmiyor tamam mı psikopata baglatmayın beni ben sizin yumoşları mik mikleri batları testleri dört gözle bekledim ve mutlu sooooonnn :119: SİZDE BENİ BEKLİİİİCCCCCEEEEEEEEEKKKKKKSSSSSSİİİİİİİİNNNNNİİİİİİİZZZZZ..
Şuan o durumdayım şaka gibi ama tadını çıkarıyorum bu Halim'in çok huzurlu ve mutluyum kuzum ya sen Şuan nasılsın
aminn... Canimmmmm umudumuzu hiç yititmeyin
bi dus aldim yarin muayenede okurum belkiiiyice mayistim canim yaaa uzerime okuz oturmus gibi esim annem benim diyo sürekli
hayırlı olsun canim insss bebisinde geliverir en kısa zamanda
Ayyyyy çok güzel yaaaa! Allahım bizlere de yaşatsın inşallah.
Çok diğişik bir durum olmuş :) Beşik kertmesi değil plasenta kertmesi olmuş sanki :)
Kesinlikle katılıyorummmmm. Hamile kalıp başka topiklere kaçmak yok :) Bizleri unutmak da!!!
Zeycancım daha gelmedi mi kırmızılar???
Bende klomen kullandım bu ay çarşamba günü çatlatma iğnesi vuruldum kızlar bana da dua edermisiniz 2.5 yıllık evliyim bende bu mutlulugu yasamak istiyorum
insss canimmm...su kan testini bi yaptirsaydim hayirlisiyla :18:
hayırlı olsun canim insss bebisinde geliverir en kısa zamanda
insss canimmm...su kan testini bi yaptirsaydim hayirlisiyla :18:
rabbim gönlünü incitmesin inşallah tedavin hemen cevap verir bu güzel duyguyu hemen yasarsın canım...
teşekkür edrim canimmmm darisi baggins inss bende çok ilaç iğne kullandım seni çok iyi anlıyorum
çift çizgiyi gördüm canım ama kan testi yaptırmadim... Sanirim hamileyiminsss canimmm...su kan testini bi yaptirsaydim hayirlisiyla :18:
hayirli olsun cnm.
hamissin sanirim. cok sevindim
çok saol canım duan için sen hamilemisin :)
teşekkür edrim canimmmm darisi baggins inss bende çok ilaç iğne kullandım seni çok iyi anlıyorum
geçen ay kimyasal geçirdim bugün de bat günüm ama henüz kırmızı yok kısmet bekliyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?