Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

oyle negatifler cikiyor canim. aldiklarin cok guzel. insallah bebisinin giydigi gunleri gorursun canim. insallah gelmez kirmizilar...

çok güzellerrrrr...Allahım giydirmeyi nasip eder inşallah 9 ay sonra...

Çooookk tatlılar bu da senin totemin olsun canım inş gelmez kırmızılarrr

oyle negatifler cikiyor canim. aldiklarin cok guzel. insallah bebisinin giydigi gunleri gorursun canim. insallah gelmez kirmizilar...

Umudumu kaybetmemeye çalışıyorum canım, olmazsa diye ovulasyon testi de sipariş ettim zaten. Allah hepimize sağ salim evlatlar nasip etsin inşallah. ..

çok güzellerrrrr...Allahım giydirmeyi nasip eder inşallah 9 ay sonra...

Ay inşallah yaa

Çooookk tatlılar bu da senin totemin olsun canım inş gelmez kırmızılarrr

Zaten öyle bi psikolojideyim ki her çıktığımda ufak tefek bişeyler alıyorum mutlaka... totemler fazlaca var yani

inşallah sen de ben de iyi haberleri alırız bu ay tatlım

Kısmet tatlım hayırlısı bakalım bekleyelim ve görelim tatlım sen nasılsın..

kızlaaar nasılsınızzz varmı yeni hamiş haberleriii gamze,zeycan,ilayda herkes nasıllarrr

Kısmet tatlım hayırlısı bakalım bekleyelim ve görelim tatlım sen nasılsın..

iyiyim cnm şükürler olsun...ufak tefek sıkıntılarımız oluyo, mide yanmam var yaa 1-2 haftadır o biraz zorluyo işte...miniş büyüyo yaa kendini göstermeye başladı :)

Duanizi eksik etmeyin canlarim benden.ins yarin kandada cikar bebisimmmm

idrarda ciktiysa kanda da cikar canim. ben hic kan testi yaptirmadim 1 hafta bekledim direkt keseyi gordum. insallah sende once keseleri sonra bebisi sonra pitpitlari ve herseyin yolunda gittigini gorursun insallah canim...

kızlaaar nasılsınızzz varmı yeni hamiş haberleriii gamze,zeycan,ilayda herkes nasıllarrr
hg canimmmmmm iyiyiz sen nasilsinnn

idrarda ciktiysa kanda da cikar canim. ben hic kan testi yaptirmadim 1 hafta bekledim direkt keseyi gordum. insallah sende once keseleri sonra bebisi sonra pitpitlari ve herseyin yolunda gittigini gorursun insallah canim...
Ayyy ins canim ya.... Ben 1hafta bekleyemem canim bu gece sabah olmaz bana 18aydir kan testi yaptiracagim gunu bekliyorum
Bende keseyi gorur muyum ki 4+4olucak yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…