Kızlar iyi akşamlar hepinize
hamişlerden iyi haberler var ne kadar da sevindim allah sizi ve bebişlerinizi korusun inşallah. ..
ben de bugün alışverişe çıkmıştım dayanamadım bu şirin şeyleri aldim daha ortada olmayan bebeğe
Eki Görüntüle 863837
bata son 2 gün, cuma günkü testim negatifti ama adet belirtilerim de yok ki normalde reglden önce mutlaka sancım olurdu şimdi tık yok... bakalım hayırlısı...
hamişlerden iyi haberler var ne kadar da sevindim allah sizi ve bebişlerinizi korusun inşallah. ..
ben de bugün alışverişe çıkmıştım dayanamadım bu şirin şeyleri aldim daha ortada olmayan bebeğe
Eki Görüntüle 863837
bata son 2 gün, cuma günkü testim negatifti ama adet belirtilerim de yok ki normalde reglden önce mutlaka sancım olurdu şimdi tık yok... bakalım hayırlısı...
Eki Görüntüle 863837
oyle negatifler cikiyor canim. aldiklarin cok guzel. insallah bebisinin giydigi gunleri gorursun canim. insallah gelmez kirmizilar...
çok güzellerrrrr...Allahım giydirmeyi nasip eder inşallah 9 ay sonra...
Çooookk tatlılar bu da senin totemin olsun canım inş gelmez kırmızılarrr
aynen cnm ben de çok mutlu oluyorum burdan güzel haberler gelince :) benim bu mide yanmam çok fena yaaa
bende de öyle olmuştuuuuuuu, inşallah senin de gördüğün tek kırmızı testteki kırmızı olur...
inşallah cnm, Rabbim sana da nasip etsin...
cnm nasılsın? nerelerdesin sen?
aaayyy çok cicileeerrrrabbim içini doldursun
Zaten öyle bi psikolojideyim ki her çıktığımda ufak tefek bişeyler alıyorum mutlaka... totemler fazlaca var yani
inşallah sen de ben de iyi haberleri alırız bu ay tatlım
Kısmet tatlım hayırlısı bakalım bekleyelim ve görelim tatlım sen nasılsın..
Pekistirmende ne ki canim :26:Kızlar ben bu ay pekiştirmende almıycam die totem yaptım evde hiç peşin yok heyyoooo
Pekistirmende ne ki canim :26:Kızlar ben bu ay pekiştirmende almıycam die totem yaptım evde hiç peşin yok heyyoooo
Duanizi eksik etmeyin canlarim benden.ins yarin kandada cikar bebisimmmm
HahaaaaKızlar ben bu ay ped almıycam die totem yaptım evde hiç ped yok heyyoooo
Pekistirmende ne ki canim :26:
hg canimmmmmm iyiyiz sen nasilsinnnkızlaaar nasılsınızzz varmı yeni hamiş haberleriii gamze,zeycan,ilayda herkes nasıllarrr
Ayyy ins canim ya.... Ben 1hafta bekleyemem canim bu gece sabah olmaz bana 18aydir kan testi yaptiracagim gunu bekliyorumidrarda ciktiysa kanda da cikar canim. ben hic kan testi yaptirmadim 1 hafta bekledim direkt keseyi gordum. insallah sende once keseleri sonra bebisi sonra pitpitlari ve herseyin yolunda gittigini gorursun insallah canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?