Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Selam kızlar...
Canım nasılsın aklından geçiyordun bugün kaç defa nasıl oldun daha iyi misin?
hic adet gecikmesi yasiyor muydun canim yoksa ilk mi?

Canım geçen ay 3 gün geçip 4. Gün kimyasal geçirdim bu ay nasıl olcam bilemiyorum sancım var akıntım fazla ama kırmızı yok bekliyorum 28 günlük süreçte ilerlerim hep

anladim canim o zaman bikac gun daha bekliyecegiz canim cunku benim normalde gecikmez kimyasalda bile saati saatine oldum. bikac gun agir birsey kaldirma iliski zaten olmasin. bol bol sirt ustu yat dinlen cnm. insallah bebis sımsıki tutunur annesi..

Bende hep günü güne olurdum erken olurum asla geç olmam bakalım kısmet canım hakkımızda hayırlısı bu gece az çok kendimi dinlerim anlarım muhtemelen geçen ay çok belli belirtiler yaşadım 1. Gün geçilmesinden sonra belli etti kendini zaten kırmızılar gelirse üzülmüycem Rabbim hayırlısını versin.

Amin canim hakkimizda hayirlisi.. Rabbim en iyisini bilir. insallah gelmez kirmizilar..

Kızlar iyi akşamlar hepinize

hamişlerden iyi haberler var ne kadar da sevindim allah sizi ve bebişlerinizi korusun inşallah. ..

ben de bugün alışverişe çıkmıştım dayanamadım bu şirin şeyleri aldim daha ortada olmayan bebeğe

bata son 2 gün, cuma günkü testim negatifti ama adet belirtilerim de yok ki normalde reglden önce mutlaka sancım olurdu şimdi tık yok... bakalım hayırlısı...

bizde iyiyiz canim. haftasonu dinleniyoruz. yarin is var :-( guzel haberler aldikca daha iyi oluyoruz.

aynen cnm ben de çok mutlu oluyorum burdan güzel haberler gelince :) benim bu mide yanmam çok fena yaaa

Henüz kırmızılar gelmedi kızlar sancım ve çok fazla akıntım var sanki adet oluyormuş hissi veriyo böyle mi oluyodun hicranım?

bende de öyle olmuştuuuuuuu, inşallah senin de gördüğün tek kırmızı testteki kırmızı olur...

Bende klomen kullandım bu ay çarşamba günü çatlatma iğnesi vuruldum kızlar bana da dua edermisiniz 2.5 yıllık evliyim bende bu mutlulugu yasamak istiyorum

inşallah cnm, Rabbim sana da nasip etsin...

Selam kızlar...

cnm nasılsın? nerelerdesin sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…