bende kullandım canım estrofem daha neler neler bir yıldır bıkmıştım ilaçtan
bende kullandım canım estrofem daha neler neler bir yıldır bıkmıştım ilaçtan
Geçen ay kimyasal geçirdim bugün de bat günüm ama henüz kırmızı yok kısmet bekliyorum bakalım
Rabbim gönlünü incitmesin inşallah tedavin hemen cevap verir bu güzel duyguyu hemen yasarsın canım...
tavsiyem yok canim nasip bu isler tup iğneleri kullandım o zaman bile olmadı...nasip bu isler....bu ay klomen +duphaston kullandım ana bence hsgnin çok faydası oldu agustos sonu cektirmistim iki ay sonra oldu.... Bu ikinci klomenimdi
Zeycanimmmm hamilemisin canim arkadasimmm.. cok cok sevindim...
Tatlım yok henüz değil bugün bat ama gelen giden yok sen nasıl oldun canım arkadaşım daha iyi misin..
Selam kızlar...
as canim benimmmmmmm nabeeer
Saol canım iyi olmaya çalışıyorum... Sen nasılsın... Nasıl gidiyor hamilelik bebişin nasıl...merhaba hosgeldin canim nasilsin?
Iyiyim canım bugün için eşimin kuzenlerini davet etmiştik çok yoruldum yatıyorum şimdi... Sen nasılsınas canim benimmmmmmm nabeeer
Canım nasılsın aklından geçiyordun bugün kaç defa nasıl oldun daha iyi misin?Selam kızlar...
hic adet gecikmesi yasiyor muydun canim yoksa ilk mi?
Saol canım iyi olmaya çalışıyorum... Sen nasılsın... Nasıl gidiyor hamilelik bebişin nasıl...
Canım nasılsın aklından geçiyordun bugün kaç defa nasıl oldun daha iyi misin?
Canım geçen ay 3 gün geçip 4. Gün kimyasal geçirdim bu ay nasıl olcam bilemiyorum sancım var akıntım fazla ama kırmızı yok bekliyorum 28 günlük süreçte ilerlerim hep
anladim canim o zaman bikac gun daha bekliyecegiz canim cunku benim normalde gecikmez kimyasalda bile saati saatine oldum. bikac gun agir birsey kaldirma iliski zaten olmasin. bol bol sirt ustu yat dinlen cnm. insallah bebis sımsıki tutunur annesi..
Bende hep günü güne olurdum erken olurum asla geç olmam bakalım kısmet canım hakkımızda hayırlısı bu gece az çok kendimi dinlerim anlarım muhtemelen geçen ay çok belli belirtiler yaşadım 1. Gün geçilmesinden sonra belli etti kendini zaten kırmızılar gelirse üzülmüycem Rabbim hayırlısını versin.
bizde iyiyiz canim. haftasonu dinleniyoruz. yarin is var :-( guzel haberler aldikca daha iyi oluyoruz.
Henüz kırmızılar gelmedi kızlar sancım ve çok fazla akıntım var sanki adet oluyormuş hissi veriyo böyle mi oluyodun hicranım?
Bende klomen kullandım bu ay çarşamba günü çatlatma iğnesi vuruldum kızlar bana da dua edermisiniz 2.5 yıllık evliyim bende bu mutlulugu yasamak istiyorum
Selam kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?