Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşsllah güzel haber alacaksın bu ay canım ...

iyi olmana sewindim canim. insallah ileriki gunlerde daha iyi olacaksin insallah..iyi gidiyor canim. bebis suan iyi teyzesi şükürler olsun..
Çok şükür Allah hepinize sağlık afiyet versin ya...
dinlen canim benim.... bende bol bol yatissssssssss
sende dikkat et kendine hicramımmmm

Canım buradayım işlerim çok yoğun eve yorgun geliyorum biraz konulardan uzaklaşmak da istedim açıkçası...
Kızlar ben bu ay ped almıycam die totem yaptım evde hiç ped yok heyyoooo

Canım benimde böyle bir anım var her ay ped ve gebelik testi alıyordum negatif çıkıyordu ağlıyordum... Sonra geçtiğimiz ay test almadım direk 3 paket ped almıştım ve pozitifi gördüğümde hepsini kaldırıp attım... Ama şuanda Herşey başa döndü

Ama Üzülmece yok hakkımızda RAbbim ne yazdıysa ona razı gelmeliyiz canım.. Tüm sıkıntılar geride kalır inşallah

hg canimmmmmm iyiyiz sen nasilsinnn

Ayyy ins canim ya.... Ben 1hafta bekleyemem canim bu gece sabah olmaz bana 18aydir kan testi yaptiracagim gunu bekliyorum
Bende keseyi gorur muyum ki 4+4olucak yarin

insallah gorunur canim. ama gec dollenmeyse gorulmeyebilir. ben tam gunu bildigim icin. keseyi gorup rahatlayayim dedim.

Tatlım ben iyim sen nasılsın Gamze hakkında bilgim yok ama ilayda eşinin işi dolayısıyla annesinde o korunmaya başladı altı ay düşünmüyo

kilo vericem demişti sonra düşünücem diye dimi?
Allah hepinize en kısa zamanda musmutlu haberler almayı nasip etsin inş

hicrancım hemişmisin cok mutlu oldum rabbim herkese yasatsın o duyguyu rabbim kucagınada alamayı nasip etsin inşallah

13. Gunde akintim geldi canim dollenmede o günlerde oluşmustur

Hala çok canım acıyor herşey yolunda olsaydı bu 10. Hafta olacaktı ((n

Çok zor günler yaşıyorsun RAbbim sana ve eşine sağlık versin yine olucak yeter ki şükrünü ve duanı eksik etme..Rabbim bir daha gönlünü incitmesin ve en kısa zamanda sağlıkla kucağına bir bebiş nasip etsin canım arkadaşım

Kzlar kv dedeydim simdi telden girebiliyorum anca cok korkuyorum hic belirtim yok ama yarin dr cagardi tahlile dua edin bana lutfen cok korkuyorum hic umudum yok :-(

Merhabalar yaklaşık 2 aylık evliyim evlenmeden öncesi yaklaşık 8 aydır eşimle birlikteliğimiz var.Bu dönemde hiç korunmamız olmadı.Ama şu gune kadar herhangi birşey olmadı.Reglim gayet düzenli genel ultrason testlerınde v.s hiç birşey yok geçtiğimiz aylarda yumurtalıkta kıst gorunmustu oda regl olduktan sonra kaybolmuş.Yani gayet normal. Bende bundan korkmaya başladım artık. Doktora gıtmem için ne kadar beklemem gerekli ? Resmi olarak ıkı aylık evlıyız.Bu yumurtlama gunlerı v.s olayını kendımce yapıyorum.Şimdidende ne zaman çocuk demeye basladı herkez.Eşimde bende istiyoruz.Ben 23 eşim 28 yasında.Nasıl bi yol ızlemelıyım doktor ıcın ne kadar beklemem gereklı.

canim icinin acimasi cok o normal rabbim sana yine ayni duygulari yasatacak insallah.. bugunumuze sukur insallah. bunlar bizim sinavlarimiz canim..
Çok zor ya... Tam toparlandım derken yine darmadağınım... Adet olmayı hiç bu kadar istemedim adet olup bütün herşeyin normale dönmesini...

üzülme bebeğim ya yine olacak en kısa zamanda

4+4 de kese gorunmez cnm. sadece rahim kalinlasmasina bakar. 10 mm den fazlaysa o zaman gebesindir. ic gebeliktir.

benim haftalarimi yazayim sana. fikrin olsun.tela yapma.
tam adet gunumde beta 336. yani dpo14 de. ayni gun sanirim 4+2 oluyordu. rahim kalinligi 11 mm.

5+5 de kese gorundu. ust ultrasonla.
6+2 de yine ustten ultrasonla hem bebek hem kalp atisi goruldu.
7+0 da ustten ultrasonla kalp atisino dinledim.
10+2 de ilk kez bebek seklindeydi.
12+5 de erkek oldugunu ogrendim ve ilk kez hareketini gordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…