günaydın..
değişmiyor sanırım...
soke oldum canim yatakta agladim caktirmadan... Uyandi siki siki sarildim kaldik öyle
soke oldum canim yatakta agladim caktirmadan... Uyandi siki siki sarildim kaldik öyle
hamileliğin 4. haftasında karnındaki değişiklikleri hissettin mi
merhaba kesemiz çok küçük olduğu için ölçülemedi haftaya salı öğrenicez minnoşumuzun kaç haftalık olduğunu... o yğzden 4. haftası ne zaman bilmiyorum ama karnımda bi değişiklik yok... sadece rahimde pıt pıt atmalar hissediyorum o da sanırım şuanda vajinal hap kullandığım içindir...
canım günaydın nasılsın bende hala gelen bişi yok hayırlısı bakalım projil adını yukarı da form ayarları var orada profil ayarıda çıkıyor değiştirebilirsin oradan...
hımmm burada 6. haftasındayım yazmışsında onun için sordum hayırlı olsun
Iyiyimm canim cok sukur toparladimmm.. cok uzgunum hala.. insallah gelmezler canim haberlerini bekliyorum canim benim..
iyiyim canım çok şükür.bugün dr a gidecem ben de.reglin 3.günü.hayırlısı bakalım.inşallah senin güzel haberini duyarız.Ne zaman test yapacaksın?:26:
ayarlara giriyorum da canım isim değiştiremiyorum.bayadır arıyorum ama bulamadım.
canım test yapmama ped almama totemlerim var kuru boş geçircem günleri bakalım hayırlısı en az gelmezse 7 gün bekliycem sonra umutlarım sönüyo...Rabbim şifalık versin tatlım hakkından hayırlısı olur inşallah...
hadi hayırlısı canım benim.çok heyecanlı ama. sabretmesi zor 7 gün.:18:inşallah göbüşünolur.
kısmet bebeğim hakkımızdan hayırlısı inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın minişini...Rabbim gönlünü incitmesin...
geçen sene hamile kalmaya karar verdiğimde hemen hamile kalmıştım şimdi kürtajdan sonra tekrar denemeye başladığımda ise birtürlü kalamadım hatta hatırlıyorumda orkid bile almamıştım hamile yimdir diye:))ama şimdi bu kaçıncı orkidim yaa:))ama olsun burada hamile kalanları gördüğümde hem onlarla seviniyorum hemde umudum artıyor benimde birgün olacak inşallah diyee.en son hicranıma çok mutlu oldum gerçekten onunla seviniyorum yaşadığı mutluluktan dolayı.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ve bizide ona yetiştirsin inşallah
günaydın şekerim...
ovu testi kullan cnm belki yumurtlamayı denk getiremiyorsundur.. zaten ayda bir gün hamile kalma şansımız var onuda es geçme yani riske atma bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?