zeycan senin bat dündü di mi?
benim de hislerime göre dündü ama test yaptım çok sinirlerim bozuldu.
sen ne zaman test yapacaksın canım?
canım benim ya valla şimdi bunu okuyunca beynimde şimdi bir ışık yandı:))çünkü ben ovu testi daha önce duydum adını ama hiç dikkat etmedim.çünkü hamile kalabilirim gibi geliyordu fakat artık karamsarlığa kapılmaya başladım.bence bu çok iyi bir fikir olbilir.dediğin gibi yumurtlama günlerimi tutturamayabiliyor olabilirim.peki acaba eczaneye gidip ovu testi dediğimde veriyorlarmı.ne kadardır ve nasıl kullanılıyor.bana kullananlar anlatırsa çok sevinirim.sanada çok tşk ederim güzel bir fikir verdiğin için canım9
anlatayım ben sana dilim döndüğünce...
ovu testi gebelik testi gibi bişey adet bitiminden itibaren yapmaya başlıyorsun ben günde bir kere saat akşam 7 gibi yapıyordum testi yapmadan 4 saat öncesinde aşırı sıvı tüketimini kesiyorsun... eğer çift koyu çizgi görüyorsan anlaki o 24 saat içinde yumurtlayacaksın ve ilişkiye giriyorsun...
ben iki gebeliğimide öyle tutturdum hemde ilk denemelerimde..
ilki malesef düşük oldu.... şimdi gebeyim inşallah rabbim kucağıma almayı nasip eder....amin...
nerden alacağına gelirsek eczaneden fiyat al ben laboquick marka kullandım ... internetten aldım sanırım 30 tanesine 50 tl mi vermişti ne çok net hatırlamıyorum ama yalan olmasın yani... ama bir testtede iki tane var yani 60 tane almış oluyorsun fiyat araştırması yap laboquick ovu testi yaz internnette çıkar zaten çok çok daha uygun fiyatlara alabilirsin...[/QU
çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın.Allah razı olsun canım.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini.ben bir araştırayım belki fiyatlarını daha azı satılıyorsa daha uygun fiyata alırım.ilk denemelik için belkide tuttururum dermişim:))neyse ama bunu kafaya koydum inşallah yapacağım ilk fırsatta tabi bir kırmızılar bitsin.tekrar tşkleeeer...
senin için baktım 20 tl falan da var yaz int çıkıyo zaten...anlatayım ben sana dilim döndüğünce...
ovu testi gebelik testi gibi bişey adet bitiminden itibaren yapmaya başlıyorsun ben günde bir kere saat akşam 7 gibi yapıyordum testi yapmadan 4 saat öncesinde aşırı sıvı tüketimini kesiyorsun... eğer çift koyu çizgi görüyorsan anlaki o 24 saat içinde yumurtlayacaksın ve ilişkiye giriyorsun...
ilki malesef düşük oldu.... şimdi gebeyim inşallah rabbim kucağıma almayı nasip eder....amin...
nerden alacağına gelirsek eczaneden fiyat al ben laboquick marka kullandım ... internetten aldım sanırım 30 tanesine 50 tl mi vermişti ne çok net hatırlamıyorum ama yalan olmasın yani... ama bir testtede iki tane var yani 60 tane almış oluyorsun fiyat araştırması yap laboquick ovu testi yaz internnette çıkar zaten çok çok daha uygun fiyatlara alabilirsin...[/QU
çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın.Allah razı olsun canım.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini.ben bir araştırayım belki fiyatlarını daha azı satılıyorsa daha uygun fiyata alırım.ilk denemelik için belkide tuttururum dermişim:))neyse ama bunu kafaya koydum inşallah yapacağım ilk fırsatta tabi bir kırmızılar bitsin.tekrar tşkleeeer...
anlatayım ben sana dilim döndüğünce...
nerden alacağına gelirsek eczaneden fiyat al ben laboquick marka kullandım ... internetten aldım sanırım 30 tanesine 50 tl mi vermişti ne çok net hatırlamıyorum ama yalan olmasın yani... ama bir testtede iki tane var yani 60 tane almış oluyorsun fiyat araştırması yap laboquick ovu testi yaz internnette çıkar zaten çok çok daha uygun fiyatlara alabilirsin...
Günaydın bende netten ovu testi alacağım gittigidiyordan güvenlimi laboquick marka alacağım bende adetim bitti dün 30luk alacağım geç adet olduğum için bilemiyorum o yüzden sabah ilk idrar değil demi?
s.a günydın bacılarrrnaslsnız bakemm
günaydın cankuşlarrrrrrdün hiç giremedim dün sabah uyandığımda kırmızılar bana el sallıyordu bizzzzz geldik die öyle işte umutlar suya düştüüüü zeycan senii çook merak ettım butun geçmişi okudum geldimmm
günaydın cankuşlarrrrrrdün hiç giremedim dün sabah uyandığımda kırmızılar bana el sallıyordu bizzzzz geldik die öyle işte umutlar suya düştüüüü zeycan senii çook merak ettım butun geçmişi okudum geldimmm
bende ordan aldım... sabah ilk idrarla yapılmıyor benim bildiğim kadarıyla
ben hep işten eve gidince yapıyordum akşam 7 de
hg bacımüzülme bacam inş öteki ay beraber kalırız seninle benim şu yasak bi bitse bnde başlıcam mik mike
SLMMMMMMMM BEN GELDIMMMMM....
HAMILEYIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMşükürler oldun darisi basiniza ins ...degerim 126.4 daha cok yeniiii
canım hoşgelmişsin daha bende bişi yok şiddetli sancım ve bel ağrım var ve aşırı akıntım..çıldırıyorum şuan işte olduğum için dinlenemiyorum ya...
cok teşekkür edrim ablaammmm allah razi olsun... Darisi basina ins
oyy oyy hadi tekrar gözün aydınn RABBİM saglıklıca kucagına almayıda nasip eder inşşşSLMMMMMMMM BEN GELDIMMMMM....
HAMILEYIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMşükürler oldun darisi basiniza ins ...degerim 126.4 daha cok yeniiii
canım hoşgelmişsin daha bende bişi yok şiddetli sancım ve bel ağrım var ve aşırı akıntım..çıldırıyorum şuan işte olduğum için dinlenemiyorum ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?