Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

anlatayım ben sana dilim döndüğünce...
ovu testi gebelik testi gibi bişey adet bitiminden itibaren yapmaya başlıyorsun ben günde bir kere saat akşam 7 gibi yapıyordum testi yapmadan 4 saat öncesinde aşırı sıvı tüketimini kesiyorsun... eğer çift koyu çizgi görüyorsan anlaki o 24 saat içinde yumurtlayacaksın ve ilişkiye giriyorsun...
ben iki gebeliğimide öyle tutturdum hemde ilk denemelerimde..
ilki malesef düşük oldu.... şimdi gebeyim inşallah rabbim kucağıma almayı nasip eder....amin...

nerden alacağına gelirsek eczaneden fiyat al ben laboquick marka kullandım ... internetten aldım sanırım 30 tanesine 50 tl mi vermişti ne çok net hatırlamıyorum ama yalan olmasın yani... ama bir testtede iki tane var yani 60 tane almış oluyorsun fiyat araştırması yap laboquick ovu testi yaz internnette çıkar zaten çok çok daha uygun fiyatlara alabilirsin...

Günaydın bende netten ovu testi alacağım gittigidiyordan güvenlimi laboquick marka alacağım bende adetim bitti dün 30luk alacağım geç adet olduğum için bilemiyorum o yüzden sabah ilk idrar değil demi?

Günaydın bende netten ovu testi alacağım gittigidiyordan güvenlimi laboquick marka alacağım bende adetim bitti dün 30luk alacağım geç adet olduğum için bilemiyorum o yüzden sabah ilk idrar değil demi?

bende ordan aldım... sabah ilk idrarla yapılmıyor benim bildiğim kadarıyla
ben hep işten eve gidince yapıyordum akşam 7 de

günaydın cankuşlarrrrrr dün hiç giremedim dün sabah uyandığımda kırmızılar bana el sallıyordu bizzzzz geldik die öyle işte umutlar suya düştüüüü zeycan senii çook merak ettım butun geçmişi okudum geldimmm

hg bacım üzülme bacam inş öteki ay beraber kalırız seninle benim şu yasak bi bitse bnde başlıcam mik mike

SLMMMMMMMM BEN GELDIMMMMM....

HAMILEYIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMM şükürler oldun darisi basiniza ins ...degerim 126.4 daha cok yeniiii

canım hoşgelmişsin daha bende bişi yok şiddetli sancım ve bel ağrım var ve aşırı akıntım..çıldırıyorum şuan işte olduğum için dinlenemiyorum ya...

HAMILEYIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMM şükürler oldun darisi basiniza ins ...degerim 126.4 daha cok yeniiii

canımmmm çok güzel bi haber Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah sanırım benim kırmızılar gelcek şiddetli bel ağrım ve sancım var akıntım da çok ya....

canım hoşgelmişsin daha bende bişi yok şiddetli sancım ve bel ağrım var ve aşırı akıntım..çıldırıyorum şuan işte olduğum için dinlenemiyorum ya...

anladım bitanemm hayırlısıyla sen hamilesin inşallah içimden öyle geçiyorr 7 gun sonra gıdersen kese yide görürsün demi kuşum

canım hakkından hayırlısı olur inşallah Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin canım benim...

oyy oyy hadi tekrar gözün aydınn RABBİM saglıklıca kucagına almayıda nasip eder inşşş

kıss balımmm o hamiş agrıları olmasınn ala ala
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…