Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İyi yazmissin bebegim gordum bende

hayat çok tuaf biz gün sayiyruz adet gününe. Bazen biseyin olmadığını bildiğimiz hâlde acaba hamilemiyimdir diye heyecandan uyuyamioruz doğru dürüst. Ama bazilarida uyuyamio bi bebeğim olcak dye isyan etmekten. Rabbim onları islah etsin . Imansizliktan korusun

Ben dr a gidicem diye uyuyamadim olmadigini biliyorum ama bi umit diyorum hep

Günaydın herkese.
Hicran hayırlı olsun.çok sevindim.
Zeynep uyandın mı canım.var mı bir gelişme??

Bir de bişey soracam arkadaşlar. Bu kullanıcı ismimizi değiştirebiliyor muyuz??

Ciddimisin tatlim adet sancisi gibi sancin olmadimi ilk defa senden duyuyorum bunu heycanimi mazur gor lutfen bende ara ara cok nadir sanci giriyo

adet sancısı gibi oluyordu ama o kadar da değil.. bende geç yumurtlama olduğu için vücudum daha yeni yeni o reaksiyonları gösteriyor sanırım... göğüslerim çok şişkin şu anda dokunamıyorum ara ara sağ yumurtalığım ve belim ağrıyor.. 26sında kontrolümüz var o zaman duyucaz inşallah minnoşumun pıt pıtlarını :)

Günaydın herkese.

Degistiremiyoruz canim bende acarken actim aman ne olcak dedim msj attim kk ne ama donmediler bile degismiyo anliyacagin.... Kizlaaaarrrr gidiyorum dr a dua edin bol bol bana lutfen cok ihtiyacim war

Günaydın herkese.

canım günaydın nasılsın bende hala gelen bişi yok hayırlısı bakalım projil adını yukarı da form ayarları var orada profil ayarıda çıkıyor değiştirebilirsin oradan...

Benim goguslerde hic bisey yok canim dr a gidicem simdi dua et bana olur mu insallah senin minisinin pitpitlarinida duyarsin insallah arkadas getiririm ona

canım günaydın nasılsın bende hala gelen bişi yok hayırlısı bakalım projil adını yukarı da form ayarları var orada profil ayarıda çıkıyor değiştirebilirsin oradan...

Ben bilmiyodum hayatim onu dr dan geleyim bakarim bende

Doktora gitmek için beklemeyin ya, tam teşekküllü kontrolünü yaptır, doktorlar 1 yıl bekleyin diyor ama belki sorun vardır tedavi olmamız gerekir zaman kaybetmenin anlamı yok... ben 4 . ayın sonunda gittim nurtopu gibi bir polibim oldugunu öğrendim gitmesem her ay bir ümitle boşuna bekleyip duracaktım... Kesinlikle ön tarama yapılması lazımmmmmm bence git canım hemde hiç oyalanmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…