İyi yazmissin bebegim gordum bende
Gunaydın bol hamişli günler
hayat çok tuaf biz gün sayiyruz adet gününe. Bazen biseyin olmadığını bildiğimiz hâlde acaba hamilemiyimdir diye heyecandan uyuyamioruz doğru dürüst. Ama bazilarida uyuyamio bi bebeğim olcak dye isyan etmekten. Rabbim onları islah etsin . Imansizliktan korusun
Gunaydın bol hamişli günler
ewet hiç yoktu nerdeyse....
Hepinizi sevgi ile öpüyorum Can'larım
Nasılsınız ?
Ciddimisin tatlim adet sancisi gibi sancin olmadimi ilk defa senden duyuyorum bunu heycanimi mazur gor lutfen bende ara ara cok nadir sanci giriyo
Günaydın herkese.
Hicran hayırlı olsun.çok sevindim.
Zeynep uyandın mı canım.var mı bir gelişme??
Bir de bişey soracam arkadaşlar. Bu kullanıcı ismimizi değiştirebiliyor muyuz??
Günaydın herkese.
Günaydın herkese.
adet sancısı gibi oluyordu ama o kadar da değil.. bende geç yumurtlama olduğu için vücudum daha yeni yeni o reaksiyonları gösteriyor sanırım... göğüslerim çok şişkin şu anda dokunamıyorum ara ara sağ yumurtalığım ve belim ağrıyor.. 26sında kontrolümüz var o zaman duyucaz inşallah minnoşumun pıt pıtlarını :)
canım günaydın nasılsın bende hala gelen bişi yok hayırlısı bakalım projil adını yukarı da form ayarları var orada profil ayarıda çıkıyor değiştirebilirsin oradan...
Benim goguslerde hic bisey yok canim dr a gidicem simdi dua et bana olur mu insallah senin minisinin pitpitlarinida duyarsin insallah arkadas getiririm ona
Ben bilmiyodum hayatim onu dr dan geleyim bakarim bende
Merhabalar yaklaşık 2 aylık evliyim evlenmeden öncesi yaklaşık 8 aydır eşimle birlikteliğimiz var.Bu dönemde hiç korunmamız olmadı.Ama şu gune kadar herhangi birşey olmadı.Reglim gayet düzenli genel ultrason testlerınde v.s hiç birşey yok geçtiğimiz aylarda yumurtalıkta kıst gorunmustu oda regl olduktan sonra kaybolmuş.Yani gayet normal. Bende bundan korkmaya başladım artık. Doktora gıtmem için ne kadar beklemem gerekli ? Resmi olarak ıkı aylık evlıyız.Bu yumurtlama gunlerı v.s olayını kendımce yapıyorum.Şimdidende ne zaman çocuk demeye basladı herkez.Eşimde bende istiyoruz.Ben 23 eşim 28 yasında.Nasıl bi yol ızlemelıyım doktor ıcın ne kadar beklemem gereklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?