Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gunaydin canlarim nasilsiniz size bisey digcegim demin bi sayfayi okidum o kadar kotu oldum ki 12haftalik hamile diye sinir krizi geciriyomis neden hamile diye dayanamadim yazdim biseyler ona inana biliyomusunuz ya bebegi olacak sukretmiyo isyan ediyo olabilor mi bu biz bu kadar isterken isyan edene nasip oliyo ...:-(

Rabbim onlari sinio işte cnmm verdiğim emanete neden kdr sahip çıkck dye. Sınav dunyasindayiz . Rabbim olelerini islah etsin

Rabbim onlari sinio işte cnmm verdiğim emanete neden kdr sahip çıkck dye. Sınav dunyasindayiz . Rabbim olelerini islah etsin

İcim parcalandi resmen ya ben sabah 6da uyandim gece cok gec uyudum karnima agrilar girdi esim dr a goturecekti nerdeyse dr a gidicem bgun biliyosundur stresten olmadigini biliyoum ama bi umit diyorum

İcim parcalandi resmen ya ben sabah 6da uyandim gece cok gec uyudum karnima agrilar girdi esim dr a goturecekti nerdeyse dr a gidicem bgun biliyosundur stresten olmadigini biliyoum ama bi umit diyorum

Biliyorum cnm. Inşallah olmassin adet hamissindir inşallah ondndir ağrılar in.

Biliyorum cnm. Inşallah olmassin adet hamissindir inşallah ondndir ağrılar in.

Bebegimiz olsun diyr biz o kadar cabaliyoruz millet isyan ediyo niye olmus diye we bunu soyleyen bi ogretmen ya sen nasil bi insansin cok uzuldum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…