gidicem canim....sen niye bu saatte p buralardasin hayırdır canim
inssss canim benim yaaa....dua et ne olur
yüreğine sağlık canim hepinizi cooooooook seviommmm
null[/QUOTE randevular ayin 29una kadar doluymuş gidip sira alicam yada acille konuşup orda yapricam]
Anladım cnm. Özel hastahaneyede gidebilirsin ilk muayenede ücret aliolar Dha sonra almiolrmis artık . Acildede durumu anltrsan seni hiç bkletmezler zten
null[/QUOTE randevular ayin 29una kadar doluymuş gidip sira alicam yada acille konuşup orda yapricam]
Canim acile git deko benim asiri derecede kasik agrilarim war migdemde cok kotu ama hamilede olabilirim bilmiyorum de ufakcik yalan soyle agriya dayanamadim geldim de o zaman kan tahlili yaparlar gebelik istiyorum dersen yapmazlar
Anladım cnm. Özel hastahaneyede gidebilirsin ilk muayenede ücret aliolar Dha sonra almiolrmis artık . Acildede durumu anltrsan seni hiç bkletmezler zten
Pzel hastane yokmus canim oturdugu yerde bende aynisini soyledim ama simdiye kadar durulmazdi bile ozel hastane olsa
Rabbim onlari sinio işte cnmm verdiğim emanete neden kdr sahip çıkck dye. Sınav dunyasindayiz . Rabbim olelerini islah etsinGunaydin canlarim nasilsiniz size bisey digcegim demin bi sayfayi okidum o kadar kotu oldum ki 12haftalik hamile diye sinir krizi geciriyomis neden hamile diye dayanamadim yazdim biseyler ona inana biliyomusunuz ya bebegi olacak sukretmiyo isyan ediyo olabilor mi bu biz bu kadar isterken isyan edene nasip oliyo ...:-(
Pzel hastane yokmus canim oturdugu yerde bende aynisini soyledim ama simdiye kadar durulmazdi bile ozel hastane olsa
Hmm. Bilmiodum bn. O zmn acillden baktirir sıra yoksa
Rabbim onlari sinio işte cnmm verdiğim emanete neden kdr sahip çıkck dye. Sınav dunyasindayiz . Rabbim olelerini islah etsin
İcim parcalandi resmen ya ben sabah 6da uyandim gece cok gec uyudum karnima agrilar girdi esim dr a goturecekti nerdeyse dr a gidicem bgun biliyosundur stresten olmadigini biliyoum ama bi umit diyorum
Biliyorum cnm. Inşallah olmassin adet hamissindir inşallah ondndir ağrılar in.
Bebegimiz olsun diyr biz o kadar cabaliyoruz millet isyan ediyo niye olmus diye we bunu soyleyen bi ogretmen ya sen nasil bi insansin cok uzuldum :-(
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...abullenemiyorum-bazen-lutfen-yardim-edin.html. Gir bak canim steye bende yazdim dayanamadimda tutamadim kendimi agar bisey yazmadim ama cok uzuldum :-(
Bende yazdim simdi cnmm dayanamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?