Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Tamam bende öyle yapıyım ozaman inşallah yumurtluyorumdur

ben de gitti gidiyordan almıştım hemen yolladılar, tem günlerimi buldum, adetin düzensizse daha faydalı oluyor tabi

ama sadece yumurtlamak da yetmiyor işte ben de o günlere göre yapınca kesin olur dedim ama olmayabiliyor.

yani inşallah ilk denemen de olur ama olmazsa benim gibi hayal kırıklığına uğrama diye diyorum..

canim bnde henüz bisi yok yumyum bu hafta önümüzdeki ay belli olcak :))

hicranım hafi gözün aydin cok sevindim herkewe soyleme nazar değmesin olurmu bitanem sağlıkla al kucağına ins
gamzecim sana da selam nasılsın nerelerdesin kuzum...
batim cuma gunuydu canim... ıns kat kat artar degerimde
inşallah canım benim inşallah sağlıkla kucuşuna alırsın.....
amin cnm bu ay artık başlıycan tadevi fln ne gerekiyorsa artık bakalım canım bu kadr bile çok sabır gösterdim

hakkından hayırlısı olur inşallah canım üzülmece yok moraller yüksek olmalı söz ver...

ben 4 15 te randevu aldım senın doktorundan bebğim şimdi ben ne diyim önce ki sonucları fln goturmelımıyım alttan bakarmı bi el at hele

eskiden büyükler dermişki adetinden yıkanınca 2 gün geçsin 7gün devam ilişkiye gir gebe kalırsın derlermiş.yeni gelinlerde kalıverirmiş ben denedim olmadı ama olanlara şahitim.birde bir tencere soganı kaynatıp posasıyla beraber ılık soganı beline sarıp 8 saat yatıyosun.akıntıların artmaya başlıyo ve allahın izniyle gebe kalıyosun.

evet canim dr biri izinliymis biride tum gün ameliyattaymis acildeki dr ile konuşup yaptirdim canim.... Senin ilk degerin kac cikmisti benim az mi korkuyorum

cnm ben batta 3 ekimde yani perşembe günü test yaptım, pazar günü acilde beta hcg 614 çıktı. salı günü 1218 çıkınca baktırmadım bi daha...1000'den sonra rahatlıyo insan...9 ekimde doktora gittim 4+4'sün dedi kesem gözüktü...beta hcg normal yani düşük falan değil, daha minik çünkü bebişin. kontrole battan 7-10 gün sonra gidersen kesen çok rahat gözükürmüş. ben battan 1 hafta sonra gittim gördük.

söz bidenem bozmam morelimi inşallahhh artık eşim o kdr sabırsız ki dün tüp bebek mi yaptırsak acaba diyordu bakalım bugun tekrar tedaviye başlamak yorcak

denesekmi ki acepp :44:

denesekmi ki acepp :44:

inanılmaz aksık ağrıları çekerdim ama o soganı belime sarıp uyuduktan sonra adetim geliveriyo anlamıyorum ağrısız sızısız.koca tencerede kaynat soganı ılıyınca sar komple kasıklarına beline sarmala.bütün iltihap ne varsa dökülüyo akıntın artıyo.gebede kalırsın inş.

balım adetim kacıncı günü yapcaz bide kactane sogan yapcaz ki balım aminn bacım inş cümlemiz hersey bebk için

SLMMMMMMMM BEN GELDIMMMMM....

HAMILEYIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMM şükürler oldun darisi basiniza ins ...degerim 126.4 daha cok yeniiii

Ayyy canım yaaa
yazdıklarını geç okuyorum iş yüzünden.

Nasıl mutlu oldum bir bilsen. Haftasonu hep seni düşündüm, ama içim den bir ses Hicran bu ay tutturdu diyordu, doğruymuş.

kızlaaar nasılsınızzz varmı yeni hamiş haberleriii gamze,zeycan,ilayda herkes nasıllarrr
Canim bnde henüz bisi yok yumyum bu hafta önümüzdeki ay belli olcak :))
SLMMMMMMMM BEN GELDIMMMMM....

HAMILEYIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMM şükürler oldun darisi basiniza ins ...degerim 126.4 daha cok yeniiii

Hicranım hafi gözün aydin cok sevindim herkewe soyleme nazar değmesin olurmu bitanem sağlıkla al kucağına ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…