evet canim dr biri izinliymis biride tum gün ameliyattaymis acildeki dr ile konuşup yaptirdim canim.... Senin ilk degerin kac cikmisti benim az mi korkuyorum
Tamam bende öyle yapıyım ozaman inşallah yumurtluyorumdur
teşekkür edrim şekerim darısı başına
teşekkür edrim canım darısı başına
evert canım rabbim nasip ederse öyle....darisi basinaaa
gamzecim sana da selam nasılsın nerelerdesin kuzum...canim bnde henüz bisi yok yumyum bu hafta önümüzdeki ay belli olcak :))
hicranım hafi gözün aydin cok sevindim herkewe soyleme nazar değmesin olurmu bitanem sağlıkla al kucağına ins
inşallah canım benim inşallah sağlıkla kucuşuna alırsın.....batim cuma gunuydu canim... ıns kat kat artar degerimde
amin cnm bu ay artık başlıycan tadevi fln ne gerekiyorsa artık bakalım canım bu kadr bile çok sabır gösterdim
aminnn canimmm..senin ilk degerin kac cikmisti
ben de gitti gidiyordan almıştım hemen yolladılar, tem günlerimi buldum, adetin düzensizse daha faydalı oluyor tabi
ama sadece yumurtlamak da yetmiyor işte ben de o günlere göre yapınca kesin olur dedim ama olmayabiliyor.
yani inşallah ilk denemen de olur ama olmazsa benim gibi hayal kırıklığına uğrama diye diyorum..
evet canim dr biri izinliymis biride tum gün ameliyattaymis acildeki dr ile konuşup yaptirdim canim.... Senin ilk degerin kac cikmisti benim az mi korkuyorum
gamzecim sana da selam nasılsın nerelerdesin kuzum...
inşallah canım benim inşallah sağlıkla kucuşuna alırsın.....
hakkından hayırlısı olur inşallah canım üzülmece yok moraller yüksek olmalı söz ver...
aminnn canimmm..senin ilk degerin kac cikmisti
eskiden büyükler dermişki adetinden yıkanınca 2 gün geçsin 7gün devam ilişkiye gir gebe kalırsın derlermiş.yeni gelinlerde kalıverirmiş ben denedim olmadı ama olanlara şahitim.birde bir tencere soganı kaynatıp posasıyla beraber ılık soganı beline sarıp 8 saat yatıyosun.akıntıların artmaya başlıyo ve allahın izniyle gebe kalıyosun.
ohh biraz rahatladim canim
denesekmi ki acepp :44:
tmm canim teşekkür edrim
inanılmaz aksık ağrıları çekerdim ama o soganı belime sarıp uyuduktan sonra adetim geliveriyo anlamıyorum ağrısız sızısız.koca tencerede kaynat soganı ılıyınca sar komple kasıklarına beline sarmala.bütün iltihap ne varsa dökülüyo akıntın artıyo.gebede kalırsın inş.
SLMMMMMMMM BEN GELDIMMMMM....
HAMILEYIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMşükürler oldun darisi basiniza ins ...degerim 126.4 daha cok yeniiii
Canim bnde henüz bisi yok yumyum bu hafta önümüzdeki ay belli olcak :))kızlaaar nasılsınızzz varmı yeni hamiş haberleriii gamze,zeycan,ilayda herkes nasıllarrr
SLMMMMMMMM BEN GELDIMMMMM....
HAMILEYIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMşükürler oldun darisi basiniza ins ...degerim 126.4 daha cok yeniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?