- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
ne kadar fazla kalırsa o kadar iyi ama bi kaç saat sonra buz gibi oluyo üşütme ısıtıcıyı aç yada elektırıklı baddanıye iyi sar akmasın suyu
cnm çok sevinim ya işallah 8 ay sonra kucağına alırsın bebişini cnm niye gebelik takvimini koymuyosun
elammmmmmm hg bitanem 2 gündür seni düşünüyom naptı bu kıs diye yeminlee haberler nasl yapıldımı asıngunaydınnn kıslar
Kızlar bugün Gürkan Kubilay doktorum programında bi çay tarifi verdi. Kadınlar tedavilerinin yanında bu kürü de bebek sahibi olmak için uygulayabilirler dedi. 20 gram hayıt tohumu, 20 gram aslanpençesi otu, 40 gram çörek tohumu. bunların çayı içilecekmiş. hamile kalana kadar devam edilecek, hamile kalındığı gibi bırakılacakmış.
elammmmmmm hg bitanem 2 gündür seni düşünüyom naptı bu kıs diye yeminlee haberler nasl yapıldımı asın
bunu da deneyim bari hep bi ümit
elammmmmmm hg bitanem 2 gündür seni düşünüyom naptı bu kıs diye yeminlee haberler nasl yapıldımı asın
bunu da deneyim bari hep bi ümit
Kızlar bugün Gürkan Kubilay doktorum programında bi çay tarifi verdi. Kadınlar tedavilerinin yanında bu kürü de bebek sahibi olmak için uygulayabilirler dedi. 20 gram hayıt tohumu, 20 gram aslanpençesi otu, 40 gram çörek tohumu. bunların çayı içilecekmiş. hamile kalana kadar devam edilecek, hamile kalındığı gibi bırakılacakmış.
heeeeeerkese kustummmmmkmse bnı mrak etmemş
bu saydıklarının hepsimi karısacak :26:
heeeeeerkese kustummmmmkmse bnı mrak etmemş
8ci ay derken agustos demek istedim
oyyy kıyamam sana tontişim, c.tesi önemli günündü di mi ya?
aşılamayi istemeye istemeye oluştum ablam...herşeyin bu zamanı varmış demek ki
tmm cnm tşklerr inşallah hayırlara vesile olurr mehmet gencer daha iyi diyorlar onu bılıyormusn
evet ama 1 kısı ble hatrlamadı oysakı bn herkesı cokkkkk sevyorum
elammmm cmt gunu cok dua ettim ben sana yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?