Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar bugün Gürkan Kubilay doktorum programında bi çay tarifi verdi. Kadınlar tedavilerinin yanında bu kürü de bebek sahibi olmak için uygulayabilirler dedi. 20 gram hayıt tohumu, 20 gram aslanpençesi otu, 40 gram çörek tohumu. bunların çayı içilecekmiş. hamile kalana kadar devam edilecek, hamile kalındığı gibi bırakılacakmış.

gülşeker senden bişi rica etsem tam olark nasl yapcamı özelime atrmısın k.bakma senden çok şey istiyorum ama :

gunaydınnn kıslar
elammmmmmm hg bitanem 2 gündür seni düşünüyom naptı bu kıs diye yeminlee haberler nasl yapıldımı asın

bunu da deneyim bari hep bi ümit

elammmmmmm hg bitanem 2 gündür seni düşünüyom naptı bu kıs diye yeminlee haberler nasl yapıldımı asın

bunu da deneyim bari hep bi ümit

o çok iyi bi doktor, bitkilerden de çok iyi anlıyo. onun kürlerine güvenirim. geçen başım çatlıyodu malum ilaç da alamıyorum yine onun bitkisel tarifleri sayesinde 5 dakikada başımın ağrısı geçti. güvenilir bi doktor bence denemeye değer.

bu saydıklarının hepsimi karısacak :26:

tmm cnm tşklerr inşallah hayırlara vesile olurr mehmet gencer daha iyi diyorlar onu bılıyormusn

Amin canim evet mehmet genceri biliyorum iyi bir doktordu hastasi artincaya kadar simdu cok hastasi oldugi icin eski özeni gostermiyor ve dogumada kendisi girmiyor gecistiriyor hastalarini artik çünkü hic bos randevusu yok hamis kalirsam eger sezeryan derlerse suat gencere gitcem normal dogumcu bir doktor ve onuda cok begeniyorlar o cerrahide :))

evet ama 1 kısı ble hatrlamadı oysakı bn herkesı cokkkkk sevyorum

bu h.sonu bi karışıklık vardı zaten...çok haklısın cnm, bizde kabahat sormamız lazımdı ama inan ki aklımdaydı yaa, daha dur bakalım sen bize hamiş haberini vereceksin o zaman gör burdaki sevgi selini...senden çok umutluyum bu 2 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…