Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gemzemmm naslsn bitanemm

sende hg minikim

nasılsın cnm? napıyosun görüşmeyeli?

ohh biraz rahatladim canim

:) keseyi de görünce tam hamiş gibi hissedeceksin...3 ay aileler dışında kimse bilmicek diyosun ama öyle olmuyo duyuluyo, ben daha keseyi gördüm hastaneden çıkmadan kardeşim teyze oluyorummmm yazmış facebooka...herkes biliyodu yani daha eşimi arayıp haber veremeden herkes aradı. babam bile iş arkadaşlarından (onlar da faceden tabi) öğrenmiş hamile olduğumu düşün yani :)

şükür işte bekliyom balım bebişin nasl yesin teysesi oniiiii

balım adetim kacıncı günü yapcaz bide kactane sogan yapcaz ki balım aminn bacım inş cümlemiz hersey bebk için

bebeğim adetinin biteceği gün yap 2kilo sogan büyük büyük olsun.posası dağııyo sararken.biraz sıcak sar içine işlesin.yanında ısıtıcı bulundur gecenın ilerleyen saatlerınde soganlar sogudugu için üşütme.

darisi basina olsun gamzemmmmmm..... 3ay disariya soylemicez sadece aileler bilecek
Bencede mantıklı söyleme Allahim amin ins bizlerede nasip etsin
gemzemmm naslsn bitanemm

sende hg minikim
Cok şükür canim iim sen nasılsın
As zeycanım geliyorum okuyorum çıkıyorum :)) Çünkü cok üzülüyorum hayal kırıklığı yasayanlara ben Yaşıyorum onun icin elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum bebek düşüncesinden hicraninda haberini facedeb dilketin verdi öyle girdim Allahim hepikize nasip etsin
ben 4 15 te randevu aldım senın doktorundan bebğim şimdi ben ne diyim önce ki sonucları fln goturmelımıyım alttan bakarmı bi el at hele

Evet götür bütün sonuçlarını iyi bi doktor o sorar sen cevqp verirsib merqk ettiklerini sor hepsini anlatır hic korkma yani rahat ol çünkü sinirli bi doktor değil cok sakin

tmm cnm tşklerr inşallah hayırlara vesile olurr mehmet gencer daha iyi diyorlar onu bılıyormusn

as hg bacım aramıza hg inş inş sende hamiş olursun kac yasndasn ne zamndır bekliyosun nekadrlık evlisin ? eywhh cok soru sordum

:)) hosbulduuuuk 25 yasindayim 8ci ayda basladik calismaya hic korunmadim ama olmuyo ( 4 yillik evliyim 1 oglum var 2 yasinda. 2 gun sonra adet tarihim ama cok umutsuzum

şükür işte bekliyom balım bebişin nasl yesin teysesi oniiiii

bebiş büyüyo teyzesi, kendini belli etmek için bulantı, mide yanması falan yapıyo arada :) 10 haftalık oldu teyzesi...inşallah 2 hafta çabucak geçer de rahatarım biraz, ikili test falan var ya geriliyorum ister istemez

denicem vlla denicem inş hadi hayrlısı adet bi göreyimde saol bitanem cvp için hakını helal et emi bacımm

şükür balım iyim

yok canim herkese siki siki tembihlicem soylemesinler bunun için ne kadar cabaladik biliyorlar söylemezler

Canım birde aşılama olmuştun boş yere ..

Sabır herşeyin ilacı, vakti saati gelince Rabbim gönderiyor zaten.

Sağlıkla kucağına almayı da ALLAH'ım nasip etsin, ne güzel bir gün bugün yaaa

:)) hosbulduuuuk 25 yasindayim 8ci ayda basladik calismaya hic korunmadim ama olmuyo ( 4 yillik evliyim 1 oglum var 2 yasinda. 2 gun sonra adet tarihim ama cok umutsuzum

sekizinci ay ise bence doktora git eger gitmediysen tabi faydası olacaktır

yok canim herkese siki siki tembihlicem soylemesinler bunun için ne kadar cabaladik biliyorlar söylemezler

cnm çok sevinim ya işallah 8 ay sonra kucağına alırsın bebişini cnm niye gebelik takvimini koymuyosun

8 satten fazla dursa mesala ben gece yatrken yapayım diyom sabaha kadr kalsn olmaz mı ??

ne kadar fazla kalırsa o kadar iyi ama bi kaç saat sonra buz gibi oluyo üşütme ısıtıcıyı aç yada elektırıklı baddanıye iyi sar akmasın suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…