- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
gemzemmm naslsn bitanemm
sende hg minikim
ohh biraz rahatladim canim
slm kizlar benide alin araniza bende cok istiyoruuuuummm(
nasılsın cnm? napıyosun görüşmeyeli?
:) keseyi de görünce tam hamiş gibi hissedeceksin...3 ay aileler dışında kimse bilmicek diyosun ama öyle olmuyo duyuluyo, ben daha keseyi gördüm hastaneden çıkmadan kardeşim teyze oluyorummmm yazmış facebooka...herkes biliyodu yani daha eşimi arayıp haber veremeden herkes aradı. babam bile iş arkadaşlarından (onlar da faceden tabi) öğrenmiş hamile olduğumu düşün yani :)
balım adetim kacıncı günü yapcaz bide kactane sogan yapcaz ki balım aminn bacım inş cümlemiz hersey bebk için
Bencede mantıklı söyleme Allahim amin ins bizlerede nasip etsindarisi basina olsun gamzemmmmmm..... 3ay disariya soylemicez sadece aileler bilecek
Cok şükür canim iim sen nasılsıngemzemmm naslsn bitanemm
sende hg minikim
As zeycanım geliyorum okuyorum çıkıyorum :)) Çünkü cok üzülüyorum hayal kırıklığı yasayanlara ben Yaşıyorum onun icin elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum bebek düşüncesinden hicraninda haberini facedeb dilketin verdi öyle girdim Allahim hepikize nasip etsingamzecim sana da selam nasılsın nerelerdesin kuzum...
inşallah canım benim inşallah sağlıkla kucuşuna alırsın.....
hakkından hayırlısı olur inşallah canım üzülmece yok moraller yüksek olmalı söz ver...
ben 4 15 te randevu aldım senın doktorundan bebğim şimdi ben ne diyim önce ki sonucları fln goturmelımıyım alttan bakarmı bi el at hele
Bencede mantıklı söyleme Allahim amin ins bizlerede nasip etsin
Cok şükür canim iim sen nasılsın
As zeycanım geliyorum okuyorum çıkıyorum :)) Çünkü cok üzülüyorum hayal kırıklığı yasayanlara ben Yaşıyorum onun icin elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum bebek düşüncesinden hicraninda haberini facedeb dilketin verdi öyle girdim Allahim hepikize nasip etsin
Evet götür bütün sonuçlarını iyi bi doktor o sorar sen cevqp verirsib merqk ettiklerini sor hepsini anlatır hic korkma yani rahat ol çünkü sinirli bi doktor değil cok sakin
as hg bacım aramıza hginş inş sende hamiş olursun kac yasndasn ne zamndır bekliyosun nekadrlık evlisin ? eywhh cok soru sordum
şükür işte bekliyom balım bebişin nasl yesin teysesi oniiiii
yok canim herkese siki siki tembihlicem soylemesinler bunun için ne kadar cabaladik biliyorlar söylemezler
denicem vlla denicem inş hadi hayrlısı adet bi göreyimde saol bitanem cvp içinbebeğim adetinin biteceği gün yap 2kilo sogan büyük büyük olsun.posası dağııyo sararken.biraz sıcak sar içine işlesin.yanında ısıtıcı bulundur gecenın ilerleyen saatlerınde soganlar sogudugu için üşütme.
Bencede mantıklı söyleme Allahim amin ins bizlerede nasip etsin
Cok şükür canim iim sen nasılsın
As zeycanım geliyorum okuyorum çıkıyorum :)) Çünkü cok üzülüyorum hayal kırıklığı yasayanlara ben Yaşıyorum onun icin elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum bebek düşüncesinden hicraninda haberini facedeb dilketin verdi öyle girdim Allahim hepikize nasip etsin
Evet götür bütün sonuçlarını iyi bi doktor o sorar sen cevqp verirsib merqk ettiklerini sor hepsini anlatır hic korkma yani rahat ol çünkü sinirli bi doktor değil cok sakin
amin canim darisi basina ins... Benimde adet ağrılarım vardı canım kırmızılar germedikçe umudunu yitirme
yok canim herkese siki siki tembihlicem soylemesinler bunun için ne kadar cabaladik biliyorlar söylemezler
gülşeker sen kac kere yaptın?? bu soganı :26:
:)) hosbulduuuuk 25 yasindayim 8ci ayda basladik calismaya hic korunmadim ama olmuyo( 4 yillik evliyim 1 oglum var 2 yasinda. 2 gun sonra adet tarihim ama cok umutsuzum
sekizinci ay ise bence doktora git eger gitmediysen tabi faydası olacaktır
1 kere yaptım 8 saat durdu.bi defa yeterli ara vermen lazım tekrar yapmak için canımm
8 satten fazla dursa mesala ben gece yatrken yapayım diyom sabaha kadr kalsn olmaz mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?