Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

anladım canımmm çok tşk ederimm senin bilgilerinden faydalanıcam canım arkadsım saol

bebişimmmmmm takvimi nasil yapcaz

mesaj suresini beklemeyeyim.dedim.
yumurtlama gununden emin degiliz. muhtemelen 3-4 gunluk bir gec yumurtlama olmus cnm sen de.
iki gun sonra degerin kontrol edilir sanirim. hadi bakalim hayirli olsun.

canım nasılsın gidttin mi doktora kuzum unutmadın üzülme sen ciğerimizin bir köşesindesin hep miniğim...
ayyyyy kurbn olurum sana yaaaaa dygulndm cmrtesı sabh 11.30da asılma oldum bebekım
inş cnm yaaaaaa inş cok saoll allh razı olsun
elammmm cmt gunu cok dua ettim ben sana yaa
evet bıtanecgm btek sen hatrldn saten
ben im yazdıklarımı okumuyonmı 2 gündür aklımdasn dedim bizde seni seviyoz

pekı pekı tamm resmmı koydum snra kaldrdm gordunz mu

acilde yaptirdim testi canim dr tekrar istemedi hatta kesin değil dedi usg gerekli dedi bisey demedim bende..

sen simdi o test sonucunla kadin doguma gidiyrsun cnm.
dr sana gerekli kan testlerini yapiyr ve vitaminlerini veriyr.
sonra da muhtemelen bir kez daha bakar beta ya.
sakin kulaktan dolma bilgilerle ilac kullanma.
ozellikle tsh/t3/t4 baktir cnm.

evt gördüm ben çok hoşsun bacım ALLAH sahibine bagslasın inş bu arada inş asında tutmuştr bebegin gelir inşş

nasıl gecti canim nasıl yaptı

cnm 9.30da gttık hstaneye sperm verdk snra sperm snucunu 11 de aldk 11.30 da asılmm oldu brazck spekulumu takarkn acıdı baska acımadı 10 dakka yattm snra kalktım ogun eve gelınce yattm baska yatmdm agr ış fln yapmyorum ama dun seyım segrdı hc olmazdı ama daha erkn dmı heveslnmeyım bnce tutma sansı cok dusuk

bacımm hadi inş bu defa bebişine kavuşursunn senin içnde halay cekerizz balımmm

oooo oooo bu listenin üstüne ben hastalandım şimdi 2. ye hastalıncam nerdeyse ((

kızlar nasılsınız ben uzun bi süre giremedim cenazemiz vardı ne var ne yok hicran hamile galiba allah tamamına erdirsin canım hayırlı olsun çok sevindim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…