- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
sorununokudum ama yerini kaybeytim.
33 gunde adet oliyrsan adetinin birinci gununden itibaren 11-22. gunler arasi senin icin verimli. yani gun asiri calisma lazim.
muhtemelende adetinin birinci gununden itibaren say 16-17-18-19. gunlerden birinde yumurtlarsin.
ayrica 13-14. gunlerde yumurta aki gibi seffaf ve uzayan akintin varsa bu senin o gunden itibaren 3-4 gun icersinde yumirtlayacagini gosterir. kiiiii bu da 14-15-16-17. gunler filan olur. benim yaptigim hesaba da bakarsan yumurtlama gunune denk geldigiji gorursun cnm.
istersen de ovulasyon testiyle takip edebilirsin yumurtlamani.
sanırım yakında burda olucam ya...neyse hayırlısı böleymiş kısmet ne dielim....atarsa bat 21 ekim.....
bende sorayım ben normalde 32 günde falan adet oluyodum hamile kaldım kürtaj oldum, kürtajdan sonra yumurtlama ne zaman olur ki yaa :):44:
sorununokudum ama yerini kaybeytim.
33 gunde adet oliyrsan adetinin birinci gununden itibaren 11-22. gunler arasi senin icin verimli. yani gun asiri calisma lazim.
muhtemelende adetinin birinci gununden itibaren say 16-17-18-19. gunlerden birinde yumurtlarsin.
ayrica 13-14. gunlerde yumurta aki gibi seffaf ve uzayan akintin varsa bu senin o gunden itibaren 3-4 gun icersinde yumirtlayacagini gosterir. kiiiii bu da 14-15-16-17. gunler filan olur. benim yaptigim hesaba da bakarsan yumurtlama gunune denk geldigiji gorursun cnm.
istersen de ovulasyon testiyle takip edebilirsin yumurtlamani.
sanırım yakında burda olucam ya...neyse hayırlısı böleymiş kısmet ne dielim....atarsa bat 21 ekim.....
cnm. ben iki kurtaj oldum.
ortalama 27 gunde olurum.
her ikisinden sonrada 21. gun yumurtlayip yine 27. gun adet oldum. sonra yavas yavas yerine geldi. iste en son gecen ay 15. gun yumurtladim.
kurtaj sonrasi biraz sikintilk oliyor ne yazikki. 3-5 ay arasinda ancak duzene giriyor yumyum.
ama sakin korkma. ben her iki kurtajdan sonrada gebe kaldim cok sukurm yani cocugun olmaz filan derlerse inanma cnm.
ilkinde 3 ay korun dediler. bekledim. 4. ay gebe kaldim.
ikincide de 6 ay korun dediler. 6. ayda hamileyim su an yani.
ama bu ilk bebegim olacak allah kismet ederse.
muhtemelen senin de 21. gunden sonra olabilir yumurtlaman.
cnm. ben iki kurtaj oldum.
ortalama 27 gunde olurum.
her ikisinden sonrada 21. gun yumurtlayip yine 27. gun adet oldum. sonra yavas yavas yerine geldi. iste en son gecen ay 15. gun yumurtladim.
kurtaj sonrasi biraz sikintilk oliyor ne yazikki. 3-5 ay arasinda ancak duzene giriyor yumyum.
ama sakin korkma. ben her iki kurtajdan sonrada gebe kaldim cok sukurm yani cocugun olmaz filan derlerse inanma cnm.
ilkinde 3 ay korun dediler. bekledim. 4. ay gebe kaldim.
ikincide de 6 ay korun dediler. 6. ayda hamileyim su an yani.
ama bu ilk bebegim olacak allah kismet ederse.
muhtemelen senin de 21. gunden sonra olabilir yumurtlaman.
teşekkür ederim canım bana korun demedi doktor, şimdiki ihtimal ne ise 1 sene sonra da öyle olacak dedi. bende istiyorum zaten bebek. şimdi 30.günüm, acaba hala yumurtlama var mıdır yaaaa off çok zormuş valla..
bebeğin hayrlı ve sağlıklı bi şeklde doğar inşallah bu kez canım.
amin cnm. insallah.
yerinde olsam yine de biraz vucudumu dinlendirirdim. ama karar senin tabiki. ruhen kendini hazir istiyorsan sen bilirsin.
vallahi dedigim gibi bilemiyorum ne zaman olur yumurtlaman. belki de bu ay yumurtlamadin onu da bilemem. takip etmedigin icin yumurtlama gununu bilemem cnm. bu arada 40 den fazla surede adet olmazsan dr.a danis cnm. kurtajdan sonra en fazla 40 gun gecinve adet olunmali. yoksa sorun var demektir.
Canim bende sorayim madem baslamisken ardan benide cikart normalde adetlerim hep 2gun one cekiyordu buna göre gecen ay 4gun gec geldi yani 8eylul ondan once 8agustos ondan once 10 temmuz gecen ay antibiyotik kullandim antibiyotik gec getiriyo adetimi benim
cnmm. benim bildigim antibiyotik geciktirmez adeti. agri kesici aldiysan o etkiler ama.
10 temmuz
8agustos
8eylul
dersek ortalama 31 gunde adet oliyrsun. benim hesap tahmini ama.
10-21. gunler arasi verimli zamanlarin. yani gun asiri calisma lazim.
muhtemelen 14-15-16-17. gunlerden biri de yumurtlaman cnm.
bebetime a kimse guvenmiyr.
ben labquick kullandim be hemen sonuc aldim.
yumurtlamadan sonra genelde 12-14 gun gecince adet olunur.
bu sure dah genis tutularak 10-16 gun olarak da alinabilir. onun icin adet gecikmesi olup olmadigini yumurtlama gunune gore hesapla cnm. en az 10 gun gectiyse o zaman gecikme var diyebiliriz.
Canım sen nie korundun
Cutem bide bana el at :)
10 eylül
12 Ağustos
14 temmuz
pazartesi doktora gittim yumışlar daha küçük adet yeni bittiği için dedi 7.günümdü o gün...bugün 9. günüm ortalama yum yum ne zaman olur :)
canım daha 1 gün olmuş ama istersen 2 gün falan daha bekle... hala gelmemişse terstini yaparsın
hmm tamam canım bende oyle dusunuyodum ıste boyle beklıyemıyo ınsan heycanlı oluyorum ama kesın adet olacam onuda bılıyorum =(
cnm. 30 gunde adet oluyrsun.
10-20. gunler arasi verimli senin cin.
muhtemelen 22-23-24-25 eylulden biri yumyum gunun cnm.
cnmm. benim bildigim antibiyotik geciktirmez adeti. agri kesici aldiysan o etkiler ama.
10 temmuz
8agustos
8eylul
dersek ortalama 31 gunde adet oliyrsun. benim hesap tahmini ama.
10-21. gunler arasi verimli zamanlarin. yani gun asiri calisma lazim.
muhtemelen 14-15-16-17. gunlerden biri de yumurtlaman cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?