Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende sorayım ben normalde 32 günde falan adet oluyodum hamile kaldım kürtaj oldum, kürtajdan sonra yumurtlama ne zaman olur ki yaa :):44:

bende sorayım ben normalde 32 günde falan adet oluyodum hamile kaldım kürtaj oldum, kürtajdan sonra yumurtlama ne zaman olur ki yaa :):44:

cnm. ben iki kurtaj oldum.
ortalama 27 gunde olurum.
her ikisinden sonrada 21. gun yumurtlayip yine 27. gun adet oldum. sonra yavas yavas yerine geldi. iste en son gecen ay 15. gun yumurtladim.

kurtaj sonrasi biraz sikintilk oliyor ne yazikki. 3-5 ay arasinda ancak duzene giriyor yumyum.

ama sakin korkma. ben her iki kurtajdan sonrada gebe kaldim cok sukurm yani cocugun olmaz filan derlerse inanma cnm.
ilkinde 3 ay korun dediler. bekledim. 4. ay gebe kaldim.
ikincide de 6 ay korun dediler. 6. ayda hamileyim su an yani.
ama bu ilk bebegim olacak allah kismet ederse.

muhtemelen senin de 21. gunden sonra olabilir yumurtlaman.

canımm çok teşekkür ederim. ben zaten bu ay adetim biter bitmez başladım gün aşırı çalışmaya. bidahaki adete kadr devam edicez. iyice garantiye almak için :) ama iki gündür akıntım vardı bugün bitti. merak ettim sorayım dedim.

teşekkür ederim canım bana korun demedi doktor, şimdiki ihtimal ne ise 1 sene sonra da öyle olacak dedi. bende istiyorum zaten bebek. şimdi 30.günüm, acaba hala yumurtlama var mıdır yaaaa off çok zormuş valla..

bebeğin hayrlı ve sağlıklı bi şeklde doğar inşallah bu kez canım.

Canim bende sorayim madem baslamisken ardan benide cikart normalde adetlerim hep 2gun one cekiyordu buna göre gecen ay 4gun gec geldi yani 8eylul ondan once 8agustos ondan once 10 temmuz gecen ay antibiyotik kullandim antibiyotik gec getiriyo adetimi benim

amin cnm. insallah.

yerinde olsam yine de biraz vucudumu dinlendirirdim. ama karar senin tabiki. ruhen kendini hazir istiyorsan sen bilirsin.
vallahi dedigim gibi bilemiyorum ne zaman olur yumurtlaman. belki de bu ay yumurtlamadin onu da bilemem. takip etmedigin icin yumurtlama gununu bilemem cnm. bu arada 40 den fazla surede adet olmazsan dr.a danis cnm. kurtajdan sonra en fazla 40 gun gecinve adet olunmali. yoksa sorun var demektir.

zaten baya zahmetli geçti ya içeride sıvı birikmiş bi kez daha çektiler, sonra yine birikmiş, tekrar sancı verdiler kanama olsun diye yani ilk kürtajdan itibaren 40 gün olmayabilirmiş de, bakalım artık ne olucak, tekrar bi hamilelik olmadan ruhen toparlanamam gibi geliyor, hazır hissediyorum yeterki sorunsuz olsun ya.

cnmm. benim bildigim antibiyotik geciktirmez adeti. agri kesici aldiysan o etkiler ama.

10 temmuz
8agustos
8eylul

dersek ortalama 31 gunde adet oliyrsun. benim hesap tahmini ama.

10-21. gunler arasi verimli zamanlarin. yani gun asiri calisma lazim.
muhtemelen 14-15-16-17. gunlerden biri de yumurtlaman cnm.

merhaba benim sat 21 eylül bu ayda olmazsa gerçi bu aydan pek umudum yok ama ekime inş isteyen herkese nasip etsinn..

Tsk ederim canım normal antibiyotik geciktiriyodu ama penesilin geciktirmez sandim :) hatta geçen ay kendimi hamile sandiydim :))

hm anldm cutecım ne bılım bende bu bebe tıme yı gorunce bı tuhaf oldum cok barız ortada adı oldugu neyse artk.
yaa oylemı dıyosun cutecım ozaman pazartesıye kadar beklemem gerekecek tamam canım cok zor olacak beklemek hemde cok zor anlamadım gıttı ben belkıde bu ay yumurtlamadım gıbımede gelıyo neyse hayrlısı hakkımızda artk dogrusu umıdım de yok ya neyse =(
saol cevabın ıcın canım...

Cutem bide bana el at :)
10 eylül
12 Ağustos
14 temmuz

pazartesi doktora gittim yumışlar daha küçük adet yeni bittiği için dedi 7.günümdü o gün...bugün 9. günüm ortalama yum yum ne zaman olur :)

cnm. 30 gunde adet oluyrsun.
10-20. gunler arasi verimli senin cin.
muhtemelen 22-23-24-25 eylulden biri yumyum gunun cnm.

cnm. 30 gunde adet oluyrsun.
10-20. gunler arasi verimli senin cin.
muhtemelen 22-23-24-25 eylulden biri yumyum gunun cnm.

cuteeeee hoş geldin :)))) biz ekim topiğine geçtik maalesef (( neyse gec olsun da temiz olsun inş :))) benim adetim bugün bitti ben laboguıck ovulasyon testi gecen aylardan birinde kullanmıştım fakat bir türlü cift çizgiyi denk getiremedim yaa tam koyulukta olmadı ilkine yakın koyulukta olmuşrtu sonrasında silinmişti bende tam koyulaşacak diye bekliyordum ( bu ay yine yapyım testim var evde ama ben yumurtladığım nasıl anlıcam ki banada yardımcı olur musun :)

Canjm ya bişi sorcan böyle yazmissinda 14 15 16 17 eylül sanirim bunlar ve gecti :)) bide adetim zaten 14unde bitti biyanlislik yok dimi bu hesapta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…