Isler cok yogun.. ozledim sohbetinizi.. bu aksam basliyorum mikmiklere.. ozlemisim yaww kocisi..oda hastalanmis.. ama olsun siposlar lazim..
Isler cok yogun.. ozledim sohbetinizi.. bu aksam basliyorum mikmiklere.. ozlemisim yaww kocisi..oda hastalanmis.. ama olsun siposlar lazim..
burda mikmikçi olup çıkcaz hee elayı görmeden önce böyle değildim benn
biz de seni özledik canım. işlerini bitir de geleşine de geçmiş olsun. mikmik iyi gelir ona merak etme. bir güzel terlesin ohhhh... ay ne ayıp :78:
Monbebe bizde seni ozledik iyi oldu yazdıgın
kızlar sohbetler super enerjınıze yetısemıyrm =)
ama banada bı akıl verın korundukdan sonra ılk defa adet tarıhım gecıktı normalde dun olmam gerekıyodu ara ara adet sancısı vuruyo sonra gıdıyo hıc bı agrı olmuyo kızlar akıl verın kan testı ıcınde artk yuzum kalmadı e dun test yaptm markası labaquık dı saatler sonra cızgı cıkmıstı sonra aksam bebe tıme dıye bı test le yaptm hıc bısey cıkmadı cok tedırgınım umıdım yok ama nıye adet olmuyorumkı baska turlu hıcmı anlıyamam kızlar
Bacilarim benim yaa iyiki varsiniz..
vallahi bu doktorlar dinle dinle dur..
aksama burda olun gelicem..
Kiz dilketin haklisin iyi gelir..
cute pozisyonuyla acilisi yapalim..
ne oldu bu sözlerrrr?? sen anca mikmik yapneyse Allahtan o var
valla beni bile etkilemeye başladı bu kız
kızlar bişey sorucam. benim o şeffaf yapış yapış olan akıntım hep adetimin 13. 14. günü geliyor. ama 33 günde bir adet oluyorum. otomatik hesaplayıcılara göre 20. gün yumurtluyorum. ben belirtilere göre mi hareket etmeliyim yoksa buna göre mi. mesela geçen ay 12. 14. ve 16. gün denedik olmadı.
kızlar sohbetler super enerjınıze yetısemıyrm =)
ama banada bı akıl verın korundukdan sonra ılk defa adet tarıhım gecıktı normalde dun olmam gerekıyodu ara ara adet sancısı vuruyo sonra gıdıyo hıc bı agrı olmuyo kızlar akıl verın kan testı ıcınde artk yuzum kalmadı e dun test yaptm markası labaquık dı saatler sonra cızgı cıkmıstı sonra aksam bebe tıme dıye bı test le yaptm hıc bısey cıkmadı cok tedırgınım umıdım yok ama nıye adet olmuyorumkı baska turlu hıcmı anlıyamam kızlar
Usenmeden bunlarimi topladın ovu testi yapıyorum ki meryem suresi yerinede âyetel kursi okuyorum olduda hee en önemlisi mikmikte yapıyorum tamam isim Allah'a kaldi iste
hepimizin işi Allahlık canım benim... ben seni üzmek için değil bunları yap diye söyledim. seni kırdıysam afedersin
Evet aksam kacta bulusuyoruz
Ben cekirdeğimi biramı alıp geliyim
Bagımlı oldum walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?