Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kızlar nasılsınız kac gundur gıremedm ıncır kürünü kullaanan var mı ya ? yapcamda nezamn baslasam bılemedm :)

Isler cok yogun.. ozledim sohbetinizi.. bu aksam basliyorum mikmiklere.. ozlemisim yaww kocisi.. oda hastalanmis.. ama olsun siposlar lazim..

biz de seni özledik canım. işlerini bitir de gel eşine de geçmiş olsun. mikmik iyi gelir ona merak etme. bir güzel terlesin ohhhh... ay ne ayıp :78:

biz de seni özledik canım. işlerini bitir de gel eşine de geçmiş olsun. mikmik iyi gelir ona merak etme. bir güzel terlesin ohhhh... ay ne ayıp :78:

Monbebe bizde seni ozledik iyi oldu yazdıgın

Bacilarim benim yaa iyiki varsiniz..
vallahi bu doktorlar dinle dinle dur..
aksama burda olun gelicem..

Kiz dilketin haklisin iyi gelir..
cute pozisyonuyla acilisi yapalim..

kızlar bişey sorucam. benim o şeffaf yapış yapış olan akıntım hep adetimin 13. 14. günü geliyor. ama 33 günde bir adet oluyorum. otomatik hesaplayıcılara göre 20. gün yumurtluyorum. ben belirtilere göre mi hareket etmeliyim yoksa buna göre mi. mesela geçen ay 12. 14. ve 16. gün denedik olmadı.

canım daha 1 gün olmuş ama istersen 2 gün falan daha bekle... hala gelmemişse terstini yaparsın

Isler cok yogun.. ozledim sohbetinizi.. bu aksam basliyorum mikmiklere.. ozlemisim yaww kocisi.. oda hastalanmis.. ama olsun siposlar lazim..

bebegm hemsom cnm bnm ozlettn ice aksambeklıyoruz gec kalma

Bacilarim benim yaa iyiki varsiniz..
vallahi bu doktorlar dinle dinle dur..
aksama burda olun gelicem..

Kiz dilketin haklisin iyi gelir..
cute pozisyonuyla acilisi yapalim..

ben akşamları giremiyorum canım internet alamadık henüz eve...
cutenin pozisyonunu ben de deneyeceğim inşallahhh !!! benimki de şaşırıyor ben ona pozisyon gösterince. nerden öğreniyorsun sen bunları diyor eğer bu bebiş biraz daha gelmezse adım kötüye çıkacak diye korkuyorum

bence ikisinde de çalışmalarını sürdür canım. işini şansa bırakma

bebetime a kimse guvenmiyr.
ben labquick kullandim be hemen sonuc aldim.

yumurtlamadan sonra genelde 12-14 gun gecince adet olunur.
bu sure dah genis tutularak 10-16 gun olarak da alinabilir. onun icin adet gecikmesi olup olmadigini yumurtlama gunune gore hesapla cnm. en az 10 gun gectiyse o zaman gecikme var diyebiliriz.

Usenmeden bunlarimi topladın ovu testi yapıyorum ki meryem suresi yerinede âyetel kursi okuyorum olduda hee en önemlisi mikmikte yapıyorum tamam isim Allah'a kaldi iste

hepimizin işi Allahlık canım benim... ben seni üzmek için değil bunları yap diye söyledim. seni kırdıysam afedersin

hepimizin işi Allahlık canım benim... ben seni üzmek için değil bunları yap diye söyledim. seni kırdıysam afedersin

Sana kirilabilirmiyim ben hic ask olsun :)) bide bende yumylari kacirmaktan korktumda ondan gondermedim saydirmaya adetliyken gitsin iste ayrica mikmik isine gelince bizde kabahat yok hepiniz dünden hevesliymissiniz bizle aciga çıktı bugun bos geccez mikmik yok teeee yarına( pozisyona gelince biz hepsini uyguladığımız icin yeni bir pozisyon denemeye gerek kalmiyo puhahhaha

sorununokudum ama yerini kaybeytim.
33 gunde adet oliyrsan adetinin birinci gununden itibaren 11-22. gunler arasi senin icin verimli. yani gun asiri calisma lazim.
muhtemelende adetinin birinci gununden itibaren say 16-17-18-19. gunlerden birinde yumurtlarsin.

ayrica 13-14. gunlerde yumurta aki gibi seffaf ve uzayan akintin varsa bu senin o gunden itibaren 3-4 gun icersinde yumirtlayacagini gosterir. kiiiii bu da 14-15-16-17. gunler filan olur. benim yaptigim hesaba da bakarsan yumurtlama gunune denk geldigiji gorursun cnm.

istersen de ovulasyon testiyle takip edebilirsin yumurtlamani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…