Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canimsinnnnnn.... Yemeye icmeye dikkat etmek gerk mi yaa ben çok düzensiz beslenirimde

senin düzenin olmasa bile o yedirtiyor zaten canım.. şuan senin depodan yiyor ama sonra zaten önce canının çektikleri daha sonrasında da gerekli besinleri yemen gerekli canım..

kızlar nasılsınız ben uzun bi süre giremedim cenazemiz vardı ne var ne yok hicran hamile galiba allah tamamına erdirsin canım hayırlı olsun çok sevindim:)

hg bacım BASIN sagolsun yakınmıydı ALLAH rahmet eylesinn evt hicran hamilee darısı isteyene inşş

kızlar kendimi iyi hissetmiyorum sabah ateşim vardı şimdi daha bi garibim üşüttüm galiba çok halsizim...

zeycanım merak ediyorum seni kırmızılar gelmedi senin galibaaa... bence hamiş olabilirmisinn kııssss.... test yapmadınmıı aayyy çookk mereklandımm bakkkk.......

Son düzenleme:
Kızlar bnm bataa son 10 gün kaldı gün geçtikçe çok heyecanlanıyorum. . Inşallah bnde hamişimdir. Dua edin neolur. Bi de bise sorcm sizlere bata kadar ağır is yapmamam gerekio dimi her ihtimale karsi

Kızlar bnm bataa son 10 gün kaldı gün geçtikçe çok heyecanlanıyorum. . Inşallah bnde hamişimdir. Dua edin neolur. Bi de bise sorcm sizlere bata kadar ağır is yapmamam gerekio dimi her ihtimale karsi

inşallah bebiş seninledir canım. ağır işler yapma tabiki. sana tutunsun bebiş.. heyecan yapmamak elde değil canım..

Kızlar nasılsınız? Benim çalışmalar başladı. Inşallah bir mucize olurda bu ay tutar allahım yaaa.... Inşallahhhh

inşallah bebiş seninledir canım. ağır işler yapma tabiki. sana tutunsun bebiş.. heyecan yapmamak elde değil canım..

Aynen bazen geceleri heyecandan uyuyamiorum :)) ev işi yapcam korkuyorum elim gitmio ya bişe varsa dye:) bi süpürge tutcam bide silcem napıyım

zeycanın batı ne zamandı canım geçmişmi ? senin ne zaman tatlım ?

zeycanın dündü batı bildiğim kadarıyla öyle demiştii... iyi değilim adet olcam falan dıodu gelen gıden yok falan demiştii... meraklandım bende nette yok sanırım bugun dınlenıyor...

zeycanın dündü batı bildiğim kadarıyla öyle demiştii... iyi değilim adet olcam falan dıodu gelen gıden yok falan demiştii... meraklandım bende nette yok sanırım bugun dınlenıyor...

zeycan da bugünde henüz bir şey gelmedi. üşüyorum kendimi halsiz hissediyorum dedi en son ve gitti. gelir herhalde birazdan.

kızlar bişey srucam size geçen ay ben 2 ekimde ve 28 ekimde adet oldum sanırım üzüntüden erken geldi zaten çalışma filan yapamamıştım doğru dürüst. bu ayda rastgele bişeyler yaptım 14 gün saydım adetimin üstüne ama bu akıntı durumları şaşırttı beni bana şu yumurtlama dönemi ve sonrası akıntı dönemini söylebilrimisiniz kafamı toparlıyamıyorum bildiklerimide unuttum rica etsem bildiklerinizi benimle paylaşırmısınız..... yoğunluğu çok tan aza doğru devam eden ama bitmeyen bi akıntım var hala......

bence sırf bata kadar değil korunmadığın sürece her zaman ağır iş yapma hayatım gereksiz ilaç alma hatta hiç alma ağrı kesici vs.... alkol tüketme sigara içme sebze ağırlıklı beslen bol bol balık ye....

aaaaa ben bu ay çok balık tüketmiştim acaba onun etkisi varmıdır bende?

SLMMMMMMMM BEN GELDIMMMMM....

HAMILEYIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMM şükürler oldun darisi basiniza ins ...degerim 126.4 daha cok yeniiii

Bebeğiimmmmmmmmmmm..... çok sevindim yaaa.....

icranımmmmm ayy kıyamam nihayet tatlım ya.... Ay Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...

bizlerede dua et emi icranım. bak sende sabiler grubundasın artık

haydi göbecikler atmaya... haydi halayaa.... :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

İnşallah bebiş sana tutunur canım...

ay aminn inşallahh canımm

açar açmaz icranımın hamile olduğunu öğrendim kaldım böle walla
onu diğer topikten tanıyorum. yaklaşık 1 yıldır tanıyorum onu. ki o benden daha ewel bekliyordu ona okadar sevindimki anlatamam.. Darısı bizlerin başına inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…