canimsinnnnnn.... Yemeye icmeye dikkat etmek gerk mi yaa ben çok düzensiz beslenirimde
kızlar nasılsınız ben uzun bi süre giremedim cenazemiz vardıne var ne yok hicran hamile galiba allah tamamına erdirsin canım hayırlı olsun çok sevindim:)
hg bacım BASIN sagolsun yakınmıydı ALLAH rahmet eylesinnevt hicran hamilee darısı isteyene inşş
SLMMMMMMMM BEN GELDIMMMMM....
HAMILEYIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMşükürler oldun darisi basiniza ins ...degerim 126.4 daha cok yeniiii
Ne güzel haber hayırlı olsun canım darısı bize ınşallah :)
kızlar kendimi iyi hissetmiyorum sabah ateşim vardı şimdi daha bi garibim üşüttüm galiba çok halsizim...
Kızlar bnm bataa son 10 gün kaldı gün geçtikçe çok heyecanlanıyorum. . Inşallah bnde hamişimdir. Dua edin neolur. Bi de bise sorcm sizlere bata kadar ağır is yapmamam gerekio dimi her ihtimale karsi
zeycanım merak ediyorum seni kırmızılar gelmedi senin galibaaa... bence hamiş olabilirmisinn kııssss....test yapmadınmıı aayyy çookk mereklandımm bakkkk.......
inşallah bebiş seninledir canım. ağır işler yapma tabiki. sana tutunsun bebiş.. heyecan yapmamak elde değil canım..
zeycanın batı ne zamandı canım geçmişmi ? senin ne zaman tatlım ?
zeycanın dündü batı bildiğim kadarıyla öyle demiştii... iyi değilim adet olcam falan dıodu gelen gıden yok falan demiştii... meraklandım bende nette yok sanırım bugun dınlenıyor...
zeycanın dündü batı bildiğim kadarıyla öyle demiştii... iyi değilim adet olcam falan dıodu gelen gıden yok falan demiştii... meraklandım bende nette yok sanırım bugun dınlenıyor...
hım anladım canım inş iyi haberler verir bize.sen nasılsın?
Kızlar nasılsınız? Benim çalışmalar başladı. Inşallah bir mucize olurda bu ay tutar allahım yaaa.... Inşallahhhh
Kızlar bnm bataa son 10 gün kaldı gün geçtikçe çok heyecanlanıyorum. . Inşallah bnde hamişimdir. Dua edin neolur. Bi de bise sorcm sizlere bata kadar ağır is yapmamam gerekio dimi her ihtimale karsi
SLMMMMMMMM BEN GELDIMMMMM....
HAMILEYIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMşükürler oldun darisi basiniza ins ...degerim 126.4 daha cok yeniiii
İnşallah bebiş sana tutunur canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?