Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gözlerine inanamiyorummmmm tebrikleeeeerrrr dilegimmmm bak gördün mu yedin bitirdin kendine beaa

ediyorum canım allah sizede nasip etsin inş. sizinde hamileyim haberleriniz alalım inş...
ALLAH razı olsun bacımmmmmm RABBİM kucagını doldursun inşşşş
bitanem çoooookkk mutluyum ya inanamıyorum hala ben anne olucam inşllah size hep dua edicem :119::119::119::118::118::118::124::124::124::124:

vlla bnde cok sevindimmm tek deilsin yawyummmmm

bacım keşke icmeseydin zamanı geremeyiz bol bol dua et RABBM cokk büyük affedicidir bidada yapmaa

gerçekten affeder mi ya.yani allah akıl fikir vermiş.yaptığım salaklığa bak.hiç olacak iş mi.böyle mi karşılar insan yavrusunu.nasıl pişman nasıl üzgünüm.bundan sonra hep dualarla kendimi affettirmeye çalışarak geçireceğim.inşallah unutacağım bu hatamı.

bebişimmmmmm takvimi nasil yapcaz

bebeğim acil çıkmam gerekiyodu, şimdi geldim eve. profil ayarlarım var ordan girip bebeğimin tahmini doğum tarihi yazan yeri doldur ama nokta falan koyma ay, gün, yıl arasına direkt '-' tire olacak. değişiklikleri kaydet tamam oluyo.

Kızlar nasılsınız? Benim çalışmalar başladı. Inşallah bir mucize olurda bu ay tutar allahım yaaa.... Inşallahhhh

inşallah cnm bu ay senden de musmutlu haberler bekliyorum ben.

Hamileyimmmmmmm kizlaaaarrrrr hamileyimmmm hala inanamiyorum kan testim pozitif cikti sizi teyze yapiyorummmmmmmmm :-d :-d :-d

ayyy çok sevindim gördün mü bak sana o kadar karamsar olma demiştik. gelsin bitane daha minişimizzzz

eder eder sen bol bol dua et olmuş bikere yıpratma kendini canım.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gözlerine inanamiyorummmmm tebrikleeeeerrrr dilegimmmm bak gördün mu yedin bitirdin kendine beaa

hicranımmmmmm bebeğim hep aklımdaydın hep yanımdaydın kaç günlerdir destek oldun bana seni çoooookkk sewiyorum kardeş getirdim bebişine bak hamileymiş hicran inanamıyorum yaaa hala senin sonuç ne oldu dr ne dedi sanada canımnazar değmesin bebişlerimize inşallah herkez iyiki waaaaaaarrrrrrrrr

RABBİM okdar büyktür ki sen hep dua et bacımmmm bida yapma bu hatayıı

bebeğim inşallah sağlıklı evlat hepimize nasip etsin değerim daha çok düşük ama doktorum korkma dediii

canıımmm neden korkasın hamilesin işte be canım... ayyyy kızarım bak... hadi şimdi sevinme zamanı

kapat canım arkdaşım o sayfayı olmuş bitmiş önüne bak... Allah affedicidir. sen dualarını et gerisi O'na kalmış biz bilemeyiz...

Degerin kac cikti canim yaaaaa benimde.minisim daha minnak mis degerim 126.4

aaaa çok güzel bi haber canım.....değerin ne çıktı doktor ne dedi hadi hayırlısı...

canlarım değerim daha 19.6 ama doktorum korkma kesin hamilesin dedi dua ediyorum bişey olmasın diye şuan perşembe tekrar gidicem çok yeni bi gebelik dedi daha hicranımm bi kaç gün wardır aramızda

bütün anne adaylarını tebrik ediyorum..allah benim gibi bekleyenlerede nasip etsin inşallah hayırlısıyla..bat 21 kasım çok az kaldı inş hasta olmammmmm

ne zaman test yapmalı sence?adet gününün geçmesini beklemek mi en doğrusu?

tam adamına sordun ha:)) normalde evet adet gecikmesi ama ben bugün test yaptım çok silik çizgi çıktı daha 6 gün var ama emin değilim işte o yüzden adet gecikmesini bekliycem canım.burda paylaştım testin resmini....

canlarım değerim daha 19.6 ama doktorum korkma kesin hamilesin dedi dua ediyorum bişey olmasın diye şuan perşembe tekrar gidicem çok yeni bi gebelik dedi daha hicranımm bi kaç gün wardır aramızda

ALLAH bebişlerinizi ANALI BABALI büysün inşşşşş

ewet bitanem iyiki warsınız canlarım sizinle geldim ben bu günlere heo yanımdaydınız destekçimdiniz çok saolun canlarımm benimmmm
bende seni cok seviyorum canim cok duygulandim minigime kardes geldi o kadar uzdun kendini hem bizi artik rahat ol rabbim güldürdü yüzünü canimsin

ewet bitanem meleklerimiz annelerinde sana diyodum ya meleğim belkide annesine sürpriz yapacaktır kendini belli etmiyodur dedim ya öyle yaptı ban sürpriz yaptı anne babasına geldi sonundaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…