bebeğimmmmm tebrik edderimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
ayyyy nasıl sevindimmmmmm hadi hayırlısııııııı
ALLAH razı olsun bacımmmmmm RABBİM kucagını doldursun inşşşşediyorum canım allah sizede nasip etsin inş. sizinde hamileyim haberleriniz alalım inş...
bitanem çoooookkk mutluyum ya inanamıyorum hala ben anne olucam inşllah size hep dua edicem:119::119::119::118::118::118::124::124::124::124:
bacım keşke icmeseydin zamanı geremeyiz bol bol dua et RABBM cokk büyük affedicidir bidada yapmaa
bebişimmmmmm takvimi nasil yapcaz
Kızlar nasılsınız? Benim çalışmalar başladı. Inşallah bir mucize olurda bu ay tutar allahım yaaa.... Inşallahhhh
Hamileyimmmmmmm kizlaaaarrrrr hamileyimmmm hala inanamiyorum kan testim pozitif cikti sizi teyze yapiyorummmmmmmmm :-d :-d :-d
Hamileyimmmmmmm kizlaaaarrrrr hamileyimmmm hala inanamiyorum kan testim pozitif cikti sizi teyze yapiyorummmmmmmmm :-d :-d :-d
gerçekten affeder mi ya.yani allah akıl fikir vermiş.yaptığım salaklığa bak.hiç olacak iş mi.böyle mi karşılar insan yavrusunu.nasıl pişman nasıl üzgünüm.bundan sonra hep dualarla kendimi affettirmeye çalışarak geçireceğim.inşallah unutacağım bu hatamı.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gözlerine inanamiyorummmmm tebrikleeeeerrrr dilegimmmm bak gördün mu yedin bitirdin kendine beaa
eder eder sen bol bol dua et olmuş bikere yıpratma kendini canım.
gerçekten affeder mi ya.yani allah akıl fikir vermiş.yaptığım salaklığa bak.hiç olacak iş mi.böyle mi karşılar insan yavrusunu.nasıl pişman nasıl üzgünüm.bundan sonra hep dualarla kendimi affettirmeye çalışarak geçireceğim.inşallah unutacağım bu hatamı.
:))) ay inş. gerçekten vardır adet gecikmesini dört gözle bekliyorum :)))
bebeğim inşallah sağlıklı evlat hepimize nasip etsin değerim daha çok düşük ama doktorum korkma dediii
Degerin kac cikti canim yaaaaa benimde.minisim daha minnak mis degerim 126.4
bebeğim acil çıkmam gerekiyodu, şimdi geldim eve. profil ayarlarım var ordan girip bebeğimin tahmini doğum tarihi yazan yeri doldur ama nokta falan koyma ay, gün, yıl arasına direkt '-' tire olacak. değişiklikleri kaydet tamam oluyo.
inşallah cnm bu ay senden de musmutlu haberler bekliyorum ben.
ayyy çok sevindim gördün mü bak sana o kadar karamsar olma demiştik. gelsin bitane daha minişimizzzz
aaaa çok güzel bi haber canım.....değerin ne çıktı doktor ne dedi hadi hayırlısı...
ne zaman test yapmalı sence?adet gününün geçmesini beklemek mi en doğrusu?
canlarım değerim daha 19.6 ama doktorum korkma kesin hamilesin dedi dua ediyorum bişey olmasın diye şuan perşembe tekrar gidicem çok yeni bi gebelik dedi daha hicranımm bi kaç gün wardır aramızda
ewet bitanem iyiki warsınız canlarım sizinle geldim ben bu günlere heo yanımdaydınız destekçimdiniz çok saolun canlarımm benimmmmcanıımmm neden korkasın hamilesin işte be canım... ayyyy kızarım bak... hadi şimdi sevinme zamanı
kapat canım arkdaşım o sayfayı olmuş bitmiş önüne bak... Allah affedicidir. sen dualarını et gerisi O'na kalmış biz bilemeyiz...
bende seni cok seviyorum canim cok duygulandimminigime kardes geldi o kadar uzdun kendini hem bizi artik rahat ol rabbim güldürdü yüzünü canimsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?