Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım doktor takibine mi başladın bende gitsem mi diyorum bu ay. çalıştığım için zor oluyor yaaa sanırım 2 güne bir gitmem gerekiyor bide vajinal muayeneden ödüm kopuyor kendimi cok kasıyorum.yumurtalara bakmak için karından mı bakıyor acaba yoksa vajinal mı canım???

ben de şuan aynı durumdayım. çizgim bir türlü koyulaşmıyor. gerçi daha azamanım var ama yumurtlama belirtilerim var. yumurtlamama gibi bir durumumuz olabilir mi acaba?

ben de şuan aynı durumdayım. çizgim bir türlü koyulaşmıyor. gerçi daha azamanım var ama yumurtlama belirtilerim var. yumurtlamama gibi bir durumumuz olabilir mi acaba?

canım bende bilmiyorum ki bu konuları.ama adet olmak demek yumurtanın atılması demek değil mi zaten yada ben mi yanlış biliyom kadının yumurtlamadığı olur mu hiç acaba ? kafam karıştı şimdi öyle oluyor muymuş benim çizgimde tam olarak koyulaşmamıştı

Canım ben yumurta takibi istedim yapmadı ama o gun vajinal baktı yumurtalara vajinal bakılıyor diye biliyorum ben....cutem çok teşekkürler bide beyaz şeffaf akıntı başlayınca mı kesilince mi başlıyor yum yum benim şu anda çok hafif şeffaf akıntım var ama çok azz pazartesi doktorum yumyumlara çok küçük dedi boyutunu söylemedi yum yum hızlı büyüyen bişey mi :):):):)

tabiki de kadının yumurtlamadığı oluyor yumurtlamasanda adet görüyosun ya da yumurtluyosun ama kaliteli olmuyor falan filan

adet olduğun günden itibaren senin yumyumların 14.günden itibaren oluşmaya başlıyor. 8 eylülde mi olmuştun sen de? öyleyse üzerine 14 gün ekle. 22-23-24-25 eylül oluyor canım. yani bu yeni ayının yumyumu bu günler. ayrıca adet yumurtanın atılmasının 14.günü olur. yumurtlar yumurtlamaz adet olunmuyor.

sağol canımmm ben o zaman bu ay doktora gideyim ya daha beklemenin bi anlamı yok bende vajinal isticem inş yapar

azönce kazayla sana yorum yapmışım canım onu sayma bu yeni yorumumu dikkate al. az önce cute demişti ya o ay yumurtlamamış olabilirsin diye onun için dedim ama ben de bir araştırma yapmadım açıkçası

dogru vallahi baksana.. pozisyondan bahsediyoz.. benimkide kesin der bu aksam..

kış geliyor kışşş... hiç sevmem

tamam canım
kışın da ayrı bi güzelliği var yaa, ama en çok ilkbaharı severim ben

o zaman ben çok büyütüyorum ne biliimm aslında okadar da önemli bişey deilmiş başka doktora sormuştuk ama benim doktoruma göre iltihap varken hamile kalmak çok zor olurmuş off yaaa :18:
iltihap olması iyi bişey değil tabiki, varsa tedavi için uğraşmalısın bence canım

Benim randevu işim kolay oldu bu sefer, çünkü tanıdık koydum araya. Ama daha önce hematolojiye giderken 1 ay sonrasına anca randevu veriyorlardı, eziyet gibiydi, bi tüp kan alıp taa 15-20 gün sonra tekrar çağırıyorlardı fln. İnşallah bu sefer de öyle olmaz, olursa da uzun soluklu olmaz heralde fakülte serüvenim, çünkü çok fazla izin alamam işten Benim düşüğün üzerinden 40 gün geçmiş olacak kan verdiğimde, bi etkisi olur mu acaba? bazı yerlerde okudum da 2 ay geçince genetik testleri yapıolarmış:26:

cnmm. benim bildigim antibiyotik geciktirmez adeti. agri kesici aldiysan o etkiler ama.

10 temmuz
8agustos
8eylul

dersek ortalama 31 gunde adet oliyrsun. benim hesap tahmini ama.

10-21. gunler arasi verimli zamanlarin. yani gun asiri calisma lazim.
muhtemelen 14-15-16-17. gunlerden biri de yumurtlaman cnm.

Bi alttaki yorumda da eyluk demis ondan aklima takıldı

canım ben öyle bir yazı göremedim. adetinin 14.gününden itibaren yumurtlama günün demiş. 10. ve 21. günler de en verimli günler demiş. yani çalışmalar o zaman olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…