Cutem bide bana el at :)
10 eylül
12 Ağustos
14 temmuz
pazartesi doktora gittim yumışlar daha küçük adet yeni bittiği için dedi 7.günümdü o gün...bugün 9. günüm ortalama yum yum ne zaman olur :)
seni çok iyi anlıyorum canım ama beklemek zorundayız... inşallah olumlu sonuç alırsın canım benim
cuteeeee hoş geldin :)))) biz ekim topiğine geçtik maalesef(( neyse gec olsun da temiz olsun inş :))) benim adetim bugün bitti ben laboguıck ovulasyon testi gecen aylardan birinde kullanmıştım fakat bir türlü cift çizgiyi denk getiremedim yaa tam koyulukta olmadı ilkine yakın koyulukta olmuşrtu sonrasında silinmişti bende tam koyulaşacak diye bekliyordum ( bu ay yine yapyım testim var evde ama ben yumurtladığım nasıl anlıcam ki banada yardımcı olur musun :)
Canjm ya bişi sorcan böyle yazmissinda 14 15 16 17 eylül sanirim bunlar ve gecti :)) bide adetim zaten 14unde bitti biyanlislik yok dimi bu hesapta
ben de şuan aynı durumdayım. çizgim bir türlü koyulaşmıyor. gerçi daha azamanım var ama yumurtlama belirtilerim var. yumurtlamama gibi bir durumumuz olabilir mi acaba?
canım bende bilmiyorum ki bu konuları.ama adet olmak demek yumurtanın atılması demek değil mi zaten yada ben mi yanlış biliyom kadının yumurtlamadığı olur mu hiç acaba ? kafam karıştı şimdi öyle oluyor muymuş benim çizgimde tam olarak koyulaşmamıştı
canım bende bilmiyorum ki bu konuları.ama adet olmak demek yumurtanın atılması demek değil mi zaten yada ben mi yanlış biliyom kadının yumurtlamadığı olur mu hiç acaba ? kafam karıştı şimdi öyle oluyor muymuş benim çizgimde tam olarak koyulaşmamıştı
Canım ben yumurta takibi istedim yapmadı ama o gun vajinal baktı yumurtalara vajinal bakılıyor diye biliyorum ben....cutem çok teşekkürler bide beyaz şeffaf akıntı başlayınca mı kesilince mi başlıyor yum yum benim şu anda çok hafif şeffaf akıntım var ama çok azz pazartesi doktorum yumyumlara çok küçük dedi boyutunu söylemedi yum yum hızlı büyüyen bişey mi :):):):)
tabiki de kadının yumurtlamadığı oluyor yumurtlamasanda adet görüyosun ya da yumurtluyosun ama kaliteli olmuyor falan filan
canım adetinin 14 15 16 17.günlerinden bahsediyor sanırım
ben akşamları giremiyorum canım internet alamadık henüz eve...
cutenin pozisyonunu ben de deneyeceğim inşallahhh !!! benimki de şaşırıyor ben ona pozisyon gösterince. nerden öğreniyorsun sen bunları diyoreğer bu bebiş biraz daha gelmezse adım kötüye çıkacak diye korkuyorum
dogru vallahi baksana.. pozisyondan bahsediyoz.. benimkide kesin der bu aksam..
kışın da ayrı bi güzelliği var yaa, ama en çok ilkbaharı severim benkış geliyor kışşş... hiç sevmem
tamam canım
iltihap olması iyi bişey değil tabiki, varsa tedavi için uğraşmalısın bence canımo zaman ben çok büyütüyorum ne biliimm aslında okadar da önemli bişey deilmiş başka doktora sormuştuk ama benim doktoruma göre iltihap varken hamile kalmak çok zor olurmuş off yaaa :18:
Benim randevu işim kolay oldu bu sefer, çünkü tanıdık koydum araya. Ama daha önce hematolojiye giderken 1 ay sonrasına anca randevu veriyorlardı, eziyet gibiydi, bi tüp kan alıp taa 15-20 gün sonra tekrar çağırıyorlardı fln. İnşallah bu sefer de öyle olmaz, olursa da uzun soluklu olmaz heralde fakülte serüvenim, çünkü çok fazla izin alamam iştensaol canım benım bnm kürtaj olmadı kendılıgınden dusmustu. valla bılmıorum canım bı bılsem yıne ben kromozom testı ıcın randevuyu 29 nısanda gıttım taaa 16 temmuza randevu vermıslerdı. canım genetık bolumune gıdıyorsun ılk once orda sana kan tupu verıyorlar onunla bırlıkte kan bolumu odalarına gıdıyorsun. orda kanını alıp yıne kanı genetık merkezıne getırıyorsun.
Konu başlığının ucu biraz acik olmus canım yaa ehuehu
tabiki de kadının yumurtlamadığı oluyor yumurtlamasanda adet görüyosun ya da yumurtluyosun ama kaliteli olmuyor falan filan
işte korktuğum cevap!!!
Bi alttaki yorumda da eyluk demis ondan aklima takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?