yoo normal 3.5 liralık test markasınında resmini çekip paylaşmıştım :)
hadi bakalım hayırlsıı olsun benim 24 kasım :)
canım benden de protein s ve protein c değerlerimi istedi doktor ben kan pıhtılaşmasına da bakılmasını istiyorum dediğimde senden neden istediler...
zeycanımmmmm inşallah hamilesin bende hamile olduğunu düşünüyorummmmm
canım benden de protein s ve protein c değerlerimi istedi doktor ben kan pıhtılaşmasına da bakılmasını istiyorum dediğimde senden neden istediler...
Kuzum o zmn sen adetten hemen sonra hamis kaldın ki testte cikio.. ne güzel yaaa daha batınada varmı Ikinci testide yapsaydin kesin emin olmak icin
heee tmm canım benım cok saol :) :) :)
blimiyorumki canım galiba bu ay rastgele deneme yaptık zaten demekki öyle oldu. 1 tane test vardı canım kızlarla hergün test yapmaya karar vermiştik ama ben gün aşırı yapıcam ya çarşamba bidaha yaparım bide cuma zaten hepsinde aynı sonucu alırsam sonrada kan testi inş. :))
canım cuma günle 6 gün oluyo cumaya kadar olmazsam tabi cuma gidip kan vercem sence bekle istersen bi kaç gün sonra yaptır inşallah hadi hayırlısı bakalım...
amin canım inş. ya batı bekleycem canım sonra hüsran olmasın test pozitif çıksa bile.....
Takvimim cikti miiii
pişşşşşşşşşşttt pspkooo bacımm sen korunmayı bitrdikten sonra hemen hamiş kalırsın bilginee bacımmrahim spermi daha hızlı cekiyooo
canım valla benden bırsuru test yapıldı normal kan degerlerı troıd hormos testlerı kromozom estlerı falan faktör testlerı ne ıstendı canım hersey normalmıs bı proteın s degerı yüksek cıkmıs normalinden. sen ne zaman yaptırcan canım o testlerı. ben ocakta dusuk yaptım canım dusgun sebebını öğrenmek ıcın ıstedı doktor canım
Takvimim cikti miiii
valla cnm ben 4 tane test yapmıştım ilk ikisi silikti, ertesi gün daha koyulaşmıştı. gerçi elimdeki testleri bitireyim diye yapmıştım hepsini. ayy ne güzel ya topikteki hamişlerin sayısı giderek artıyo. çok mutlu oluyorum. umarım daha da bereketli olur topiğimiz de hepimiz hamiş oluruz çok beklemeden.
Takvimim cikti miiii
Takvimim cikti miiii
neyi anlamadın ki bacımm korunmayı bırakınca hemn hamiş kalırsın diyomm kürtajtan sonra spermi ceker rahim diyommanlamadım canım neden ki... ya bir korunma evresini bitirsek hayırlısı ile yapcaz bişeyler ama
canım ben torch aktivitesi protein s protein s bunları istedi 8 tüp kan verdim torch değerleri çıktı bişey çıkmadı çok şükür protein değerleri de 28 inde çıkıcak..
kürtajdan sonra çok uğraşıyormuş insanlar diye okudum kız bende... ayyy inşallah yaaa....neyi anlamadın ki bacımm korunmayı bırakınca hemn hamiş kalırsın diyomm kürtajtan sonra spermi ceker rahim diyomm
anlamadım canım neden ki... ya bir korunma evresini bitirsek hayırlısı ile yapcaz bişeyler ama
canım ben torch aktivitesi protein s protein s bunları istedi 8 tüp kan verdim torch değerleri çıktı bişey çıkmadı çok şükür protein değerleri de 28 inde çıkıcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?