Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın tatlışlarım...bugün nasılsınız bakalım....
Gunaydin canimm. İyiyiz sukur. Seni aramiza bekliyoruuuuz heycanlaa
Ewet bebegim hamileyim duymadin mi kiiiiiiizzzz bebegim bana surpriz yapti cok korkmustum ama bebim geldiiii :-D
Ayyy bn kacirmisim bunu en son idrarda negatf gordugunu hatrliyorum
Sen ne kadarliktin dr a gittiginde hayatim benimkide daha kucuk

Kan degerin hangi gun kacc cikmisti ordan hsaplamaya calisalim gorunurmu gorunmez mi

ewet 2li test zamanı o zaman hadi bakalım sağlıkla kucağına aldırsın allah inşallah....amiiiinnn...
İnsallan bi dahaki yaza da bebislerimizi konusurz sabahin korunde uyanip )
kuzummm sen be biliyorsan bende onu biliyorum ama ogrencez ben hala su hafta gun olayini cozemedimya

Kiz neyini cozemedin satin ustune sayiyosun iste haftalari

Gunaydin canimm. İyiyiz sukur. Seni aramiza bekliyoruuuuz heycanlaa

Ayyy bn kacirmisim bunu en son idrarda negatf gordugunu hatrliyorum

Kan degerin hangi gun kacc cikmisti ordan hsaplamaya calisalim gorunurmu gorunmez mi

zeycanimmm canim nbr :124::124:

iyim kızlar çok fazla ağrılarım var dün eve bi gittim uzandığım yerde uyumuşum dokuzdan sora bide üşüme geldi sıcak su torbasıyla ısındım...bu arada daha kırmızılar gelmedi bence kimyasalın etkisi_??

günaydın kızlarrr

Sana da günaydınnnnnn

Allah neşeni bozmasın bebeğim :)

Kızlar dün yazdıklarınızın çoğunu okudum ama nedense cevap yazmak gelmedi içimden. Pek keyfim yoktu. Mutlulukları, olmayacak denen anda gelen bebişleri duyunca çok mutlu oluyorum elbette ama olumsuz durumlar beni daha fazla etkiliyor. Diğer topiklerde dolaşırken bi bakıyorum dipsiz bir kuyunun içindeyim. Çıkmak için en ufak ümidim yok. O nedenle beni üzen topiklere girmemeye karar verdim.

Bu gün çok güzel bir rüya gördüm ama neye yoracağımı bilemedim. Hamileymişim. Memlekete gitmişiz eşimle. Arkadaşlarımızın olduğu yere doğru gidiyoruz arabayla. Araba biraz dolaşıyor ama sonunda varıyoruz. Sanırım birinin düğünü var. O arada ben doktor kontrolüne gidiyorum. Ayaklarımın altına bakıp, kendini fazla yormuşsun , bebeğini ihmal etmişsin diyor. Nasıl anladınız ayaklarımdan diyorum. Altları kızarmış belli ki aykata çok durmuşsun diyor. Başka gariplikler daha vardı ma hatırlamıyorum.

BAT pazar günü 15 gündür falan iyice saldım kendimi. Kahveyi çok içiyorum. Folik asiti unuttuğum oluyor. Abur cubur yiyorum falan filan. Acaba yapmamalıyım da o mu malum oldu :18::18::18::18:

Bncede kimyasalin etkisi kimyasaldan sonraki ay hamile kalan cooook kisi gibi sende hamilesin cunkuuu

geçmiş olsun... totem yapıomusun?
evet canım totemdeyim hala cumaya kadar bakalım kısmet...
hamiş olanlar Allah gönlünüzdekini versin Sağsalim görün bebeklerinizi inşallah...
zeycanım ben sende de bişeyler olduğunu düşünüyorum hadi hayırlısı

tatlım günaydın sen nasılsın...ben de hasta olduğumu düşünüyorum bakalım hayırlısı..__

Canim ben cok umitsizdim hele ki bu ay ama surpriz yapti melegim geldi hi bi belirimde yoktu bende folik asiti unutuyprum ama artik dikkat edicem umidini yitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…