- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Gunaydin canimm. İyiyiz sukur. Seni aramiza bekliyoruuuuz heycanlaagünaydın tatlışlarım...bugün nasılsınız bakalım....
Ayyy bn kacirmisim bunu en son idrarda negatf gordugunu hatrliyorumEwet bebegim hamileyim duymadin mi kiiiiiiizzzz bebegim bana surpriz yapti cok korkmustum ama bebim geldiiii :-D
Sen ne kadarliktin dr a gittiginde hayatim benimkide daha kucuk
zeycanimmm canim nbr :124::124:
aminnn canimmm senide bekliyoruz aramizaa :124:
İnsallan bi dahaki yaza da bebislerimizi konusurz sabahin korunde uyanipewet 2li test zamanı o zaman hadi bakalım sağlıkla kucağına aldırsın allah inşallah....amiiiinnn...
kuzummm sen be biliyorsan bende onu biliyorum ama ogrencezben hala su hafta gun olayini cozemedimya
aminnn canimmm senide bekliyoruz aramizaa :124:
ayyy ins bende duyarim bekledigime deger....karindan duydun dimi ben vajinal baktırmak istemiyorum da
Gunaydin canimm. İyiyiz sukur. Seni aramiza bekliyoruuuuz heycanlaa
Ayyy bn kacirmisim bunu en son idrarda negatf gordugunu hatrliyorum
Kan degerin hangi gun kacc cikmisti ordan hsaplamaya calisalim gorunurmu gorunmez mi
zeycanimmm canim nbr :124::124:
günaydın kızlarrr
kuzummm sen be biliyorsan bende onu biliyorum ama ogrencezben hala su hafta gun olayini cozemedimya
iyim kızlar çok fazla ağrılarım var dün eve bi gittim uzandığım yerde uyumuşum dokuzdan sora bide üşüme geldi sıcak su torbasıyla ısındım...bu arada daha kırmızılar gelmedi bence kimyasalın etkisi_??
İnsallan bi dahaki yaza da bebislerimizi konusurz sabahin korunde uyanip)
evet canım totemdeyim hala cumaya kadar bakalım kısmet...geçmiş olsun... totem yapıomusun?
hamiş olanlar Allah gönlünüzdekini versin Sağsalim görün bebeklerinizi inşallah...
zeycanım ben sende de bişeyler olduğunu düşünüyorum hadi hayırlısı
allahtan telimde takvim var o hesapliyo haftayi gunu
basladim canim gunde yarim folbiol kullan dedi.dr ama ben folidoce gecicem
allahtan telimde takvim var o hesapliyo haftayi gunu
Ooo seneye bu satte bebislerle ugrasmaktan gelemeyiz ki
Sana da günaydınnnnnn
Allah neşeni bozmasın bebeğim :)
Kızlar dün yazdıklarınızın çoğunu okudum ama nedense cevap yazmak gelmedi içimden. Pek keyfim yoktu. Mutlulukları, olmayacak denen anda gelen bebişleri duyunca çok mutlu oluyorum elbette ama olumsuz durumlar beni daha fazla etkiliyor. Diğer topiklerde dolaşırken bi bakıyorum dipsiz bir kuyunun içindeyim. Çıkmak için en ufak ümidim yok. O nedenle beni üzen topiklere girmemeye karar verdim.
Bu gün çok güzel bir rüya gördüm ama neye yoracağımı bilemedim. Hamileymişim. Memlekete gitmişiz eşimle. Arkadaşlarımızın olduğu yere doğru gidiyoruz arabayla. Araba biraz dolaşıyor ama sonunda varıyoruz. Sanırım birinin düğünü var. O arada ben doktor kontrolüne gidiyorum. Ayaklarımın altına bakıp, kendini fazla yormuşsun , bebeğini ihmal etmişsin diyor. Nasıl anladınız ayaklarımdan diyorum. Altları kızarmış belli ki aykata çok durmuşsun diyor. Başka gariplikler daha vardı ma hatırlamıyorum.
BAT pazar günü 15 gündür falan iyice saldım kendimi. Kahveyi çok içiyorum. Folik asiti unuttuğum oluyor. Abur cubur yiyorum falan filan. Acaba yapmamalıyım da o mu malum oldu :18::18::18::18:
evet canım totemdeyim hala cumaya kadar bakalım kısmet...
..__
biz öyle diyelim ama inss bebisin etkileridir:124:
Hicraaannn ben persembe guni gidicem ya dr a kese gorulmez dimi daha kizlar bilen war mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?