kuzum bende battan 3gun önce ruya gördüm hamileymisim ve 3uzum olacagini öğreniyorum...birde ayni gün güzel bi atin dogum yaptigini gördüm..
Bncede kimyasalin etkisikimyasaldan sonraki ay hamile kalan cooook kisi gibi sende hamilesin cunkuuu
Dun ogrendim hayatim ya haealara ucuyorum hala kocis beni yemeklere falan goturuyo ustume bir titriyo insallah Rabbim herkezlere nasip ederKıssssss ne zaman öğrendinnn? Ben kaçırmışımmmmAllah'ım tamamına erdirsin inşallah.
canım benim ne güldüm sana Rabbim dilediyse hayırlısı bakalım....
biz öyle diyelim ama inss bebisin etkileridir:124:
birbirimizi birakmayiz canim herkes hamis kalacak bu topikte... Ben hamile kaldım ya herkes kalir yani :124:allahtan telimde takvim var o hesapliyo haftayi gunu
Ooo seneye bu satte bebislerle ugrasmaktan gelemeyiz ki
Aa yok oyle birakmak :)) ilk firsatlarda girip anlatcaz halimizibiz o zaman da merak etcek soracak bsey bulur geliriz hic suphem yokk
kuzum bende battan 3gun önce ruya gördüm hamileymisim ve 3uzum olacagini öğreniyorum...birde ayni gün güzel bi atin dogum yaptigini gördüm..
Canim ben cok umitsizdim hele ki bu ay ama surpriz yapti melegim geldi hi bi belirimde yoktu bende folik asiti unutuyprum ama artik dikkat edicem umidini yitirme
Kesinlikle canlarim annemde kaldim aksam okuluda ektim bgun gitmiyorum gezmeye gidicez biraz we bsey soracam mik mik yapmaya korkuyorum ben bisey okur mu ki :-(birbirimizi birakmayiz canim herkes hamis kalacak bu topikte... Ben hamile kaldım ya herkes kalir yani :124:
parmağında yüzükler kolunda bilezikler oy sana dolanayim oy oy eminem nedir bu güzellikler nedir bu guzellikler
bende 5 gün önce güzel bi kızımın olduğunu üzerini değiştiğini gördüm sarı kıyafeti çıkarım bembe giydiriyordum of ya hastalıklarımdan kurtulup hemen hamile kalacağıma yormuştum bende...hayırlısı olsun bakalım..
kızlar folik asit bizim en birinci görevimiz biliyorsunuz güne üç defa ben onnu bebeğimin sabah kahvaltısı öğle yemeği akşam yemeği olarak düşünüyorum yani bebeğinizi aç bırakırmısınız öyle düşünün ve folik mutlaka için.. ayrıca bol ceviz ve meyve bunlarda çok önemli günde 2 bardak süt yoğurt peynir asla atlanmaması gerekiyor.. sigaradan sigaralı ortamdan sitrestende uzak olmak lazım... bu arada hiç bir yere uzanmıyoruz her işi kocişler yapıyor yemeğe de anne ve ya kayınvalideye gidiyoruz hangisi yakınsa
Kesinlikle canlarim annemde kaldim aksam okuluda ektim bgun gitmiyorum gezmeye gidicez biraz we bsey soracam mik mik yapmaya korkuyorum ben bisey okur mu ki :-(
kızlar folik asit bizim en birinci görevimiz biliyorsunuz güne üç defa ben onnu bebeğimin sabah kahvaltısı öğle yemeği akşam yemeği olarak düşünüyorum yani bebeğinizi aç bırakırmısınız öyle düşünün ve folik mutlaka için.. ayrıca bol ceviz ve meyve bunlarda çok önemli günde 2 bardak süt yoğurt peynir asla atlanmaması gerekiyor.. sigaradan sigaralı ortamdan sitrestende uzak olmak lazım... bu arada hiç bir yere uzanmıyoruz her işi kocişler yapıyor yemeğe de anne ve ya kayınvalideye gidiyoruz hangisi yakınsa
bende 5 gün önce güzel bi kızımın olduğunu üzerini değiştiğini gördüm sarı kıyafeti çıkarım bembe giydiriyordum of ya hastalıklarımdan kurtulup hemen hamile kalacağıma yormuştum bende...hayırlısı olsun bakalım..
Yaaaa bnm gibi ikiside yakin degilse napiyoruzzz)
Bebeim sen hep hamissin diye icime doguyo :-D
banada yarim folik asit dedi dr :44::26:
3 ay yok şekerim sıkın dişinizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?