Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kesinlikle canlarim annemde kaldim aksam okuluda ektim bgun gitmiyorum gezmeye gidicez biraz we bsey soracam mik mik yapmaya korkuyorum ben bisey okur mu ki :-(

Canim dr gittiginde sana soyler zaten riskli bi durum varsa.yapmayin diye. Ben ilk kontrole kadar bekledim dr bi uyari yapmadi ve abartmamak sartyl devam ettim normal. Bi problemim de yok yani )
Sonucta bi risk yoksa hamileligi hastalik gibi gorup de kendimizi de esimizi de kisitlamaya gerek yok )

banada yarim folik asit dedi dr :44::26:

Birde benim bakacak kimsem yok anne kv uzak esimin is saatleri uzun butun isler bende yani

Bebegim gel bana anneeeemmmm bana herkez temizligin t sini duymicaz senden diyolar yapmicakmisim hic bsey onlar yapacaklarmis yapsinlan gorumceler diyolar ben oturacam orayi temizleyin burayi temizleyin digcem gorumcelere ohhhh :-D

biraz hasta gibiyim iyi olucam umarım...

Bence hamişsin

aminnn canimmm senide bekliyoruz aramizaa :124:

Beni de bekleyin. Beni de

kuzum bende battan 3gun önce ruya gördüm hamileymisim ve 3uzum olacagini öğreniyorum...birde ayni gün güzel bi atin dogum yaptigini gördüm..

Ay inşallah. Bu ay ovulasyon ertesi bir kez beraber olduk sadece olursa çok şaşırırım.

Dun ogrendim hayatim ya haealara ucuyorum hala kocis beni yemeklere falan goturuyo ustume bir titriyo insallah Rabbim herkezlere nasip eder

Ahahaha. Keyfini çıkar bebğim

Ay ay ay! Bak şimdi telaş yaptım. Hicrancım sen kesin hamişssin, Zeycancım sen de şüpheli hamşisin. Görülen rüyalara bakılırsa, ben de beklenen hamiş mi oluyorum.

ohhh sekerimmm yaa super.... Fazla gorumce varsa banada gonder bari

zeycan seninle batımız aynıydı ben bu sabah regl oldum, sen hala olmadıgına göre hamiş olabilirsin, hem gecen ay da kimyasalın vardı..

şu testi yapsan da sevinsek ben ikimiz de hamiş haberi veririz diye ummuştum hep ama

banada yarim folik asit dedi dr :44::26:

Birde benim bakacak kimsem yok anne kv uzak esimin is saatleri uzun butun isler bende yani
yarım olanı hiç duymadım ben hamilelikte folik asit önemli çok ... kimsen yoksa yorma kendini uzanma yüksek yerlere ani hareketler yapma benim ilk bebek düşük olduğu için biliyorum acısı çok kötü oluyor... rabbim hepimizinkini korusun inşallahhh...amiiiiinn...

Bebegim gel bana anneeeemmmm bana herkez temizligin t sini duymicaz senden diyolar yapmicakmisim hic bsey onlar yapacaklarmis yapsinlan gorumceler diyolar ben oturacam orayi temizleyin burayi temizleyin digcem gorumcelere ohhhh :-D

bebegim sen hamile misin !!!! hayırlı olsun canım benim nasıl oldu ya..sen batımı bekliyodun hiç haberim olmadı :))

kıyamam canım benim üzülme hahkımızdan ne hayırlısıysa Rabbim onu versin şuan ben gebişim diemiyorum hayal kırıklığından korkuyorum test yapmak hiç istemeiyorum cumaya kadar kahrımı çekiceksiniz artıkın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…