Kesinlikle canlarim annemde kaldim aksam okuluda ektim bgun gitmiyorum gezmeye gidicez biraz we bsey soracam mik mik yapmaya korkuyorum ben bisey okur mu ki :-(
banada yarim folik asit dedi dr :44::26:
Birde benim bakacak kimsem yok anne kv uzak esimin is saatleri uzun butun isler bende yani
aaa markasından dolayımı acaba hangisini kullanıosun folibol mu folicplus mı
biraz hasta gibiyim iyi olucam umarım...
aminnn canimmm senide bekliyoruz aramizaa :124:
kuzum bende battan 3gun önce ruya gördüm hamileymisim ve 3uzum olacagini öğreniyorum...birde ayni gün güzel bi atin dogum yaptigini gördüm..
Dun ogrendim hayatim ya haealara ucuyorum hala kocis beni yemeklere falan goturuyo ustume bir titriyo insallah Rabbim herkezlere nasip eder
bende 5 gün önce güzel bi kızımın olduğunu üzerini değiştiğini gördüm sarı kıyafeti çıkarım bembe giydiriyordum of ya hastalıklarımdan kurtulup hemen hamile kalacağıma yormuştum bende...hayırlısı olsun bakalım..
ohhh sekerimmm yaa super.... Fazla gorumce varsa banada gonder baribanada yarim folik asit dedi dr :44::26:
Birde benim bakacak kimsem yok anne kv uzak esimin is saatleri uzun butun isler bende yani
Bebegim gel bana anneeeemmmm bana herkez temizligin t sini duymicaz senden diyolar yapmicakmisim hic bsey onlar yapacaklarmis yapsinlan gorumceler diyolar ben oturacam orayi temizleyin burayi temizleyin digcem gorumcelere ohhhh :-D
ilk3 ay bebek tutunsun diye yasak dikkat edin...
yarım olanı hiç duymadım ben hamilelikte folik asit önemli çok ... kimsen yoksa yorma kendini uzanma yüksek yerlere ani hareketler yapma benim ilk bebek düşük olduğu için biliyorum acısı çok kötü oluyor... rabbim hepimizinkini korusun inşallahhh...amiiiiinn...banada yarim folik asit dedi dr :44::26:
Bebegim gel bana anneeeemmmm bana herkez temizligin t sini duymicaz senden diyolar yapmicakmisim hic bsey onlar yapacaklarmis yapsinlan gorumceler diyolar ben oturacam orayi temizleyin burayi temizleyin digcem gorumcelere ohhhh :-D
zeycan seninle batımız aynıydı ben bu sabah regl oldum, sen hala olmadıgına göre hamiş olabilirsin, hem gecen ay da kimyasalın vardı..
şu testi yapsan da sevinsek ben ikimiz de hamiş haberi veririz diye ummuştum hep ama
Canim asiri agri kanama keseyle alakali bi risk yoksa boyle bi yasak yok. Abartmadan ozel hayatiniza devam edebilirsinizdr una sor gittignde
bebegim sen hamile misin !!!!hayırlı olsun canım benim nasıl oldu ya..sen batımı bekliyodun hiç haberim olmadı :))
Kizlar bem yeni üye oldum pek bilmiyorum nasıl nerede soru soracağımı buradan yazabilir miyim derdimi
abartmadan devam edebilirsiniz yalnız diyosun yaa :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?