Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Tekrar geldiiiimmmm

Hoşgeldinnnn

Ben de aralıkta sıkı calıçmayı düşünüyorum. İki günde bir mık mık Hep beraber çalışalım

Gecen hafta daha erken olurdu zaten yumurtlama icin canim. Bn mesela bir bucuk ay sonra kalmisim ki benim kirk gun lekelenmem oldu ve iki kurtaj gecrdim sayilir.. İcini ferah tut. Gerisi Allahin bilecegi is. Odaklanma bebek fikrine.kafayi takmayinca oluyo )

şuan herkes bir şeyler yazışıyor ama benım aklım regl'de acaba olucak mıyım diyorum.bat 21 kasım ama belirti yok.allahım hayırlı zaman ise sen uygun görüyosan güldürüver yüzümü.. acaba test yapsam mı silik dahi çıkmazsa ümidi keserim en azından ? karnımda bir boşluk oluştu yanaklarım yanıyor..

ben batını bekle derim ve erken yapma sonra varmı yokmu telaşına giriyor insan belirtilerede fazla kulak asma:)onlarda yanıltıcı olabiliyor.tabi bariz yoksa....çünkü en ufak değişimleri bebeğe yorabiliyoruz.bu iki günü kafanı dağıt evde değişiklik yapılacaksa yap ufak tefek tabi yada çık alışveriş yapbaşka şeylere odaklan yoksa günler yıl gibi geçiyor:)

canım ,benim 3 gün geçti ben aha yapmadım neden biliyomusun geçen ay da böle 2 gün geçti test yaptırdım kanda gebelik görüldü ama ertesi gün kaybettim işte bu yüzden beklemeyi tercih diyorum hayal kırıklığı yaşamamak için...yine tercih senin ama tavsiyem en az 4 gün geçmiş olması ben cuma kana gidcem olmazsam...

kuzum çok dogru.sabrediyorum haklısın kesınlıkle sabretcem sabretmeliyim derin nefesss 1 2 3,,,

haklısın tamamen paranoya oluyorum belkide beklicem.ama kafamı dagıtamıyorum odaklandı beynım :)

arkadaşlar bir seneye yakın bebek bekleyen varmı olmayan.bunlardan kimler ovu ile deniyor ve ne zamandır.ben 7-8 aydır uğraşıyorum.şimdi birazda ovu ile denemeye karar verdim.böylede olmasa tahlile gideceğim ki inşallah olur.layolsun diye bir arkadaş tavsiye etti.saolsun.inşallah ismini doğru yazmışımdır.bukonuda sizler ne düşünüyorsunuz...

inş hamilesindir cuma günü güzel haberler al..

canım bir adet olsam normal döngüme döndüğümü bilsem kafama takmammmm olacak o biliyorummmm
Hoşgeldinnnn

Ben de aralıkta sıkı calıçmayı düşünüyorum. İki günde bir mık mık Hep beraber çalışalım

ben iki günde bir çalışma taraftarıyım bebeğim benim öyle tutmuştu

haklısın tamamen paranoya oluyorum belkide beklicem.ama kafamı dagıtamıyorum odaklandı beynım :)

anlıyorum hepimiz aynı yollardan geçiyoruz kolay değil.hakkında hayırlısı olsun.ama bende 7 gün geç adet oldum.belirtilere aldırış etmesemde ne kadar böyle desemde en ufak bişeyi içimdende olsa acaba hamilemiyim diye geçiriyordum:))gülsemmiii ağlasammı:)

adetın bıtsın 2 gün daha ilişkiye girme sonra 7 gün full devam.. çocuk yapmak istiyosan ovulasyon dönemi şart zaten

canım ben hiç ovü testi kullanmadım adet bitiminden 3 gün sonra gün aşırı devam ettim..taki bat a5 gün kalaya kadar gün aşırı devam dı ateş ölçme hiç yapmadım...

canım ben hiç ovü testi kullanmadım adet bitiminden 3 gün sonra gün aşırı devam ettim..taki bat a5 gün kalaya kadar gün aşırı devam dı ateş ölçme hiç yapmadım...

ben yumurtladıgım dakıkayı bıle anlıyorum kasıklarıma cız diye batıyo bi sancı 5 dakıka içinde wcye gidiyorum ve gözlerımle görüyorum elastık sıvıyı..

tamam bende böyle denemeye çalışıyorum yani yumurtlama dönemime göre ama tutmuyor sanki yani bişeylere daha kesin gördüğümüzde yapmak daha iyi gibi geliyor.yani bende 2 günde bir olmasada sık yapıyorum.bazen günler şaşabiliyor ne biliyim demekki kaçırdığım günler oluyorki bebeğim olmuyoooorbukez öyle denicem bakalım hayırlısı kırmızılar bitsinde

Bende senin gibiyim canım ne ovu ne ateş ölçme, adet bitti çalışmalara başladık, ta ki ara kanamaya kadar .

Ara kanamayı saymazsak benim adet 4 gün geçti. Test yapmıyorum, dün akşam eşimde " ara kanamanın üzerinden 4 hafta geçince yani 3 Aralıkta test yap" dedi.

Sabredebilirsem bekleyeceğim o güne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…