Tekrar geldiiiimmmm
ya bende içerde bişeyler gözüküyordu pıhtı sanırım bu ilacı içiyorum evet kasılmaları hissediyorum ama parça falan gelmedi hatta kanamam da durdu canım bilemedim yaaaaa
lilimmmmm gelen aya birlikte çalışalım yaa
Hoşgeldinnnn
Ben de aralıkta sıkı calıçmayı düşünüyorum. İki günde birmık mık Hep beraber çalışalım
canım benim midem rahatsız soğan kürünü çok istedim ama içemedim...(((((( cuma günü yine kontrolüm var yani kanamam lekelenme hatta bazen o bile gelmiyor koyu kahve çamur gibi.. ve ağrım çok şükür hiç yok nerdeyse arada ilaçtan dolayı kasılma ve bacaklarımda yoğun kasılma hissediyorum ama onun haricinde bir şikayetim kalmadı hatta bu cuma eğer izin verirse ben çalışmalara bile başlayabilirim arada yumurtlama gibi şeffaf akıntı geliyor ve yumurtalıklarımda ağrı oluyor belkide yumurtluyorum bilemedim geçtiğimiz hafta yumurtlalıkta gözüken bir gelişme yoktu ama bilemedim bir sorun çıkacak diye çok korkuyorum ben...
şuan herkes bir şeyler yazışıyor ama benım aklım regl'de acaba olucak mıyım diyorum.bat 21 kasım ama belirti yok.allahım hayırlı zaman ise sen uygun görüyosan güldürüver yüzümü.. acaba test yapsam mı silik dahi çıkmazsa ümidi keserim en azından ? karnımda bir boşluk oluştu yanaklarım yanıyor..
şuan herkes bir şeyler yazışıyor ama benım aklım regl'de acaba olucak mıyım diyorum.bat 21 kasım ama belirti yok.allahım hayırlı zaman ise sen uygun görüyosan güldürüver yüzümü.. acaba test yapsam mı silik dahi çıkmazsa ümidi keserim en azından ? karnımda bir boşluk oluştu yanaklarım yanıyor..
canım ,benim 3 gün geçti ben aha yapmadım neden biliyomusun geçen ay da böle 2 gün geçti test yaptırdım kanda gebelik görüldü ama ertesi gün kaybettim işte bu yüzden beklemeyi tercih diyorum hayal kırıklığı yaşamamak için...yine tercih senin ama tavsiyem en az 4 gün geçmiş olması ben cuma kana gidcem olmazsam...
ben batını bekle derim ve erken yapma sonra varmı yokmu telaşına giriyor insan belirtilerede fazla kulak asma:)onlarda yanıltıcı olabiliyor.tabi bariz yoksa....çünkü en ufak değişimleri bebeğe yorabiliyoruz.bu iki günü kafanı dağıt evde değişiklik yapılacaksa yap ufak tefek tabi yada çık alışveriş yapbaşka şeylere odaklan yoksa günler yıl gibi geçiyor:)
canım ,benim 3 gün geçti ben aha yapmadım neden biliyomusun geçen ay da böle 2 gün geçti test yaptırdım kanda gebelik görüldü ama ertesi gün kaybettim işte bu yüzden beklemeyi tercih diyorum hayal kırıklığı yaşamamak için...yine tercih senin ama tavsiyem en az 4 gün geçmiş olması ben cuma kana gidcem olmazsam...
Canim bn kurtajdan sonra siviyi atamadim pihti oldu die bana ikinci operasyon ve oda yetmeynce uc dort kez vajinal ilac aldim dedgn gibi kasilma ve kanama icin. Dedgn gibi agrim cok oldu ama kanama olmadi. Sonra sogan kuru denedim basladigimin ikinci gunu gelmeye basladi sabah aksam ictim. Ve bes gun geldi sonra bitti ben sogana iki gun daha devam ettim. Bsey gelmemeye baslaynca biraktim.
Hoşgeldinnnn
Ben de aralıkta sıkı calıçmayı düşünüyorum. İki günde birmık mık Hep beraber çalışalım
Gecen hafta daha erken olurdu zaten yumurtlama icin canim. Bn mesela bir bucuk ay sonra kalmisim ki benim kirk gun lekelenmem oldu ve iki kurtaj gecrdim sayilir.. İcini ferah tut. Gerisi Allahin bilecegi is. Odaklanma bebek fikrine.kafayi takmayinca oluyo)
haklısın tamamen paranoya oluyorum belkide beklicem.ama kafamı dagıtamıyorum odaklandı beynım :)
arkadaşlar bir seneye yakın bebek bekleyen varmı olmayan.bunlardan kimler ovu ile deniyor ve ne zamandır.ben 7-8 aydır uğraşıyorum.şimdi birazda ovu ile denemeye karar verdim.böylede olmasa tahlile gideceğim ki inşallah olur.layolsun diye bir arkadaş tavsiye etti.saolsun.inşallah ismini doğru yazmışımdır.bukonuda sizler ne düşünüyorsunuz...
arkadaşlar bir seneye yakın bebek bekleyen varmı olmayan.bunlardan kimler ovu ile deniyor ve ne zamandır.ben 7-8 aydır uğraşıyorum.şimdi birazda ovu ile denemeye karar verdim.böylede olmasa tahlile gideceğim ki inşallah olur.layolsun diye bir arkadaş tavsiye etti.saolsun.inşallah ismini doğru yazmışımdır.bukonuda sizler ne düşünüyorsunuz...
kızlar rüyamı gördünüz mü yorum yapın...
canım ben hiç ovü testi kullanmadım adet bitiminden 3 gün sonra gün aşırı devam ettim..taki bat a5 gün kalaya kadar gün aşırı devam dı ateş ölçme hiç yapmadım...
Görmedim tatlım. Hemen bakıp yorumluyorum
canım ben hiç ovü testi kullanmadım adet bitiminden 3 gün sonra gün aşırı devam ettim..taki bat a5 gün kalaya kadar gün aşırı devam dı ateş ölçme hiç yapmadım...
ben yumurtladıgım dakıkayı bıle anlıyorum kasıklarıma cız diye batıyo bi sancı 5 dakıka içinde wcye gidiyorum ve gözlerımle görüyorum elastık sıvıyı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?