Aminnn canimmm ins Allahim duysun sesimizi
Dilketin iyi canim faceden görüşüyoruz biz sqdeve bieaz uzak kalmak istiyor gayt iyi ama
Anlaştık seni sahalara bekliyoruz bebegim bide bu arada kimler hamile yaa 1112 baska kim anlamadkm zeycan test yaptimkki
Ins canım ins memnhn kaldiysan ne mutlu cok sevjndim ins vesile okurum bebisinin olmasina
Aminnn ben geçmişi okudum ama görmedim yaa tebrik ederim 1112 ins sağlıkla alirsin minigini kucağına Allahim nekaar heyecanli
sunu ye bunu ye yat bi is yapma falan diyo birde annem benim diye seviyo beni sabah gobusume sarildi kafasini koydu dinliyo
iyimmiş canim iyi olunda caniniz ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelin ama çok ozletmeyin
canim hangi agri kesiciydi inan hatırlamıyorum ya... Esin gelsin canim illa biri gelecekse
hg datlummmmmm iyiyiz sende iyisin inssSelammmmm kizlarr.
Arada bi kafami uzatayim beni unutmayiiinnn.
Iyi gordumm sizleri.yeni annisler, yeni tedaviler, yeni umutlarr yuvarlanip gidiyor topikcanlar.
sunu ye bunu ye yat bi is yapma falan diyo birde annem benim diye seviyo beni sabah gobusume sarildi kafasini koydu dinliyo
kas gevselticide ic canim kedinin ins kolay geçer hangi gun
aminnn herkese nasip etsin...
Evet bebgim olck inaniyrum allahin izniyle olcakk hepjmizin doguma pes pese gitcez gelcez dogumdan yazcaz yasadiklarimizi dis cikartcakları zmn yazcaz
Tabiiiii burdaki mutlu haberleri aldikca mutlu olcaz umutllu olcaz cnm
kas gevselticide ic canim kedinin ins kolay geçer hangi gun
ecz al canim verir....gidecegin gunun aksami ic sabah ic birde yeter
Iyiki gitmissin artij daha az kaldı topeagim olacak inan banainşallah canım gitmesem bılemezdım bırsey yok gayet ıyıyım nedn olmuyo dıyordum kislerim avrmıs öğrendim bakalım önümüzdeki ayda neler olucak
Nefesalim sen nerelerdesin bakiniyorim göremiyorum seni ne durumdasinSelammmmm kizlarr.
Arada bi kafami uzatayim beni unutmayiiinnn.
Iyi gordumm sizleri.yeni annisler, yeni tedaviler, yeni umutlarr yuvarlanip gidiyor topikcanlar.
iyimmiş canim iyi olunda caniniz ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelin ama çok ozletmeyin
hg datlummmmmm iyiyiz sende iyisin inss
ayyy ins canim çok sevinirim
ewettt canımmm benımmmm sırası gelen hamiş kalıyor demek bıze daha var canım sıramız gelınce bızde hamiş olcazz :)))
allah kolaylık versin calis calis bebis icin birikim yaphg datlummmmmm iyiyiz sende iyisin inss
Calisiyorun hicranim napimm:)) ekmek parasi:))
Masallahh sende iyisin, takvimmm cok yakismis sana.
Bende yapcam bi gunn
ecz al canim verir....gidecegin gunun aksami ic sabah ic birde yeter
Iyiki gitmissin artij daha az kaldı topeagim olacak inan bana
Nefesalim sen nerelerdesin bakiniyorim göremiyorum seni ne durumdasin
:) anlaştık canım bigun bi bakmissin süpriz yapmisiz:))
birakmam canimmm benim burdayim ben hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?