Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canım gitmesem bılemezdım bırsey yok gayet ıyıyım nedn olmuyo dıyordum kislerim avrmıs öğrendim bakalım önümüzdeki ayda neler olucak

Selammmmm kizlarr.
Arada bi kafami uzatayim beni unutmayiiinnn.
Iyi gordumm sizleri.yeni annisler, yeni tedaviler, yeni umutlarr yuvarlanip gidiyor topikcanlar.

canim hangi agri kesiciydi inan hatırlamıyorum ya... Esin gelsin canim illa biri gelecekse

ondada panik atak var cnm bayılır die korkuyorum bayılmasıda oluyor onunyanlız gitsem birşey olmaz umarım novalgin de içsem birşey olcnı sanmıyrum

sunu ye bunu ye yat bi is yapma falan diyo birde annem benim diye seviyo beni sabah gobusume sarildi kafasini koydu dinliyo

ayy canım benim allah mutlluğunuzu daim etsin işallah bizede o mutluluktan nasip ettsinn aminnnn

Evet bebgim olck inaniyrum allahin izniyle olcakk hepjmizin doguma pes pese gitcez gelcez dogumdan yazcaz yasadiklarimizi dis cikartcakları zmn yazcaz

Tabiiiii burdaki mutlu haberleri aldikca mutlu olcaz umutllu olcaz cnm

ewettt canımmm benımmmm sırası gelen hamiş kalıyor demek bıze daha var canım sıramız gelınce bızde hamiş olcazz :)))

inşallah canım gitmesem bılemezdım bırsey yok gayet ıyıyım nedn olmuyo dıyordum kislerim avrmıs öğrendim bakalım önümüzdeki ayda neler olucak
Iyiki gitmissin artij daha az kaldı topeagim olacak inan bana
Selammmmm kizlarr.
Arada bi kafami uzatayim beni unutmayiiinnn.
Iyi gordumm sizleri.yeni annisler, yeni tedaviler, yeni umutlarr yuvarlanip gidiyor topikcanlar.
Nefesalim sen nerelerdesin bakiniyorim göremiyorum seni ne durumdasin
iyimmiş canim iyi olunda caniniz ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelin ama çok ozletmeyin

:) anlaştık canım bigun bi bakmissin süpriz yapmisiz:))

allah kolaylık versin calis calis bebis icin birikim yap sonra rahat edersin...hehee

Teşekkür ederim canim telden giriyorum takvimimi göremiyorum insss sende ennnn kisa zamanda bu takvimden yaparsın kuşum

Iyiki gitmissin artij daha az kaldı topeagim olacak inan bana

Nefesalim sen nerelerdesin bakiniyorim göremiyorum seni ne durumdasin

:) anlaştık canım bigun bi bakmissin süpriz yapmisiz:))

olcak toprağım olcakk beraberrr doğurcaz allahın izniyleeeeeeee güzel toprağım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…