benim esimde kullandı canım o dediğinden ben sevmedim kokusu kötüydü sürmem ben onu saçıma
canlar doktor yönlendiriyor zaten takmayın rahat çeker inşallah
eğer istanbuldaysanız tek kelime ile radyomar...
soracağınız soru varsa cevaplarım ben çekileli 4 ay oluyor
hakkınızda hayırlısıkızlar inşallah temiz çıkar sonuçlarınız merak etmeyin çok acısa daa sonra unutuluyor zaten.........
hicranım organik saç boyaları var siyah yap geçç !!!!!!! bir daha da elleme!!!!!!!
poh götürsün boşverrrrrrrrrrrr!!! benimde yığılı ütüm var ama geldim buraya sana bakmaya ......
dr hangi gun dediyse o gun gidicen canim oncesinde sana ağrı kesici vs birşey verdi mi dr???
Ben iki gun onceden kas gevseltici ve agri kesici kullanmaya başladım...sonra ordada bi hap verdiler...neyse ..temiz olmaya dikkat et canim çünkü kuku tamamen gorunuyo once sana spekulum takiyo dr icine hortum gibi bisey sokuyo fazla göremedim ben sonra o horumdan ilaç veriyo basicli bi şekilde 5sn yogun adet sancisi gibi ağrı oluyor ve işlem bitiyor topam hepsi 5dk sürdü benim sadece spekulum takarken kasma kendini yoksa canın acır...daha önce ben asilama olurken de takmisti dr o zaman çok sikmistim kendimi hem canım acıdı hem leklenmem.oldu
tatlım gitmeden önce ağrı kesici ve kas gevşetici içmeden gitme hatta bugün içseydin keşke iyi olurdu!!!!!
tatlım gidip röntgenin altına yatacaksın yatmadan önce ağrı kesici verirleer ama banamısın demiyor o ann o ilaç !!!!!1
ondan sonra bir aletle vajinanı açacaklar içine bir alet koyup sıvı yollayacklar o sıvı yumurtalıklaına kadar gidecek inşallah tabiii!!!!!!! o an kapalı yada açık olduğunu sana söylerler zaten
benim esimde kullandı canım o dediğinden ben sevmedim kokusu kötüydü sürmem ben onu saçıma
biraz tediginim vidyosunu izledim gerildim sanki doktor tabı yonlendırır de sizelrin fikirlerini almayıda seviyorum
evet canım doğumda ne acı cekcez ama unutcaz allahın izniyle atlatırım da annnemden uzakta zor olcak gıbı gelıyor.
anladım bitanemmm çok güzel yazmıssın allah razı olsun canım dikkat edicem kasmamaya benım refleksler çok değişik tikliyim birraz da umarım kasmam ve acımaz birsey daha sorcam canım annem izmirde ben denizlideyim sence anneme haber vermelimiyim
anladım kurabıyem tşklerr hangi ağrı kesci daha etkili olur bende sacede novalgin var
ıyıym bebegm cok ozlettın kndnı bu ara hc grmyosun bı sorun yok dmı cnm bnde napayım asılama oldum beklıyorum:) süper zateb bende dikmiyorum doktorun dedigi gibi kitleyip yatıyorum yarim saat öyle iste bakalim hersey güzel olacak
Hh canımcım nasılsın
Ilayda iyi bebeke ara verdiler üzülmemek elde olmuyor yaf ama hergecen gun yeni umut
Bunu hep beraber yapmamiz lazim ben tek basima yetersizim
Bebisim napion nasılsın gorusemiyoruz
Topragim gittin dimi arif beye nasıldı memnun kaldinmi
ayıptır sölemesi lağım gibi kokuyor biri değil mi? vallahi dün sakallarını boyadı nasıl dayandı biliyorum ama sigarayı bırak ben tıkanıyorum desem yokkkk sinir şeyyy!!!!!!1
sende organik boya al ozanan canım gebeliğin ilerlemedennn sür saçına
canım bende nette okuduklarımdan korka korka gittim uykularım kacti günlerce dedim ki kendine hiç bisey canımı evlat yokluğu kadar acitamaz cektircem bu hsg yi hemde anestezisiz dr gerek yoook dedi yoook dedim ben cektircem tmm dedi yanimda eltimi götürdüm ayilip bayilirim diye esimde vardi devlette cektirince yalniz girdim odaya esim eltim kapida merakla beklediler ben gülerek çıktım ha ha agri sizi öyle olmadı kanamada olmadi...2saat falan hafif adet agrisi gibi karnım ağrıdı o katar
ıyıym bebegm cok ozlettın kndnı bu ara hc grmyosun bı sorun yok dmı cnm bnde napayım asılama oldum beklıyorum
lagam mııııı
evet çok kötü kokuyor boog :120:
zarar görmez mi hiç canım yanar alimallah bi hafta falan bekleseydi
biraz tediginim vidyosunu izledim gerildim sanki doktor tabı yonlendırır de sizelrin fikirlerini almayıda seviyorum
evet canım doğumda ne acı cekcez ama unutcaz allahın izniyle atlatırım da annnemden uzakta zor olcak gıbı gelıyor.
anladım bitanemmm çok güzel yazmıssın allah razı olsun canım dikkat edicem kasmamaya benım refleksler çok değişik tikliyim birraz da umarım kasmam ve acımaz birsey daha sorcam canım annem izmirde ben denizlideyim sence anneme haber vermelimiyim
flmı cekılmden 3 gun once doktorun verdgı agrı kesıcıye baslamalısın ve rahm lmı cektrmden 1 saat oncede yne agrı kesıcı almalısın ama doktorun verdgı agrı kesıcı olsuklerr hangi ağrı kesci daha etkili olur bende sacede novalgin var
Aminnn canimmm ins Allahim duysun sesimiziaminnnnnnnnnnnnnnnnnn bacım darısı sana anne az ders calıştr diye peşinde gezsinbiz öyleyiz kac gündür
Dilketin iyi canim faceden görüşüyoruz biz sqdeve bieaz uzak kalmak istiyor gayt iyi amaDilketinde yine kayboldu ortaliktan yaa topik anasi msa84te bi göründü kayboldu ya
Anlaştık seni sahalara bekliyoruz bebegim bide bu arada kimler hamile yaa 1112 baska kim anlamadkm zeycan test yaptimkkililiiiimmm sakın umutsuz olma bebeğimmmm benim poliplerim vardı biliyorsun bunu... rahim ağzındakiler spermin ilerlemesi konusunda sıkıntı olur gebe kalınmaz dediler ama bak ben gebe kalmıştım... sıkma canını soğan kürünü bende içemiyorum keşke içebilsem
bebeğin nasıl sen nasılsın canımmmm
zeycan hamileeeeeeeeeeeeeeee... zeycannnnn hamileeeeeeeeeeeeee... zeeycannnn hamileeeeeeeeee... zeycannnnn hamileeeeeee
gamzeeeeeeeeee yasak kalksın seninle şenlendirelim bu topiğiiiii mmmmikkkkkkkkkk mikkkkkkkkk diye diye... millet aşka gelsin
hicranımmmmmmmmmmmm... dinlen bebeğimmm uzat bacaklarını dinlen...
Ins canım ins memnhn kaldiysan ne mutlu cok sevjndim ins vesile okurum bebisinin olmasinagittim memnun kaldım canım allah razı olsun kislerim varmış onlardan kurtulunca inşallah olcak canım 2 gün sonra odak tıp merkezinin karsısında rahım fılmı cektırcem bakalım allah neler göstercek korkuyorum aslında
Aminnn ben geçmişi okudum ama görmedim yaa tebrik ederim 1112 ins sağlıkla alirsin minigini kucağına Allahim nekaar heyecanli1112 nin kaçıncı denemesiydi kızlar bi de tedavi gördümü merak ettim çok heyecanlıydı geçen gün ama hamileymişhamişler artıyo Allah bizede nasip etsin inşallah..
tatlım onu hicran biliyor sana söylesin ben kullanmadım hicrandan ööğrenmiştim öyle yazdım sana bana hiç bir şey vermedi doktor röntgen öncesi de sonrsı da sadece çekilmeden 15 dk evvel ağrı kesici verdi hemşşire okadar
canım bende nette okuduklarımdan korka korka gittim uykularım kacti günlerce dedim ki kendine hiç bisey canımı evlat yokluğu kadar acitamaz cektircem bu hsg yi hemde anestezisiz dr gerek yoook dedi yoook dedim ben cektircem tmm dedi yanimda eltimi götürdüm ayilip bayilirim diye esimde vardi devlette cektirince yalniz girdim odaya esim eltim kapida merakla beklediler ben gülerek çıktım ha ha agri sizi öyle olmadı kanamada olmadi...2saat falan hafif adet agrisi gibi karnım ağrıdı o katar
ahhh sizi cakallaaarrr demek faceden gorusuosunuzzz hiiihh
bebegm doktorun agrı kesıcı yazmadımı
canim hangi agri kesiciydi inan hatırlamıyorum ya... Esin gelsin canim illa biri gelecekse
zarar görmez mi hiç canım yanar alimallah bi hafta falan bekleseydi
Bakıyorum çıkıyorum buun daldim muhabbte :)) yok canim das gibiyimıyıym bebegm cok ozlettın kndnı bu ara hc grmyosun bı sorun yok dmı cnm bnde napayım asılama oldum beklıyorum
lagam mııııı
ahhh sizi cakallaaarrr demek faceden gorusuosunuzzz hiiihhslm söyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?