Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

haftaya pazartesi yada salı regl durumuna göre doktora gidecğim!! inşallah buda salağın biri çıkmaz artık bıktım doktor değiştirmekten inan ki !!

canlar doktor yönlendiriyor zaten takmayın rahat çeker inşallah

eğer istanbuldaysanız tek kelime ile radyomar...

soracağınız soru varsa cevaplarım ben çekileli 4 ay oluyor

biraz tediginim vidyosunu izledim gerildim sanki doktor tabı yonlendırır de sizelrin fikirlerini almayıda seviyorum

evet canım doğumda ne acı cekcez ama unutcaz allahın izniyle atlatırım da annnemden uzakta zor olcak gıbı gelıyor.

anladım bitanemmm çok güzel yazmıssın allah razı olsun canım dikkat edicem kasmamaya benım refleksler çok değişik tikliyim birraz da umarım kasmam ve acımaz birsey daha sorcam canım annem izmirde ben denizlideyim sence anneme haber vermelimiyim

anladım kurabıyem tşklerr hangi ağrı kesci daha etkili olur bende sacede novalgin var

benim esimde kullandı canım o dediğinden ben sevmedim kokusu kötüydü sürmem ben onu saçıma

ayıptır sölemesi lağım gibi kokuyor biri değil mi? vallahi dün sakallarını boyadı nasıl dayandı biliyorum ama sigarayı bırak ben tıkanıyorum desem yokkkk sinir şeyyy!!!!!!1
sende organik boya al ozanan canım gebeliğin ilerlemedennn sür saçına

tatlım onu hicran biliyor sana söylesin ben kullanmadım hicrandan ööğrenmiştim öyle yazdım sana bana hiç bir şey vermedi doktor röntgen öncesi de sonrsı da sadece çekilmeden 15 dk evvel ağrı kesici verdi hemşşire okadar

ıyıym bebegm cok ozlettın kndnı bu ara hc grmyosun bı sorun yok dmı cnm bnde napayım asılama oldum beklıyorum

lagam mııııı

kızlar ocağa yemek koydum yemeği hazırlamam lazım kocişim gelir birazdan ütümü de yapar gelirim rahat rahat sohbet ederiz sonraa rose kaçaaaarrrrrr öpüldünüz hoşçakalın şimdilikk

canım bende nette okuduklarımdan korka korka gittim uykularım kacti günlerce dedim ki kendine hiç bisey canımı evlat yokluğu kadar acitamaz cektircem bu hsg yi hemde anestezisiz dr gerek yoook dedi yoook dedim ben cektircem tmm dedi yanimda eltimi götürdüm ayilip bayilirim diye esimde vardi devlette cektirince yalniz girdim odaya esim eltim kapida merakla beklediler ben gülerek çıktım ha ha agri sizi öyle olmadı kanamada olmadi...2saat falan hafif adet agrisi gibi karnım ağrıdı o katar

Kızlar benim komşu dün boyadı saçını beğenmedi bügün yine boyacağim diyor evde saçları zarar görmez mi sizce

bebegm doktorun agrı kesıcı yazmadımı

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn bacım darısı sana anne az ders calıştr diye peşinde gezsin biz öyleyiz kac gündür
Aminnn canimmm ins Allahim duysun sesimizi
Dilketinde yine kayboldu ortaliktan yaa topik anasi msa84te bi göründü kayboldu ya
Dilketin iyi canim faceden görüşüyoruz biz sqdeve bieaz uzak kalmak istiyor gayt iyi ama
Anlaştık seni sahalara bekliyoruz bebegim bide bu arada kimler hamile yaa 1112 baska kim anlamadkm zeycan test yaptimkki
Ins canım ins memnhn kaldiysan ne mutlu cok sevjndim ins vesile okurum bebisinin olmasina
1112 nin kaçıncı denemesiydi kızlar bi de tedavi gördümü merak ettim çok heyecanlıydı geçen gün ama hamileymiş hamişler artıyo Allah bizede nasip etsin inşallah..
Aminnn ben geçmişi okudum ama görmedim yaa tebrik ederim 1112 ins sağlıkla alirsin minigini kucağına Allahim nekaar heyecanli

anladım bebeğim banada vermedi ilaç işte inşallah herşey temiz çıkar çektiğim acılara değer kaç ay oldu sen çektırelı

anladım canım şimdi uzak olunca annem telaş yapar ona belli etmeden yaptırayım diyorum bende allahın izniyle olmaz canım bide hangi ağrı kesiciyi kullandın bende novalgin var olur muu

zarar görmez mi hiç canım yanar alimallah bi hafta falan bekleseydi

hımmm söylüyümde yapmasın bari eee cnm eşin nasıl davranıyor şimdi şunu yapma bunu yapma diyormu hiç nasıl bi duygu hamiş olmak :44::44:

ıyıym bebegm cok ozlettın kndnı bu ara hc grmyosun bı sorun yok dmı cnm bnde napayım asılama oldum beklıyorum

lagam mııııı
Bakıyorum çıkıyorum buun daldim muhabbte :)) yok canim das gibiyim ins bekledigin habrri bu ay alırsın Allahim nasip etsin cumlemize mikmik de mikmik mikmiksiz olmaz minik; ))
ahhh sizi cakallaaarrr demek faceden gorusuosunuzzz hiiihh slm söyle canım

Aynen kuzu mesela benim bakmadigimda o bakiyo haber veriyo senin miniki o haber verdi bana simdi 1112ui benbhaber vercem ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…