Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Iyiki gitmissin artij daha az kaldı topeagim olacak inan bana

Nefesalim sen nerelerdesin bakiniyorim göremiyorum seni ne durumdasin

:) anlaştık canım bigun bi bakmissin süpriz yapmisiz:))

Gamsemm bebem bende pek ugramiyorum .adet donemi yikilma, sonra toparlanma, sonra umutlanma, sonra tekrar yikilma felan kisir donguye devam.di.simdi Iyiyim cok sukur.bu ay salmistim kafam daha iyi boyle.
Oldugu kadar olmadigi kader modundayim:))
Senide iyi gordumm, ins.daha iyi olucazzz

birakmam canimmm benim burdayim ben hep burda kimse olmayinca temmuz annelerine bakıyorum ordada kimseyi tanımıyorum bizim bebisler kucuk olunca sonradan katildik topige yabanci hissediyorum kendimi orda

hepimiz hamıle kalalım hep bu topikte kalalımmmmmmmmm inşallahhhhhhh

ELAAAAM
GAMSE
DILKETIN
NEFESAL
LİLİTİY
HAVVA
ILAYDA
ZEYCAN
AZAP CICEGI
MSA84
MZLM
INVIOCE.................................... HOOOOOOP
DENZASKER
ISMIHN SULTAN
MLTMNUR
EZO
ESRARENGIZ
MONBEBE
PISIKOMM HAMİŞ KALICAZ...........(AMIIIIIN)

Son düzenleme:
allah kolaylık versin calis calis bebis icin birikim yap sonra rahat edersin...hehee

Teşekkür ederim canim telden giriyorum takvimimi göremiyorum insss sende ennnn kisa zamanda bu takvimden yaparsın kuşum

Bende telden giriyom gozukuyo kizz.
Inaallah canim:)) yapcam ama cok kararliyim

olcak toprağım olcakk beraberrr doğurcaz allahın izniyleeeeeeee güzel toprağım benim
Ins canim inss hersey dahafa iyi olacak

Bendede durumlar sendeki gibi ilk umut sonra yıkım sonra toparlanma ve yeni umut ama bizede gulecek sans :)) buraya yumyjmdan sonra takilmayacaksin sonra hayallerin artiyo ve cakiliyorsun :)) evet doğru söylüyorsun hersey olacagi yere varir bnde o moddayim

Elaaaaaammmm bu ne guzel bir listee.bakmasi bilem guzelll Allam yaaa.
Insallahhh olacakkk gercegidee

aminnnnnnnnnnnnn :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: anne olcaz bizzz

Elaaaaaammmm bu ne guzel bir listee.bakmasi bilem guzelll Allam yaaa.
Insallahhh olacakkk gercegidee

elaaaammmm supersin sen yas bayıldım
bnde bayıldım kıslar inş inş bebklerımz olcak
siz beni iyice gözden çıkardınız... küstüm ben size.. ((((
ayyyyyyyy kusummmm hemn eklıyorummmmmmm
Cok guzel olmus bebemm... inşallah aminnnn:))

Kurban hey kurban heyyyy :)) yuppyyyy Psipsiko var mesela monbebe var esrarengiz var ekle kiz bunlarida mikmikte mikmik mikmik yoksa gelmez minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…