Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

:92: yakışır eee onuda onlar düşünsün 3 çocuk demek yetmez biraz ortam hazırlasinlar yılbaşında kırmızı forma göndersinler makarnayla olmuyo bebişler

hehe demi ama

oyyyyyyyyy çokkkk özlemişim gerçekten bidaha gitmeyinn söz bebeğin be sini demeyizz

de kız.. belirtinin be 'sini deme yeter

cocuk olunca gezilmiyo mu ayak bagimi bu ablam ya...büyük konuşma ablam ne olur...birde niye pisman olmus ki kardesin genc anne olmak çok güzel bence

canım erken anne olmanın da genç anne olmanın da hem avantajları hem de dezavantajları var... önemli olan bebeği gerçekten isteyip istememek. bebeğini alıp da dışarıya çıkan o kadar aktif anne varki anlatamam. bu insanın bakış açısına bağlı. sen de o annelerden olursun inşallah bebeğimmm... çünkü biz bu bebekleri çook istiyoruz

cocuk olunca gezilmiyo mu ayak bagimi bu ablam ya...büyük konuşma ablam ne olur...birde niye pisman olmus ki kardesin genc anne olmak çok güzel bence

Gezilmiyor demedim, alınmıyor dedim tatlım

Anne olmak muhteşem bir duygu eminim, sadece o kadar iğne ilaç yüklenmeniz gereksizdi.

Büyük konuşma değil, yaşa gör...

41 yaşındayım canım,

belki sen git huzur evine yat, bebek senin neyine diye düşünebilirsiniz ama

benim de eşim 45 yaşında zaman gectikçe geriliyoruz, hani sezen aksunun ikinci bahar şarkısı var ya, onu aslında oğluna yazmış, orada diyor ya ''bugünkü aklımla severim şimdi....'' işte insanın olgunluk döneminde anne olması da öyle bir sey..

22 de doğururum 10 yıl bakarım buyuturum 32 de işe başalrım gül gibi emekli olurum gözümde arkada kalmaz

yeminimi bozdum uleeeeeennnnn

Bebem sana ruyami anlatim.
Senlen bi hastanede karsilasiyoz umraniyede.sira beklerken seni taniyom ben adiniz dilketinmi diyom.efet sende nefesalmisin diyosun.
Opusup koklasiyozz.kocislerde sasiriyo noluyo felan.
Ben doktorumu degismisim igne vurdurmaya gelmisim orayaa.vee sen hamismisin kontrole gelmisin.
Nie solemedin kiz diyorum sana topikte.
:)))) bakiyoz eslerimizde oturmus konusuyo.senin esin benimkine diyoki bak uzulme bizim oldu sizinde olcak felann.

kızzzz yaramazlık yapıyoruzz aradaaaaaa...ama MİKMİK yok cuma doktora gidicem canım

aaaayyyyyyyyyyyyyy gümbür gümbür giriş yapacağımmmmmmmm
Ohooo tamam sen hazırsın ayy cok heyecanlı bende adetib bitmesine yakib böyle oluyorum seytan durtuyo azcik yaramazkik yapiyoruz bizfe :)) sonra tabi beklenen an gelemiyo
aynen canım iyiyki geldilerrrrr
Yerim seni ben yaa
ısınmadan sonra sahaya inerler o zaman artık Allah ne verdiyse 2-3... aman sabahlar olmasın
Ahaha aynen öyle olacak hafta sonu filan demeyecekler
41 yaşındayım canım,

belki sen git huzur evine yat, bebek senin neyine diye düşünebilirsiniz ama

Yok artik daha neler bende gezilmesi eglenilmesi taraftariyim evlilkk rayina girinceye kadar ama sonra hersey yolundaysa bi bebekle taclandirilmali

belirtimi oneee yaaa ben öle bişi bilmiyom vallahiiiii yaşamadım da demeyiz siz burda olun yeter ki ruh suz kaldık

ay gözlerim doldu valla... inşallah rüyan ikimizin de hayırlı haberlerine çıkar canım. gerçi burada beni rüyasında hamile gören çok oldu ama henüz tutturabilen olmadı. hadi bakalım inşallah sen ya beni ya da kendini ya da ikimizi birden tutturursun oy yirim seni yaa

bende seni yerimmmmmmm toprağımmmm benim toprak dedimde canım toprak çekti yeni yağmur yağmış mis gibi toprakkkkkkk

o.kişilik meselesi canim kimi 20yasinda olgunlasir kimi 30

Yas konusu kisiye gorw degisir .
Onemli olan istemek .bu yeterli bir sebep bence.
Biyolojik olarak erken yasta olmasi daha avantajli.
Ben 29 yasindayim 30 uma kadar bi bebegim olsun diye dusundum hep.
Kismet artik .
Benim komsum var 40 yasinda.unv.giden kisi varr.kadin tas gibi erken dogurmus cabuk toparlanmis.
Ona cok ozenirim.ama ben 25 e kadar akli bes karis havada biriydim:)) zaten o yasta evlenmisimm.
Erken olmasi iyidir iyii

yok kuzum azap çiçeği heycanlı arakadaşım benim öle olduğumu düşünüyo kısmet tatalım inşallah olur biliyosun bat geçeli bugün 3. gün

Bende diyorum ben yokken test mi taptı ki, kaçırdım mı ki
Hadi hayırlısı bakalım.

biz hamileler gidelim mi yanee

Ay nereye gidiyosunuz!! Sakın haaaa!

Benim de 4-5 gün kaldı BAT'a. Çok merak ediyorummmmmmmm

benim komsumda gencim cocuk mu bakcam gezer tozarım dedi 40ında anne oldu 2 aylık cocugu bıraktı işe başladı sigortamı doldurayım die ben bunu sevmiyorum küçük yaşta olcak bebegını buyutcen sonra istedğin gibi calıs hayat sana kalır yani

bu konu çok göreceli bir konu zaten, ismihan sultan da ben de erken yaşta anne olmak isteyenlere eleştri değil farklı bir bakış açısı getirmek istedik sadece..
benim annem de beni 21 yaşında doğurmuş ben üniversiteseye giderken abla kardeş sanıyorlardı bizi ama annem her zaman sacımı süpürge ettim, yemedim yedirdim, gençliğimi verdim gibi başa kakmalarda bulunurdu.

vücudun doğuma toleransının en yüksek oldugu yaşlar şüphesiz 20li yaşların başı , vücut toparlanıyor, kilolar kolay veriliyor, çocuga tahammül fazla oluyor, bn şimdi misafir falan gelince bebek ağlamasına başım agrıyor mesela...
demek istedigim herkesin kalbine göre olsun inşallah, her yaşın güzelliği ayrı ve herkes kendi tercihlerini yaşıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…