21yasinda olunca bebek istenmez mi ablam ya
21yasinda olunca bebek istenmez mi ablam ya
napalım kuzum valla kocama yazıkkkk kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
bu yolda herşey mübah gamzemmmmmm okadar bekledik ki yeeteeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr deyip başlayacak kadar...
napalım kuzum valla kocama yazıkkkk kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
bu yolda herşey mübah gamzemmmmmm okadar bekledik ki yeeteeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr deyip başlayacak kadar...
aynen canım iyiyki geldilerrrrr
4aydan sonraa ilki saman alevi gibi olur zaten pıs der söner ikinci iyi olur :)) doktora nezaman gitcen
yeminimi bozdum uleeeeeennnnn
ali hocaya gidiyorum ben ii bi dr çünkü
deme ya? biz daha birini yapamadık. 3 tane için daha çok haftasonuuuuuu
(74 canım kodu)
oy bebek yüzlüm benim, piknik tüplüm, çatal karam
4aydan sonraa ilki saman alevi gibi olur zaten pıs der söner ikinci iyi olur :)) doktora nezaman gitcen
cocuk olunca gezilmiyo mu ayak bagimi bu ablam ya...büyük konuşma ablam ne olur...birde niye pisman olmus ki kardesin genc anne olmak çok güzel bence
ben de topiğin en büyüğü benim zannediyordum.
sen kaç yaşındasın? 2 yıllık evli diye görünce ben de 23-24 sandım seni
21 yaşında olsam ASLAAAA bebek istemezdim, gezerdim tozardım hayatın zevkini alırdım .
Sen gençken canın biçok şey istiyorken çocuğun kocaman olacak, kendine almayıp hep ona alacaksın.
Kardeşim yaptı o hatayı ordan biliyorum ben
bi kere gitsen seversin dr...
selaaaaammmmmmmm
cocuk olunca gezilmiyo mu ayak bagimi bu ablam ya...büyük konuşma ablam ne olur...birde niye pisman olmus ki kardesin genc anne olmak çok güzel bence
41 yaşındayım canım,
belki sen git huzur evine yat, bebek senin neyine diye düşünebilirsiniz ama
o.kişilik meselesi canim kimi 20yasinda olgunlasir kimi 30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?