Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

21yasinda olunca bebek istenmez mi ablam ya

21 yaşında olsam ASLAAAA bebek istemezdim, gezerdim tozardım hayatın zevkini alırdım .

Sen gençken canın biçok şey istiyorken çocuğun kocaman olacak, kendine almayıp hep ona alacaksın.

Kardeşim yaptı o hatayı ordan biliyorum ben

napalım kuzum valla kocama yazıkkkk kızzzzzzzzzzzzzzzzzz

bu yolda herşey mübah gamzemmmmmm okadar bekledik ki yeeteeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr deyip başlayacak kadar...

4aydan sonraa ilki saman alevi gibi olur zaten pıs der söner ikinci iyi olur :)) doktora nezaman gitcen

valla benim ablam da 21 yaşında cok istedi bebeği, hatta hamile kaldı, eşi kesinlikle istemedi aldırdı
sonra 27 yaşında hamile kaldı,iyi ki o zaman doğurmamışım dedi, gecen zamanda cok olgunlaştım, hayata bakışım çok değişti dedi.

ismihan sultan bu arada kaç yaşındasın demiştim? :)

cocuk olunca gezilmiyo mu ayak bagimi bu ablam ya...büyük konuşma ablam ne olur...birde niye pisman olmus ki kardesin genc anne olmak çok güzel bence

bende 21 yaşında anne oldum.. şimdi 36 yaşındayım.. anne kız arkadaş gibi dolaşıyoruz.. keşke daha erken anne olsaydım dediğim günler daha çok. bu da emeklilik bebişi olacak kendim bakacağım inşallah...

cocuk olunca gezilmiyo mu ayak bagimi bu ablam ya...büyük konuşma ablam ne olur...birde niye pisman olmus ki kardesin genc anne olmak çok güzel bence

Gezilmiyor demedim, alınmıyor dedim tatlım

Anne olmak muhteşem bir duygu eminim, sadece o kadar iğne ilaç yüklenmeniz gereksizdi.

Büyük konuşma değil, yaşa gör...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…