Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ismihan sultan sen listeye girmişsin en azından, regl oldugum gün bir darbede listeye giremeyerek yedim

ben de 32 yaş olarak buranın büyüklerinden sayılamam mı???

Canım seni unuttular mııı, döverim ben onlarıııı

Bitanem sen benim yanımda bebek kalırsın, gerçi bizim bu topikte 21 yaşında millet BEBEKKK diye bağırmaya başlıyor yaa,
neyseee....

bebeğim hamile kaldıktan sonra hiç yapmadık yasak dedi doktor... sonra kürtajdan sonrada hala yasak
istiyorum kocamı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

oy balım kıyamam sana ya... bak üzülme böyle daha ateşli olur. öyle olunca da bebek koşa koşa gelir valla

selaaaaammmmmmmm

hoşgeldin canımmmm

kızçeler biter bitmez her gün hatta günde 2 kez..

vvuhhhhuuuuuuuuuu :92::92::92:

Hahahhaa bakanliga mikmik icin sizden hafta sonu istiyorum de hattaa bimere mail at :)) 3cocuk istemekle olmaz zaman ve ortam hazirlamalilar
başka türlü kapanmaz bu açıkkkkk.... çok çalışmammmm gerekiyorrrrrr çoooooooooooooooookkkkkkkk

Haha kusuncaya kadar mikmik bayolirsiniz yaw yorgunluktan

Canım seni unuttular mııı, döverim ben onlarıııı

Bitanem sen benim yanımda bebek kalırsın, gerçi bizim bu topikte 21 yaşında millet BEBEKKK diye bağırmaya başlıyor yaa,
neyseee....

ben de topiğin en büyüğü benim zannediyordum.
sen kaç yaşındasın? 2 yıllık evli diye görünce ben de 23-24 sandım seni

oy balım kıyamam sana ya... bak üzülme böyle daha ateşli olur. öyle olunca da bebek koşa koşa gelir valla

hoşgeldin canımmmm

vvuhhhhuuuuuuuuuu :92::92::92:

napalım kuzum valla kocama yazıkkkk kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hahahhaa bakanliga mikmik icin sizden hafta sonu istiyorum de hattaa bimere mail at :)) 3cocuk istemekle olmaz zaman ve ortam hazirlamalilar

bu yolda herşey mübah gamzemmmmmm okadar bekledik ki yeeteeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr deyip başlayacak kadar...

deme ya? biz daha birini yapamadık. 3 tane için daha çok haftasonuuuuuu

:92: 92::92::92: bunların donlulari nerdr

(74 canım kodu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…