Hahaha yakıştı dimitmm ortmenim yapcam söylediğini
başka türlü kapanmaz bu açıkkkkk.... çok çalışmammmm gerekiyorrrrrr çoooooooooooooooookkkkkkkkIlaydamm hg kuzum :))
Yap kiz gunde iki defa yapda acısını cikar son 4ayin puhahahahhaa
yakismaz mi bebisim yaas
evet 18ay istedik olmadi
bebeğim hamile kaldıktan sonra hiç yapmadık yasak dedi doktor... sonra kürtajdan sonrada hala yasak
istiyorum kocamı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ismihan sultan sen listeye girmişsin en azından, regl oldugum gün bir darbede listeye giremeyerek yedim
ben de 32 yaş olarak buranın büyüklerinden sayılamam mı???
bebeğim hamile kaldıktan sonra hiç yapmadık yasak dedi doktor... sonra kürtajdan sonrada hala yasak
istiyorum kocamı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
selaaaaammmmmmmm
kızçeler biter bitmez her gün hatta günde 2 kez..
Yasak bi kalksin acisini cikartirsiniz artikin.
Artcilarini da bizz duyarizz
bir yildir dr gidiyorum canim çok ilaç kullandım aşılama oldum falan bu ay da klomen + duphaston kullandım
Hahahhaa bakanliga mikmik icin sizden hafta sonu istiyorum de hattaa bimere mail at :)) 3cocuk istemekle olmaz zaman ve ortam hazirlamalilarkaçmaz kaçmaz merak etme ben bulurum yolunue ne yapalım h.içi yorgun oluyoruz, benim saç baş olayını da biliyorsun :9*: işte anca haftasonları... o yüzden haftasonunu çoğaltsınlar. bakanlığa yazı yazıcam
arada amaalemsiz kız
başka türlü kapanmaz bu açıkkkkk.... çok çalışmammmm gerekiyorrrrrr çoooooooooooooooookkkkkkkk
21yasinda olunca bebek istenmez mi ablam ya
Canım seni unuttular mııı, döverim ben onlarıııı
Bitanem sen benim yanımda bebek kalırsın, gerçi bizim bu topikte 21 yaşında millet BEBEKKK diye bağırmaya başlıyor yaa,
neyseee....
oy balım kıyamam sana ya... bak üzülme böyle daha ateşli olur. öyle olunca da bebek koşa koşa gelir valla
hoşgeldin canımmmm
vvuhhhhuuuuuuuuuu:92::92::92:
Hahahhaa bakanliga mikmik icin sizden hafta sonu istiyorum de hattaa bimere mail at :)) 3cocuk istemekle olmaz zaman ve ortam hazirlamalilar
Haha kusuncaya kadar mikmik bayolirsiniz yaw yorgunluktan
bir yildir dr gidiyorum canim çok ilaç kullandım aşılama oldum falan bu ay da klomen + duphaston kullandım
ali hocaya gidiyorum ben ii bi dr çünkü
Hahahhaa bakanliga mikmik icin sizden hafta sonu istiyorum de hattaa bimere mail at :)) 3cocuk istemekle olmaz zaman ve ortam hazirlamalilar
Haha kusuncaya kadar mikmik bayolirsiniz yaw yorgunluktan
:92: 92::92::92: bunların donlulari nerdr
gamsem dilketinim nefesalim senlerdi buralari :118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?