o.kişilik meselesi canim kimi 20yasinda olgunlasir kimi 30
bende seni yerimmmmmmm toprağımmmm benim toprak dedimde canım toprak çekti yeni yağmur yağmış mis gibi toprakkkkkkk
ay gözlerim doldu valla... inşallah rüyan ikimizin de hayırlı haberlerine çıkar canım. gerçi burada beni rüyasında hamile gören çok oldu ama henüz tutturabilen olmadı. hadi bakalım inşallah sen ya beni ya da kendini ya da ikimizi birden tutturursunoy yirim seni yaa
Ay yagmasjn yağmur güneş bana inanilmaz enerji veriyo
evimizde 3 gündür bayram havası var canım bunu yaşamak lazım...rabbim herkesin gönlüne gore versin
ELAAAAM
GAMSE
DILKETIN
NEFESAL
LİLİTİY
HAVVA
ILAYDA
ZEYCAN
AZAP CICEGI
MSA84
MZLM
INVIOCE.................................... HOOOOOOP
DENZASKER
ISMIHN SULTAN
MLTMNUR
EZO
ESRARENGIZ
MONBEBE
PISIKOMM HAMİŞ KALICAZ...........(AMIIIIIN)
kizlar bende battan once ilk kez hamile oldugumu ve ucuzum olacagini gordum birde ayni gun guzel bi atin dogum yaptigini gördüm ruyamda
Hoþbuldum fýstýklaar. Aaaa özlemiþim yahuukusura bakmayýn kizlar telefondan giriyorum internetim biraz problemli anca yazdým
bende 4ay kullandim canim
Insallah tutar bebem.
Gwcen ay hatirlarsan annem gormustu beni, bi de esim bebek gormus ilk kezz ruyasinda.
Hadi bakalim.benim bebisim ruyama daha girmedi ama ben once ruyama sonra gobusume sokacam onuu
güneş kadınısın toprağımmm sennn bende sevmem yağmuru saç takıntım var saçımı bozmasını ıstemem havalar güzel ama maşallah
hoş geldinnnnnn ilaydammmmmmmm
evet canım şimdi sen söyleyince hatırladım. bir de bazen başkasını hamile görmen de kendine delalet edebiliyor. mesela burda beni hamile görenler ya hamileydi, ya da hamile kaldı. inşallah sen de öyle olursun canımın içiiii
ay aynen benim de saç takıntım varve ben de güneşe bayılıyorummm yas çocuğuyum ne de olsa
kizlar bende battan once ilk kez hamile oldugumu ve ucuzum olacagini gordum birde ayni gun guzel bi atin dogum yaptigini gördüm ruyamda
canımm sağol. giremedim ne zamandır ne var ne yok yeni hamişler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?