Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

o.kişilik meselesi canim kimi 20yasinda olgunlasir kimi 30

kızlar olgunlukla alakası yok... bence hazır olmakla alakası var bu işin...
bende 28 yaşındayım okul yükseklisans o bu hep geri attım ama evde olsaydım hemen olsun isterdim arkadaş oluyor sonuçta ya
birde istemek çok farklı bir duygu yaaa... insan gerçek oldumu çok mutlu oluyor bence hicranım herşeye değer hazırdın ve oldu

Hoşbuldum fıstıklaar. Aaaa özlemişim yahuu kusura bakmayın kizlar telefondan giriyorum internetim biraz problemli anca yazdım

Son düzenleme:

Insallah tutar bebem.
Gwcen ay hatirlarsan annem gormustu beni, bi de esim bebek gormus ilk kezz ruyasinda.
Hadi bakalim.benim bebisim ruyama daha girmedi ama ben once ruyama sonra gobusume sokacam onuu

ben de ben de.Yarın regl 5.günü.serophene başlıyorum

Konuyla lakasız ama bişi sorcam. Forumda arattım bulamadım. Evlilik sayacını hangi siteden yapıyosunuz?

Bi de taploya peni de ekleyinnnnnn :) BAT 24 Kasım.ahahaha öğretmenin, öğretmenler günü gelen regli :)

Son düzenleme:
OPERA beni anlamış,

Can'larım söylediklerim erken ANNE olmanıza değil, anne olamıyorum diye bu yaşta onca ilaç yüklenmenize tepki idi.

Az mı ağladınız ,doktor kapılarında süründünüz, Sabır herşeyin ilacı vakti geldi oldu Hicran'ın.

Ben diğer anne adaylarına tavsiye niteliğinde söyledim,üzülmeye değdi mi.

Olacağı zaman da olur zaten, önünüzde kocaman bir hayat var. Hepsini yaşarsınız merak etmeyin.

Doktorları da durduk yere zengin etmeyin derim

Insallah tutar bebem.
Gwcen ay hatirlarsan annem gormustu beni, bi de esim bebek gormus ilk kezz ruyasinda.
Hadi bakalim.benim bebisim ruyama daha girmedi ama ben once ruyama sonra gobusume sokacam onuu

evet canım şimdi sen söyleyince hatırladım. bir de bazen başkasını hamile görmen de kendine delalet edebiliyor. mesela burda beni hamile görenler ya hamileydi, ya da hamile kaldı. inşallah sen de öyle olursun canımın içiiii

güneş kadınısın toprağımmm sennn bende sevmem yağmuru saç takıntım var saçımı bozmasını ıstemem havalar güzel ama maşallah

ay aynen benim de saç takıntım var ve ben de güneşe bayılıyorummm yas çocuğuyum ne de olsa

kıvırcık olunca ister istemez takıoyr insan şimdi kısa bide saçlarrr yağmur yesem kabarır tipim kayarr bu gibi olurum

Bugünlük bu kadar

Yarım saat sonra orucumu açarım çay+poğaça eşliğinde.

Biraz kitaba göz atayım sınavlar yaklaşıyor 14-15 aralıkta gireceğim.

Hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…