Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

esimin abisi cooooooook sevinecek canim yaa

benimki aglar da kameraya cekmem onun yuzunemi bakip durcam cadi kari

uff kuzum yaaa...benim kv de bebis olursa gelirim size diyo kendi belinden rahatsiz surekli yatiyo yada oturuyo ben bebegimemi bakcam ona mi bakcam ya tahammul edememmmm

gecen gittimizde diyo ki bi kere dayi oldum birdr amca olsam diyo ya...

bu en iyi en güzel zamanların canım her dakikanın her anın değerini bil... canım

ne güzel canım bende hamileyım demk ısterdım ama kis lerim varmıs 5 6 tane fln allhın izniyle atarımm

tatlım sabır en güzel nimettir bunu unutma sabreden muradına ere diye boşuna demiyorlar... bizde meyvelerimizi alacağız zamanı geldiğinde sakın üzülmeee tatlımmm sadece azcık vakti var o kadar

bebegim sen hamile misin !!!! hayırlı olsun canım benim nasıl oldu ya..sen batımı bekliyodun hiç haberim olmadı :))

hamileyim ewet hayatım ahh canım bende seni hiç göremedim stres çok yaptım son 3 gün buralardaydım ama karşılaşamaı demekki

ya hamile kadına gidilir mi yatıya hiç hem de uzun süre gıcık oluyorum şu eski kafalı insanlara

büyüklerimiz ailesinden ne görmüşse onları yapıyorlar canım ne yapalım her gülün bir dikeni var işteee.......... onları da öyle kabul etmek zorundayızzz.......

burnumdan getirmezlerse kiymetini bilcem canim

izin vermezsen getirmezler hamişşsin diye alttan alırlar tahminim onun için sende önceden tedbirli davran cnm

hamileyim ewet hayatım ahh canım bende seni hiç göremedim stres çok yaptım son 3 gün buralardaydım ama karşılaşamaı demekki

tebrikler canım Allah sağlıklı eli kolu düzgün hayırlı bir evlat olur innşallahh canım .......

tebrik ederim canımmm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

saol hyatım inşallah tek temennimiz o yönde perşembe günü randevum war bakalım gene ne diğcek dr değerlerim çok düşüktü dua edin yükselsin kızlarr

tatlım sabır en güzel nimettir bunu unutma sabreden muradına ere diye boşuna demiyorlar... bizde meyvelerimizi alacağız zamanı geldiğinde sakın üzülmeee tatlımmm sadece azcık vakti var o kadar

ne güzel yazmışsın ağzına sağlık canımmmm herşey güzel olcak allahın izniyleee rahim filminde kistler gider mi acaba kuşum..

amin canım benim amin inaşallah rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda inşallah walla bizde herkez öğrendi hamile olduğumu çok korkuyorum bişey olmaz dimi ya bebeğim tutunsun annesinee daha çok küçükmüşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…