esimin abisi cooooooook sevinecek canim yaa
benimki aglar da kameraya cekmem onun yuzunemi bakip durcam cadi kari
uff kuzum yaaa...benim kv de bebis olursa gelirim size diyo kendi belinden rahatsiz surekli yatiyo yada oturuyo ben bebegimemi bakcam ona mi bakcam ya tahammul edememmmm
gecen gittimizde diyo ki bi kere dayi oldum birdr amca olsam diyo ya...
:))))))))))) benimki de yarın geliyor üstelik bi süre bende offfff
ne güzel canım bende hamileyım demk ısterdım ama kis lerim varmıs 5 6 tane fln allhın izniyle atarımm
uff kuzum yaaa...benim kv de bebis olursa gelirim size diyo kendi belinden rahatsiz surekli yatiyo yada oturuyo ben bebegimemi bakcam ona mi bakcam ya tahammul edememmmm
bebegim sen hamile misin !!!!hayırlı olsun canım benim nasıl oldu ya..sen batımı bekliyodun hiç haberim olmadı :))
ya hamile kadına gidilir mi yatıya hiç hem de uzun süregıcık oluyorum şu eski kafalı insanlara
burnumdan getirmezlerse kiymetini bilcem canim
hamileyim ewet hayatım ahh canım bende seni hiç göremedim stres çok yaptım son 3 gün buralardaydım ama karşılaşamaı demekki
büyüklerimiz ailesinden ne görmüşse onları yapıyorlar canım ne yapalım her gülün bir dikeni var işteee.......... onları da öyle kabul etmek zorundayızzz.......
zaten sevemedim gitti cok cahil kafali ya ceneside var biraz cirtlak sesine dayanamiom
burnumdan getirmezlerse kiymetini bilcem canim
hamileyim ewet hayatım ahh canım bende seni hiç göremedim stres çok yaptım son 3 gün buralardaydım ama karşılaşamaı demekki
tebrik ederim canımmm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
dimi az disimi gosterim
tatlım sabır en güzel nimettir bunu unutma sabreden muradına ere diye boşuna demiyorlar... bizde meyvelerimizi alacağız zamanı geldiğinde sakın üzülmeee tatlımmm sadece azcık vakti var o kadar
izin vermezsen getirmezler hamişşsin diye alttan alırlar tahminim onun için sende önceden tedbirli davran cnm
tebrikler canım Allah sağlıklı eli kolu düzgün hayırlı bir evlat olur innşallahh canım .......
dimi az disimi gosterim
saol hyatım inşallah tek temennimiz o yönde perşembe günü randevum war bakalım gene ne diğcek dr değerlerim çok düşüktü dua edin yükselsin kızlarr
agrin var mi kuzum hala mi bisey hissetmiosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?