benin dr on gun sonraya randevu verdi canim kan testi gerek duymadi beklicem
zaten sevemedim gitti cok cahil kafali ya ceneside var biraz cirtlak sesine dayanamiom
saol hyatım inşallah tek temennimiz o yönde perşembe günü randevum war bakalım gene ne diğcek dr değerlerim çok düşüktü dua edin yükselsin kızlarr
yok canım ya... akıl var mantık var. bu insanların işine geliyor bence... ama dediğin gibi ZORUNDAYIZ....
zaten sevemedim gitti cok cahil kafali ya ceneside var biraz cirtlak sesine dayanamiom
ara ara sancım war adet olcam diye korkuyorum bişey olcak diye göğüslerim hafiften hafiften acımaya başladı bitanemm
haahhh normal canım normal korkma o ağrılardan rahim genisliyor bebegimizin yatagi hazirlaniyor
doğru diyorsun canim yaa
canım göğüs acısı en büyük hamilelik belirtilerinden değil mi ki zaten???
dimi az disimi gosterim
ne güzel yazmışsın ağzına sağlık canımmmm herşey güzel olcak allahın izniyleee rahim filminde kistler gider mi acaba kuşum..
amin canım benim amin inaşallah rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda inşallah walla bizde herkez öğrendi hamile olduğumu çok korkuyorum bişey olmaz dimi yabebeğim tutunsun annesinee daha çok küçükmüşşş
bebeğim doğum takvimini nerden yaptın inşallah öyle olur canım walla korkuyorum siz hiç mik mik yaptınız mı öğrendiğinizden beri walla biz 3 gündür mik mik yapmıyoruz belkide bu gece olur ama korkuyorum bişey olur mu ki
aynn tatlım göster bence göstermezsen tepene tepene çıkarlarrr
teşekkürlercanım ... inşallah yok kitler gitmez canım sadece az bir tıkanıklık varsa tüplerde onlar aaçılır o kadar tatlım
aminnnnn inşallahhhhhhh yarrın ilaçım bitiyor reglimi bekleyeceğim tahminim pazartesi salı gibi bende doktora gideceğimmm
bol istiraat et tatlım ...........
biz on dort gundur mik mik yapmios
benim çok düşük olduğu için gerek duydu inşallah bana sımsıkı tutunur bebeğim inşallahh ...
inşallah tatlım ama günde 3 iç sen !!! fadasını daha çabk görebilmek içinnn... zararı yok zatennntşklerr canım 15 gün için de tekrar gitcem tahlıllerım o zmn cıkcak inşallah kistlerim o zmna kadr gider soğan kürüyle
neden canım doktor mu dedibiz on dort gundur mik mik yapmios
canım ilk üç ay peris artık mimikee sakın yapmayınnn
maşallahhh maşallahhhhhhhhhhh........
ozaman sakın mik mik yaayın cnm .... bak tatlım mecbur olmadıkça ayağa kalkma tutunsun bir hafta on gün mecbur olmadıkça kalkma sakın tuvaleten tuvalete kalk onun dışında kalkma sakınnn bol bol vitaminl şeyler yeeee
inşallah tatlım ama günde 3 iç sen !!! fadasını daha çabk görebilmek içinnn... zararı yok zatennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?