Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

dr bisey demediyse sorun yoook canim mik mike devam düşük tehlikesine mik mik yasak tehlike yoksa serbest yaniiii...yok canim biz battan once canimiz istemedi hamile oldugumu ogrenincede yapmadik zaten dr gidelim bisey demezse bende devam edicem mik mike korkma

benım kı her dk bende sayılır dün gene kv de de yattık bizde :)

uff kuzum yaaa...benim kv de bebis olursa gelirim size diyo kendi belinden rahatsiz surekli yatiyo yada oturuyo ben bebegimemi bakcam ona mi bakcam ya tahammul edememmmm

ya hamile kadına gidilir mi yatıya hiç hem de uzun süre gıcık oluyorum şu eski kafalı insanlara

sormayın kızlar ya sinirim o kadar bozuluyor ki, hamilelikte daha çok stres yapıyorum. Normalde bana bi zararı yok ama ne bileyim yaaa yine de yoruluyorum, kendim bişiler atıştırıyorum yemek bile yapmıyorum o gelince mecbur yapılıyo, temizlik anlayışımız farklı habire temizlik yapıyorum. Elinden gelse burda kalacak ama benden yüz bulamıyo, halbuki zengin bi kadın yalnız kalamıyosa alsın bi bakıcı dedim onu da istemedi kapı kapı geziyo işte.

anladım tatlım araştırırım tabii çok saol

rose yapmayın diyo ayy kafam karıştı şimdi benim hayatım dikkatli bi şekilde yapılamaz mı kızzz adam lar kuduracak hahahaaaa

ya bacılar şimdi birşey soracağım..ben bu sabah regli oldum birkaç damla geldi duş aldım kesildi duştan beri tık yok...neye yorayım şimdi ben bunuuuuuuuuuuuuu..

çok düşük değerlerim dimi bide bişey olur tamam mik mik yoook yasakk

canım 3 ay mikmik olmdan olur mu? öyle her denilene bakıp da korkutma kendini de boşa. doktor zaten söyler riskli yapmayın diye. korunan o şekilde korunuyordur kendi kafasına göre değil yani. ha ben hamile kalsam ilk zamanlar mikmik yapmam o da tedbir amaçlı. ama öyle 3 ay falan komik yani

cnm mik mike ara versen iyi olur bikaç hafta, sonuçta bu haftalar riskli...biz 10.haftamızdayız ama birlikte olmuyoruz, doktor sorun olmaz dese de kanama olabiliyor, bebeğe zarar vermek istemem 12.haftadan sonra olabilir ama. ben istesem de eşim korkar :)

iş yerinde kokarsa bıde tam olarak nasıldı bı ufak anlatrmısın çok oldum ama :26::26:
tatlım ozaman iş yerinde yapma çalışanlar için saraçoğğlu akşam eve gelince aç karnına gece yatmadan önce için çalışan bayanlar diyor sende öyle yap 15 gün boyuncaaa soğanı 4 eböl kaynayan suya at beş dakika kaynasın sonra demleye bırak ne sıcak ne soğuk olacak iç şifa niyetine de ttalım okk

bir zahmet kork tatlım... sen yapma birde aşşağıda diyorsun dikkat et bence yapma yani garantiye al kndini sonra vicdan azabı çekmemen için diyorum yoksa karışmam haddime değil cnm ...1112

çok düşük değerlerim dimi bide bişey olur tamam mik mik yoook yasakk

tatlım daha yeni ondandır zamanala yükseir Allahın izniyle üzülmeee..... sen yapma mik mik bl bol dinlen dediğim gibi mecbur olmadıça kalkmaa..

neden canım doktor mu dedi

evett....canım doktor demişş...

doktorum yapma falan demedi canım günlük hayatınıza devam edin dedi bişey olur mu ki kızz korkutmayın şimdi

yyapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

dediğin gibi illa zararından değil yani. evde birisi olunca norma hayatını yaşayamıyorsun. yemekti, yatak döşekti derken yoruluyorsun. senin kvde de benimki gibi. kal desem ömür boyu kalır herhal

perşembe günü gittiğinde dr sor canim bunun utanması sıkılması olmaz biz ne dersek boş en doğru cevabı dr verecek

doktora sorması ayrı konu tabii ama benim arkadaşıma yasaktı onun da düşük riski var diye doktor üç ay yasak koymştu ..

tatlm ben kafamdan deiyorum k i doğruyu söylüyorum ... bana öyle sölediler .... yaşamadım bilemem o ayrı konu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…