dr bisey demediyse sorun yoook canim mik mike devam düşük tehlikesine mik mik yasak tehlike yoksa serbest yaniiii...yok canim biz battan once canimiz istemedi hamile oldugumu ogrenincede yapmadik zaten dr gidelim bisey demezse bende devam edicem mik mike korkma
benım kı her dk bende sayılır dün gene kv de de yattık bizde :)
uff kuzum yaaa...benim kv de bebis olursa gelirim size diyo kendi belinden rahatsiz surekli yatiyo yada oturuyo ben bebegimemi bakcam ona mi bakcam ya tahammul edememmmm
ya hamile kadına gidilir mi yatıya hiç hem de uzun süregıcık oluyorum şu eski kafalı insanlara
benim arkadaşım var beş buçuk aylık hamile ilk üç ay yasaktı mik mik öğrendiği an doktor yasak demiş tatlımmm zaten 3 aydan sonra da onun bozusyonları değişiyor bebeğe zaarrarı olmasın diyeee zamanı gelince araştırırsın:26::26::26:
dr bisey demediyse sorun yoook canim mik mike devam düşük tehlikesine mik mik yasak tehlike yoksa serbest yaniiii...yok canim biz battan once canimiz istemedi hamile oldugumu ogrenincede yapmadik zaten dr gidelim bisey demezse bende devam edicem mik mike korkma
torun olunca hic cikmazsa :26:
çok düşük değerlerim dimi bide bişey olur tamam mik mik yoook yasakk
tatlım ozaman iş yerinde yapma çalışanlar için saraçoğğlu akşam eve gelince aç karnına gece yatmadan önce için çalışan bayanlar diyor sende öyle yap 15 gün boyuncaaa soğanı 4 eböl kaynayan suya at beş dakika kaynasın sonra demleye bırak ne sıcak ne soğuk olacak iç şifa niyetine de ttalım okkiş yerinde kokarsa bıde tam olarak nasıldı bı ufak anlatrmısın çok oldum ama :26::26:
çok düşük değerlerim dimi bide bişey olur tamam mik mik yoook yasakk
neden canım doktor mu dedi
evett....canım doktor demişş...
doktorum yapma falan demedi canım günlük hayatınıza devam edin dedi bişey olur mu ki kızz korkutmayın şimdi
bana kalsa ben 9ay yapmamda canim mecburrrrr ne yapcan
sormayın kızlar ya sinirim o kadar bozuluyor ki, hamilelikte daha çok stres yapıyorum. Normalde bana bi zararı yok ama ne bileyim yaaa yine de yoruluyorum, kendim bişiler atıştırıyorum yemek bile yapmıyorum o gelince mecbur yapılıyo, temizlik anlayışımız farklı habire temizlik yapıyorum. Elinden gelse burda kalacak ama benden yüz bulamıyo, halbuki zengin bi kadın yalnız kalamıyosa alsın bi bakıcı dedim onu da istemedi kapı kapı geziyo işte.
torun olunca hic cikmazsa :26:
perşembe günü gittiğinde dr sor canim bunun utanması sıkılması olmaz biz ne dersek boş en doğru cevabı dr verecek
canım 3 ay mikmik olmdan olur mu? öyle her denilene bakıp da korkutma kendini de boşa. doktor zaten söyler riskli yapmayın diye. korunan o şekilde korunuyordur kendi kafasına göre değil yani. ha ben hamile kalsam ilk zamanlar mikmik yapmam o da tedbir amaçlı. ama öyle 3 ay falan komik yani
1112 zaten pimpirikli sende iyice korkuttun canim ya
senin arkadasinda düşük riski var diye yasak gelmis ...1112 sen en guzeli dr sor
senin arkadasinda düşük riski var diye yasak gelmis ...1112 sen en guzeli dr sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?