Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bence hamile kalmadan önce bi doktor muayenesinden geç. Zaten hamilelik öncesi testler fln var, onları yaptırmış olursun, hem de ultrasonla yumurtalıkların rahmin kontrol edilmiş olur. Zaten hamilelik düşünmesen bile her kadının yılda 1 kez jinekolojik muayene olması gerekiyor
Ben hamilelikten önce gidip torch testimi, pap smear testimi ve kendi genetik taşıyıcılığımla ilgili testleri yaptırıp, folik asit kullanmaya başlayıp öyle hamilelik planlamıştım.
Tabi bu testleri yaptırmadan hamile kalınca da bişey olmuyor, ilk doktor randevunda doktor hepsini yaptırıyor zaten. Ama ben kızamıkçık geçirip geçirmediğimi bilmediğim için, eğer geçirmediysem aşı yaptırırım diye hamilelikten önce yaptırmıştım hepsini. çünkü aşı yapılınca 2-3 ay hamile kalmamak gerekiyor.
Kulaktan dolma bilgilerle teşhis koyup canını sıkma herşeye, bence bi doktora git. Yumurtlayıp yumurtlamadığını o söylesin sana

Benimde kocam bayılır ete ve fastfood tercih eder onun ocin hic zorlanmam bisiler yapaken hos ayda bir yapiyorum ama :))

canım ben aşçılık mezunu olduğum için yemek yapmazsam ayıp olur yani :) biz kırk yılda bir dışarda yeriz. zaten kocam benim yemeklerimden başka yemek de yemez :))

biliyorum canım ama hiç sevmiyorum bu kadın doktoruna gitmeyi... O yüzden elimden geldiğince kaçıyorum galiba. ödüm kopuyor ne yalan söyliyeyim. ama işte bebeği tutturamayınca eşimle gitme kararı almıştık mecburen o da sonra önce ben gideyim test yaptırayım sorun yoksa senin için de gideriz dedi. şimdi onun gitmesini bekliyorum.. öyle yani...

canım ben aşçılık mezunu olduğum için yemek yapmazsam ayıp olur yani :) biz kırk yılda bir dışarda yeriz. zaten kocam benim yemeklerimden başka yemek de yemez :))

Ben pek sevmem yemek temizlik yapmayi ama kocisim icin yapıyorum hepsibi Allahim ben nekadar fedakarim :))) evlilik insani değildim evlilik aptalljk gibi geliyodu :)) kocama ratslayincaya kadar simdide onun icin uğraşıyorum firsat bulduğumda hatta 2kisilik yemek yapamıyorum daha ya cok oluyo ya az

vuhhhhuuuu!! ne güzelllll.. hımmmmmm...

evet canım tiyatrocu adana devlet tiyatrosunda

tiyatrocu eşi olmak nasıl bir duygu efenim??? ben nedense çok merak ediyorum böyle şeyleri

canım iki kişilik yemek yapmayı bende hala beceremiyorum :) ben yemek yapmaya bayılırım ama temizlik konusunda aynı şeyi söyliyemicem :) yapıyorum ama ölüm gibi geliyo

anladım canım, o da gitsin yaptırsın test ama sen de kendini ihmal etme, korkunun ecele faydası yokmuş
neyse ben kaçtım, mesai bitti, yarın görüşürüz

canım iki kişilik yemek yapmayı bende hala beceremiyorum :) ben yemek yapmaya bayılırım ama temizlik konusunda aynı şeyi söyliyemicem :) yapıyorum ama ölüm gibi geliyo

aayy bende hiç sevmiyorum ev işlerini napsakkiiiiiii

vuhhhhuuuu!! ne güzelllll.. hımmmmmm...

tiyatrocu eşi olmak nasıl bir duygu efenim??? ben nedense çok merak ediyorum böyle şeyleri

hahaha :) tabiki çok güzel bi duygu. onu sahnede izlemek çok güzel. inanılmaz kültürlü, bilgi birikimi olan bi insan. buda ona olan hayranlığımı bin kat arttırıyor. zaten benim de idealim tiyatroculuktu. oda benim tiyatro hocamdı :) ama evlenmeye karar verince ben girmedim tiyatro sınavına. bi eve bi sanatçı yeter dedik ben de aşçılık okudum, şimdi de açıköğretimden felsefe okuyorum. evdeyim işte hem ev hanımı hem öğrenci hemde inşallah yakında anne olucam

yirim seniii... fedakarımmmmmm yemek konusunda da yapa yapa elin alışır canım. ben de ilk zamanlar öyleydim ölçü ile yapıyordum şimdi göz kararı oluyor

ne güzel. bayılıyorum böyle elit ve biraz da entellektüel ailelere... ama sen keşke idealinden vazgeçmeseydin. ilerde içinde uhde olabilir o. biz kadınlar yuvam için falan filan diye çok fedakarlıklar yapabiliyoruz. sonra dönüp de keşke diyoruz. gerçekten önce biz diyebilmeliyiz bence. ne güzel dolu dolu bir kadınsın. çok güzel ve iyi bir anne olacağına eminim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…