sen kokoreç mi yiyecektin??
O dünkü yemekti bugün bebek bakmaya gitcez orda yicez yemek yarın annemlerde cuma kayinvalidem lerde yicez zaten hafya bitti:))
papatya burda sanırım. testin sonucu ne oldu acaba
O dünkü yemekti bugün bebek bakmaya gitcez orda yicez yemek yarın annemlerde cuma kayinvalidem lerde yicez zaten hafya bitti:))
heeeeyy ben yemeği yaktım sanırsam galibaaaa:18: daha düdüklüyü açmadım gerçi ama off yaaaa
nazarım mı değdi kız ????
oh ne güzel. benim canım acayip ciğer çekiyodu kaç gündür. bugün aldım ciğer sote ve pilav yapıcam. ama buzlukla falan uğraşıyorum hala başlayamadım yapmaya.
ohhhh... bu haftayı kapattın ne güzel. mikmik yaparsın tabi ne güzel
yaaaa ne güzel ya bizim kimsemiss yok burda, kendin pişir kendin ye yapıyoz hep
yok benim gevezeliğim yüzünden yaa telefon çaldı unuttum gitti yemeği
ciğer mi :120: valla yiyebileni tebrik ediyorum
bu aralar üstümde bi tembellik var yaa. evde bir sürü iş var kaç gündür sallana sallana yapıyorum bitiremedim hala. bu mikmik yoruyo galiba gün aşırı gün aşırı :) öyle pek düşkün biri değilimdir mikmike çok ağır geliyo. bebiş bi gelse de rahatlasam
ciğer mi :120: valla yiyebileni tebrik ediyorum
yaaaa ne güzel ya bizim kimsemiss yok burda, kendin pişir kendin ye yapıyoz hep
Ciger yenmezmi yaaa canim cekti iyiki hamile degilim duserdi walla
ay kıyamam. bende adanaya gelin geldim. eşimin tanıdıkları var benim kimsem yokgerçi olsa da gidemioruz kimseye eşim tiyatrocu olduğu için akşam çalışıyo. e çevresi de öyle doğal olarak. bende evde tek başıma sıkılıyorum işte bebeğimiz olsa da onunla vakit geçirsek bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?