Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

O dünkü yemekti bugün bebek bakmaya gitcez orda yicez yemek yarın annemlerde cuma kayinvalidem lerde yicez zaten hafya bitti:))

oh ne güzel. benim canım acayip ciğer çekiyodu kaç gündür. bugün aldım ciğer sote ve pilav yapıcam. ama buzlukla falan uğraşıyorum hala başlayamadım yapmaya.

bu aralar üstümde bi tembellik var yaa. evde bir sürü iş var kaç gündür sallana sallana yapıyorum bitiremedim hala. bu mikmik yoruyo galiba gün aşırı gün aşırı :) öyle pek düşkün biri değilimdir mikmike çok ağır geliyo. bebiş bi gelse de rahatlasam

yaaaa ne güzel ya bizim kimsemiss yok burda, kendin pişir kendin ye yapıyoz hep

ay kıyamam. bende adanaya gelin geldim. eşimin tanıdıkları var benim kimsem yok gerçi olsa da gidemioruz kimseye eşim tiyatrocu olduğu için akşam çalışıyo. e çevresi de öyle doğal olarak. bende evde tek başıma sıkılıyorum işte bebeğimiz olsa da onunla vakit geçirsek bariii

ay bence de....

ayy benm eşimin tarafı da yok burda, ikimiz kaldık öyle baş başa. bende bi an önce bebiş istiyorum o yüzdennn, inşallah olur hepimizin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…